Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

o mes pakirpinejom plaukuciu kai buvo virs metuku, nes is tu plauku nieko nebuvo, pukas trumpas, o po to pradejo augti storesni smile.gif
Atsakyti
Pakirpti plaukuciai tai visai ne nuskusti,savo sunui po metu irgi kirpome,nes plaukai i akis krisdavo,dabar jau vel reikia kirpti,bet va nezinau kaip ta padaryti g.gif
Atsakyti
Manau skusti tikrai nereikia, nebent parazitai uzultu blink.gif , ko aisku nelinkiu niekam, nes pazistu moteri tikrai tvarkinga ir svaria, jos mergytei ta beda atsitiko, teko skust verysad.gif , nes maza dar vaikas, o mamai sokas buvo blink.gif . Net neitiketina, kad siais laikais normaliai seimai toki nemalonuma teko isgyvent verysad.gif .
Atsakyti
NIEKADA schmoll.gif
Atsakyti
ne ne - tikrai nereikia wink.gif
Atsakyti
skutau karta, bet tikrai neverta, nes nieko ta neduoda
tikslingiau kol maza dazniau kirpti
Atsakyti
Kiek teko skaityti, plaukų storis paveldimas genetiškai. Nemanau, kad reikėtų dėl to panikuoti. Anksčiau ar vėliau užaugs tie plaukai. Na, bent jau neteko matyti visiškai plikos (turiu galvoje natūraliai) moters lotuliukas.gif O plaukų storis ir grožis bus toks, kokį dovanojo gamta. Skųsti mergaitę plikai... Na, nežinau, man tai skamba baisiai... blink.gif
Atsakyti
Tikrai nereikia mergaitems skusti plaukus schmoll.gif
Atsakyti
manau kad neverta skusti ir dar leliuka erzinti, tai tikrai butu ne pati maloniausia procedura smile.gif ir plauku saknim tai kad plaukai nuskusti ar ne ytakos neturi. mano mergaites irgi silpni plaukuciai.
Atsakyti
tikra nesąmonė , mes nekirpom plaukų visiškai .Dabar net garbanojasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(condoleeza @ 2007 11 16, 16:14)
Kiek teko skaityti, plaukų storis paveldimas genetiškai. Nemanau, kad reikėtų dėl to panikuoti. Anksčiau ar vėliau užaugs tie plaukai. Na, bent jau neteko matyti visiškai plikos (turiu galvoje natūraliai)  moters  lotuliukas.gif O plaukų storis ir grožis bus toks, kokį dovanojo gamta. Skųsti mergaitę plikai... Na, nežinau, man tai skamba baisiai... blink.gif

Mūsų mažylė, palyginus su bendraamžėm, pusplikė ir dar su tokiu firminiu kuodu lotuliukas.gif . Tai anyta ir visokios babcės zulina, kad nuskustume vaiką, nes va jų vaikų tai po tokios procedūros stebuklingai geri plaukai užaugo doh.gif . O va palyginus su manimi tokio amžiaus, tai mūsiškė plaukuota, aš tokį pūką teturėjau. Užtai dabar trims galvoms užtektų thumbup.gif Ir nesiruošiu skusti, man gražu taip, kaip yra, o kam nepatinka, lai nežiūri
Atsakyti
QUOTE(laukinukė @ 2007 11 16, 20:17)
o kam nepatinka, lai nežiūri

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Pritariu tau visu 100%. Bet paciai kazkaip neramu buvo,nes mano 2 metuku mazyles labai trumpuciai plaukiukai doh.gif . Bet cia pasiskaicius ramiau ant dusios pasidare blush2.gif
Atsakyti