Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

As ir asmeniskai pries plauku skutima,mergyte ir dar plika schmoll.gif .Pas mus ir nekokie plaukuciai buvo,girdejau ir as is savo kaimynes kad reik nuskust,nesamone gryna,plauku skutimas.Praejo kiek laiko ir susitvarke tie jos plaukiukai dabar siek tiek sukasi ir birbiziukus leidzia surist lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tiesa kirpciukus ir as jau syki kirpau,nes lindo i akytes,dabar vel reik patrumpint.
Atsakyti
O mūsiškė neleidža susirišt. doh.gif Penkios minutės ir jau palaidi plaukai būna. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 12 birželio 2008 - 12:49
Tikrai nematau reikalo skusti plaukus schmoll.gif ,as tik pakerpu kad i akytes nelystu,mat suristi plauku neleidzia,ir tiek.Ir manau priklauso nuo teveliu genu,jei pas juos plaukai silpni tai gali skust neskutus ir pas vaikeli tokie bus,na bent as jau taip galvoju ax.gif
Atsakyti
Plaukams nieko nedariau schmoll.gif ir pas abu vaikus wub.gif plaukai labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Manyčiau tas plaukų skutimas tik prietarai, abu vaikai buvo tik truputėli apkirpti ir turi nuostabius plaukučius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 06 12, 15:34)
Tikrai nematau reikalo skusti plaukus schmoll.gif ,as tik pakerpu kad i akytes nelystu,mat suristi plauku neleidzia,ir tiek.Ir manau priklauso nuo teveliu genu,jei pas juos plaukai silpni tai gali skust neskutus ir pas vaikeli tokie bus,na bent as jau taip galvoju ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, as esu kategoriskai PRIES skutima. Nors plaukiuku turim nedaug (ta prasme dukrytei jau 1.9m, o dar nereikia kirptis), bet skusti tikrai neskusim. Tas skutimas man atrodo lyg prietaras. doh.gif
Atsakyti
Savo vaikui tikrai neskusčiau plikai , kaip atrodytų mergaitė , o kokie bus mano nuomone tokie , jokie skutimai nepadės , žinoma , norėčiau storų , ilgų kasų .
Atsakyti
mano merginos abi buvo pilkuteles, manau tik prietarai del skutimu yra... rolleyes.gif
Atsakyti
Mano metinuko sunelio plaukai tikri pukuciai.Mano mama kiekviena karta vos tik atvaziuojam,sako:reik plikai nukirpt.Tai dabar bijau vaika palikt,kad taip nepadarytu.Kelis kart ji su vyresneliu taip pasielge,tiesa jam tada 3m buvo.
O man grazus mazius ir sukeliais pukais ant galvos.Gale jau ilgesni,pasiraite.Kai idemiai pasiziuri,pamatai,kad vieni plaukiukai plonyciai,ilgi(tie pirmieji),o kiti trumpesni ir storesni.
Tai gi as nesiruosiu skust ir kitom to nepatariu.
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2008 07 07, 08:10)
Mano metinuko sunelio plaukai tikri pukuciai.Mano mama kiekviena karta vos tik atvaziuojam,sako:reik plikai nukirpt.Tai dabar bijau vaika palikt,kad taip nepadarytu.Kelis kart ji su vyresneliu taip pasielge,tiesa jam tada 3m buvo.
O man grazus mazius ir sukeliais pukais ant galvos.Gale jau ilgesni,pasiraite.Kai idemiai pasiziuri,pamatai,kad vieni plaukiukai plonyciai,ilgi(tie pirmieji),o kiti trumpesni ir storesni.
Tai gi as nesiruosiu skust ir kitom to nepatariu.

zinoma nereikia ju plikai skusti,tik truputi pakirpti galiukus ,ir tada jie pradeda augti ir stipreti,sunelio plikai nekirpau ,tik po pagulejimo ligonineje teko siek tiek pakarpyti juos ,nes kateteri vede i galvyte ,ir kai reikedavo ji isimti plaukelius toje vietoje nukirpdavo,ir po pakarpymo plaukuciai pradejo augti ir tanketi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2008 07 06, 21:51)
mano merginos abi buvo pilkuteles, manau tik prietarai del skutimu yra...  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Pas mano dukrele plaukai pradejo augt nuo 2 m,dabar jai 19 ir nekada nebuvo prasti.Stori ir ilgy.
Atsakyti