Didžiausia nesąmonė man yra plaukų skutimas- berniukams neskutau, o turi tikrai gerus plaukus, o mergytei net nesiruošiu kirpti, kai paaugs tik galiukus patrumpinsiu.
kad jau tokios gudrios, pasakykit, kaip mazuciams sulygint plaukus???
juk jie nenusedi ramiai, priesinasi... mes savaja "nuskutom" 8men, kai buvo, nes atrode tikrai negraziai: vieni 15cm jau sieke, o kiti tik vos 2cm... tai su masinele 4nr puikiausia sukuosena isgavom (nebuvom visai basa) ir dabar vienodai auga

sveikos mamytes!
manau plauku skutimas yra pragalvotas,savo pirmiesiems skutau- nu ir kas pasityciojimas is vaiko manau,o 4 paskutiniams neskutau ir lygiai tikie patys normalus plaukai uzaugo kaip ir tiems skustiems niekuo nesiskiria,kaip sakoma senu bobuciu ismislas.
manau plauku skutimas yra pragalvotas,savo pirmiesiems skutau- nu ir kas pasityciojimas is vaiko manau,o 4 paskutiniams neskutau ir lygiai tikie patys normalus plaukai uzaugo kaip ir tiems skustiems niekuo nesiskiria,kaip sakoma senu bobuciu ismislas.
As savo mergyte nuskutau 2 numeriu, kai jai buvo metai r menuo, nors buvau labai kategoriškai nusistačiusi prieš plaukų skutimą, bet uošviai ir vyraa to labai norėjo ir mane įkalbėjo, bet dabar dėl to tik džiaugiuosi, nes kai nuskuto jai plaukučius, išryskėjo dar ant galvos pleiskanytė, todėl jas gerai iššukavau, ant ilgu plaukučių jų neimatė. Be to, jau dabar praejo daugiau kaip menuo laiko, plaukučiai ištikrųjų ataugo sveikesni ir storesni, neužilgo jau galesime pinti kasas.
Bet aisku, cia kiekvienos mamytės pasirinkimas, kas jos vaikučiui geriausia.
Bet aisku, cia kiekvienos mamytės pasirinkimas, kas jos vaikučiui geriausia.

neskutau ir nesiruosiu. Man tai didziausia nesamone

Mano nuomone, tai didziausiai nesamone

kaio tik buvau pas kirpėją ir klausiau ar tai tiesa, sakė tikrai netiesa, plaukai dar priklauso ir nuo genų o ne nuo skutimo
Nesuruošiu ir aš savo dukriukui skusti plaukučių

QUOTE(bulia @ 2007 08 20, 11:53)
Sveiki
mano dukrytei metukai . Plaukuciu pas ja tikrai nera daug , bet ... kazkiek yra
Drauge prisikabino jau nuo 6men , kad nuskusciau plikai , tipo poto ataugs zymiai daugiau ir stipresni plaukuciai
. Bet as manau , kad ner ko kabinetis prie tu plaukuciu , tegu buna taip kaip yra
Ka jus manot ? Ar skusti , ar ... ka daryt
mano dukrytei metukai . Plaukuciu pas ja tikrai nera daug , bet ... kazkiek yra

Ka jus manot ? Ar skusti , ar ... ka daryt

tikrai neskusciau

oj ne, mesk is galvos ta nesamone....neskusciau plikai niekad vaiko, butu mergaite ar berniukas,maniskiui buvo metai,gal daugiau siek tiek,tai tik tada apkirpom,patrumpinom graziai is apaciios su masinele,virsuj zirklutem,labai graziai atrode ,kaip tikras vyras
o skutimas plikai tai tikrai bobuciu pasaka....jei pas tevelius silpni plaukai,tai tikriausiai ir pas vaikus taip bus....