neskutau ir dabar tai jau tikrai neskusiu...turi ji tų plaukučių,nedaug jei lyginsi su kitais apžėlučiais,bet ir nemažai -juk būna metinukų visai be plaukiukų
... tik truput grifkutę-peisiukus pakirpau,nes su gumytėm ar segtukais išbūna vos kelias min ir išplėšia juos lauk..

Dėl to skutimo atsimenu su vyro motina oj diskutavom, jinai siule skusti o aš prieš, sakau na kokie bus plaukai tokie bus.. oj pikta jinai buvo, bet neskutau ir neskusiu

Pati esu kirpėja ir tikrai nepatriu skusti plaukučių jokiais būdais, galite pažeisti šaknis, jos dar tokios netvirtos.

nu, kad ir nedaug tu plaukuciu,bet tikrai jau neskusiu

QUOTE(kaaaramele @ 2007 11 27, 21:52)
pritariu, jokiu budu

ir mane sulaukus vieneriu buvo nuplikine visai, siaubas kai i seimynines foto paziuri
bet plaukais nesiskundziau
savo vaikina irgi tetis nuskuto, tas buvo pries 3men - galvojau teks gailetis, nes neaugo, bet dabar
kudlos geraja prasme

QUOTE(laurin22 @ 2007 11 28, 07:12)
ir mane sulaukus vieneriu buvo nuplikine visai, siaubas kai i seimynines foto paziuri
bet plaukais nesiskundziau
savo vaikina irgi tetis nuskuto, tas buvo pries 3men - galvojau teks gailetis, nes neaugo, bet dabar
kudlos geraja prasme 

O kaip galvojat, ar kudlos nuo nuskutimo? As kazkaip nezinau, abejoju

Gal tai sekmes dar dalykas

O as noriu ta puka dukrytei nukirpti bet vyras neleidzia

Kokia nesąmonė skust plaukus, griežtai prieš. Koks pūkas toks, vėliau, kaip sakant, pūkelį tikri plaukai pakeis

Aš taip pat manau, kad skusti nereikia.Jei vaikas paveldėjo plonus plaukus, tai jie tokie ir bus.Aš savo dukrytei iki 3 metukų plaukučius vis kirpau,nes buvo labai pasišiaušę, apsitrynę, ypač pakaušyje.Iš pradžių plaukučiai tikrai buvo plonoki, bet nuo trijų metų nebekirpau ir dabar yra ilgos,storos kasos iki liemens.Bet ji tokius plaukus paveldėjo, nes mes visi esam labai plaukuoti.
Mano dukrytes plaukuciai banguoti jai nukirpciau jie butu tiesus,o Didzioji irgi turejo maza banguotus plaukucius ,bet labai silpnus o dabar grazus banguoti ir ilgi o trumpindavau po truputi ir niekada negalvojau skusti