Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

neskutau ir dabar tai jau tikrai neskusiu...turi ji tų plaukučių,nedaug jei lyginsi su kitais apžėlučiais,bet ir nemažai -juk būna metinukų visai be plaukiukų ax.gif ... tik truput grifkutę-peisiukus pakirpau,nes su gumytėm ar segtukais išbūna vos kelias min ir išplėšia juos lauk..
Atsakyti
Dėl to skutimo atsimenu su vyro motina oj diskutavom, jinai siule skusti o aš prieš, sakau na kokie bus plaukai tokie bus.. oj pikta jinai buvo, bet neskutau ir neskusiu smile.gif
Atsakyti
Pati esu kirpėja ir tikrai nepatriu skusti plaukučių jokiais būdais, galite pažeisti šaknis, jos dar tokios netvirtos. schmoll.gif
Atsakyti
nu, kad ir nedaug tu plaukuciu,bet tikrai jau neskusiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaaramele @ 2007 11 27, 21:52)
nu, kad ir nedaug tu plaukuciu,bet tikrai jau neskusiu schmoll.gif

pritariu, jokiu budu drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir mane sulaukus vieneriu buvo nuplikine visai, siaubas kai i seimynines foto paziuri lotuliukas.gif bet plaukais nesiskundziau mirksiukas.gif savo vaikina irgi tetis nuskuto, tas buvo pries 3men - galvojau teks gailetis, nes neaugo, bet dabar thumbup.gif kudlos geraja prasme wub.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2007 11 28, 07:12)
ir mane sulaukus vieneriu buvo nuplikine visai, siaubas kai i seimynines foto paziuri  lotuliukas.gif  bet plaukais nesiskundziau  mirksiukas.gif  savo vaikina irgi tetis nuskuto, tas buvo pries 3men - galvojau teks gailetis, nes neaugo, bet dabar  thumbup.gif  kudlos geraja prasme  wub.gif

O kaip galvojat, ar kudlos nuo nuskutimo? As kazkaip nezinau, abejoju g.gif Nes mane pacia maza buvo labai trumpai nukirpe, o visa paauglyste plaukus turejau plonus verysad.gif
Gal tai sekmes dar dalykas mirksiukas.gif
Atsakyti
O as noriu ta puka dukrytei nukirpti bet vyras neleidzia ax.gif
Atsakyti
as tai neskusciau mano Gabytei 1,2m paska nedaug plaukuciu bet neskutau ir neskusiu beto girdejau kad iki metu vaikams visai negalima kirpti plauku g.gif
Atsakyti
Kokia nesąmonė skust plaukus, griežtai prieš. Koks pūkas toks, vėliau, kaip sakant, pūkelį tikri plaukai pakeis smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat manau, kad skusti nereikia.Jei vaikas paveldėjo plonus plaukus, tai jie tokie ir bus.Aš savo dukrytei iki 3 metukų plaukučius vis kirpau,nes buvo labai pasišiaušę, apsitrynę, ypač pakaušyje.Iš pradžių plaukučiai tikrai buvo plonoki, bet nuo trijų metų nebekirpau ir dabar yra ilgos,storos kasos iki liemens.Bet ji tokius plaukus paveldėjo, nes mes visi esam labai plaukuoti.
Atsakyti
Mano dukrytes plaukuciai banguoti jai nukirpciau jie butu tiesus,o Didzioji irgi turejo maza banguotus plaukucius ,bet labai silpnus o dabar grazus banguoti ir ilgi o trumpindavau po truputi ir niekada negalvojau skusti smile.gif
Atsakyti