Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

Na musu panelytes plaukai pradejo augti nuo metu, visada buvo plika galvele. Plaukeliai buvo labai liauni, bet garbanoti. Auginom auginom kaseles, bet viena grazia diena nusprendziau savo mergyte nuskust, pora menesiu vaikas atrode baisokai, bet mums pasiteisino si nuomone, kad nuskutus plaukus, atauga geresni, veslesni.
Dar kaseliu pinti negalim, bet dziaugiames vesli sukuosena smile.gif
Atsakyti
as tai nesutikciau schmoll.gif dar mergaitei schmoll.gif
Atsakyti
girdejau sia nuomone ir as.... g.gif gal ir teisybe...mano mazes leini plaukuciai,bet neskusiu...jau tiek to tongue.gif uzaugs kai bus vyresne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2008 04 15, 15:35)
girdejau sia nuomone ir as.... g.gif gal ir teisybe...mano mazes leini plaukuciai,bet neskusiu...jau tiek to tongue.gif uzaugs kai bus vyresne ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
draugėes mergaite gymė ryžais plaukučiais, tai paugejusiai ėmė ir nukirpo su mašinėle, na tiksrai ne kaip atrodė, kaip ligoniukas, ar kaip čia viena minėjo, kaip iš konslagerio stovyklos doh.gif , bet užtai ataugo vešlus ir šviesus palukučiai, na tikra blondinukė. na o saviškiai nedrysčiau kirpti, kokie bus tokie bigsmile.gif
Atsakyti
pas maniski berniuka irgi silpni plaukuciai ax.gif vyras viena diena prisikabino kad gal nuskutam prisiklauses kazkur doh.gif bet as kategoriskai isrekiau neeee bigsmile.gif man tai cia yra nesamoningi prietarai kazkokie,kaip sako jau ka turi tai ir turek mirksiukas.gif vest vaika skust plikai kaip avineli nu jau ne schmoll.gif ir laukt kol garbanos uzaugs doh.gif aisku mergaitems tai didesne problema,bet manau aties laikas ir tie plaukuciai uzaugs ir pasitaisys mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif as taip pat manau kad neverta.nes manwes mazos mama sake neskute bet plaukai mao labai stori ir ilgi, taip kad manau tas skutimas tikrai plaukuotumui itakos neturi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2008 04 24, 09:12)
smile.gif as taip pat manau kad neverta.nes manwes mazos mama sake neskute bet plaukai mao labai stori ir ilgi, taip kad manau tas skutimas tikrai plaukuotumui itakos neturi smile.gif

Taip, aš ir sakau, kad neverta. Kokie plaukai genetiškai duoti, tokie ir bus. Pažiūrėkit atidžiau į mažylių galvytes, yra ilgų plaukučių, bet pilna ir trumpų, kurie augdami ir tankina ševeliūrą biggrin.gif kai nuskuti, tada visi plaukai vienu metu užauga, užtat ir atrodo, kad pasidarė gražesni. Iš tikro laiko reikia ir pasidarys tanki šukuosena. O jei ne, vadinasi taip ir turėjo būti.Draugės mergytė tankiais plaukais, nors nei skusta plikai nei ką, mano mergytės ne tokie stori, nors pastebiu, kad su laiku kasytės storėja. na, gaila, kad nepaveldėjo mano plaukų. Ale ką padarysi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelina: 24 balandžio 2008 - 08:32
Plauku skutimas-bobuciu ismislas. Skaiciau kad moksliskai irodyta jog tai neturi jokio poveikio tolesniam vaiko plauku augimui.
Atsakyti
visiska nesamone yra plauku skutimas gun_bandana.gif
Atsakyti
Plaukų struktūra yra paveldima(t.y.genai),o ne įgijama.Tad nuskusi tuos plaukučius ar ne nieko nepakeis.O toms,kurioms tai pasitvirtino,atsakymas toks: būtumėt palaukusios šiek tiek plaukučiai užaugtų ir be skutimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bulia @ 2007 08 20, 11:53)
Sveiki
mano dukrytei metukai . Plaukuciu pas ja tikrai nera daug , bet ... kazkiek yra smile.gif Drauge prisikabino jau nuo 6men , kad nuskusciau plikai , tipo poto ataugs zymiai daugiau ir stipresni plaukuciai  g.gif  . Bet as manau , kad ner ko kabinetis prie tu plaukuciu , tegu buna taip kaip yra  rolleyes.gif 
Ka jus manot ? Ar skusti , ar ... ka daryt  g.gif

manau itakos nesudaro , jei nuskusi, manau dar vaikeliui nelabai patiks buti plikai, juk mergyte wub.gif palauk ir pamatysi ilgas kasas, kas genetikoje yra tas jau yra mirksiukas.gif
Atsakyti