Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

Na jau savo mazgės garbanėlių niekam neleisčiau skusti, nors bobutės ir įkalbinėjo, nesamonė, jei kas iš mano brangenybės taip pasityčiotų, tikriausiai visą vašku nudepiluočiau mad.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
Pas mus labai menkuciai plaukuciai, nors mes su vyru abu vesliais plaukais, o jis dar ir labai tamsus, garbanotas...Maze kol kas galima sakyt be sukuosenos blush2.gif Tai daznai isgirstam klausima, kad gal nuskutom, kad nera doh.gif Atskakau -tai kad ner ko skust..ateis laikas ir bus ir kasos 4u.gif Ir prasideda siulymai pasiulymai apskust vaika gun_bandana.gif Tikrai nesiruosiu skust savo mazules schmoll.gif
Atsakyti
as tai manau,jei mergytes metuku ir dar be plaukuciu,tik pukeliu,tai kodel nepabandzius nuskust,vistiek tu plaukiuku nera.bet jei tokia situacija kaip pas mano dukryte,kad gime ilgais plaukais ir metuku laiko jau galiu arklio uodegyte surist wub.gif ,tai butu didziausia nesamone skust plikai ir tiketis kad ataugs grazesni ar storesni g.gif
Atsakyti
vat apie tuos plauku skutimus - bobuciu prasimanymai irnesakyk.gif
nors dabar atejo mintis igalva.... mastau.gif
Kai mes su sese buvom mazos - manes neskuto, o vat ja nuskuto.
Isvada:
Mano plaukas neblogas, blizgus, lankstus, slydus - bet iki puses nugaros ilgio paauga ir riba! (kirpeja mano vis svajojanti apie tokius blink.gif, nors as nusiteikusi ne taip pozityviai g.gif ), o seses - iki uzpakalio stori ir didelem garbanom... wub.gif
Tai kas kazi geriau, ir ar turejo itakos tas skutims ir kirpimas g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
negrazu,atrodytu kaip internatinis vaikas doh.gif
Atsakyti
Na as auginu ne mergaite bet plaukuciais mes galime pasigirti...kaip gime sunus buvo su kupeta ant galvos jei taip galima issireiksti...8 menesiu nuskutome su masinele pasidare blondinas nors buvo juodi plaukuciai dabar jam 1,8men jau kirptas 8 kartus plaukuciai sukasi tvirti ir tankus ...bus berniokui vargo su jeis doh.gif
Atsakyti
Aš kažkaip prieš tuos skutimus. Mano vaikinas neskustas, bet su kupeta ant galvos-taigi čia ne skutimo rezultatas. Mergaitės plaukai matosi, kad bus silpnesni, bet net nesiruošiu skųsti. Sūnus turi tėčio plaukus, dukrytė-mano, nors galėjo būt atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
Aš visiškai prieš skutimus, NESAMONĖ, vaikučių plaukiukai nevienodu greitumu ir vešlumu auga, pats plaukelis , koks jis bus pasimatys tik apie ketvirtus metukus, o skutimas plauko nepagerins tikrai schmoll.gif
Atsakyti
Asmeniskai as pries plauku skutima.Manau cia tik" zababonas".
Atsakyti
Pas mus neperdaugiausia plaukučių, bet mes ir nepergyvename, nes bus tų plaukų.. Ir aš 2metukų buvau vos ne plika, niekas neskuto.. O dabar kirpėjos skundžiasi, kad tiek daug plaukų, jei jų neretinčiau-neiškarpyčiau.. Oi, oi..
Taigi, bus tų plaukų.. Kai laikas ateis.. mirksiukas.gif
Atsakyti
na cia jau prasimanimai yra kad jei jau nuskusi tai plaukuciai bus storesni ir veslesni nono.gif mano kirpeja sake ji taip pat galvojo iki kol mokslu nepabaige, sake isvis vaikui iki 1 metuku negalima plaukuciu kirpti, va kai metukai sueina tada jau gal ir reikia galiukus pakirpti, o cia su tais skutimais tai nesamones.manes mama neskute bet plaukai stori ir ilgi tikrai nesiskudziu doh.gif
Atsakyti
Mūsiškei spalį bus du metukai. Kirpau tik du kartus. Vieną kartą gryfkutę patrumpint reikėjo, nes jau į akis lindo (Sruogelę atminčiai pasilikau). O antrą kartą patrumpinau biškiuką, kad vėl į akis nelįstu. wub.gif Tegul auga sau toliau. Kokie bus, tokie bus. wub.gif
Atsakyti