Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

Jei Dievulis plaukučių nedavė , tai skusk neskutus , vistiek nebus daugiau biggrin.gif Man ir atrodo , kad mitas. biggrin.gif
Atsakyti
tikrai nesamone tie plauku skutimai,senu bobuciu ismyslas doh.gif plauku tekstura uzkoduota genuose ir tik nuo ju priklauso kokio jie bus storio,tiesus ar banguoti irt.t. bus dar daug pereinamu etapu ir plaukai keisis iki tol kol taps nuolatiniai.gi daznai sakome "gime tokia tamsi,o dabar visai sviesi pasidare" ir atvirksciai.viska lemia musu genai ir paveldimumas,tikrai ne skutimo peiliukai!
Atsakyti
QUOTE(ingridukas29 @ 2008 11 28, 13:55)
tikrai nesamone tie plauku skutimai,senu bobuciu ismyslas doh.gif plauku tekstura uzkoduota genuose ir tik nuo ju priklauso kokio jie bus storio,tiesus ar banguoti irt.t. bus dar daug pereinamu etapu ir plaukai keisis iki tol kol taps nuolatiniai.gi daznai sakome "gime tokia tamsi,o dabar visai sviesi pasidare" ir atvirksciai.viska lemia musu genai ir paveldimumas,tikrai ne skutimo peiliukai!

pritariu, kad cia bobuciu ismislai, kai is pliko pradeda augti, tai gal mamoms atrodo, ka lotuliukas.gif d tankesni ataugo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Man regis, kad geriau jau tokiais išmislais netikėti. schmoll.gif

Atsakyti
Man mazytei plaukus nuskute buvo (tiksliau ne plaukus, o pukelius - mama norejo pagrietint normaliu plauku augima). Uzaugo garbanos bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
O as vadovaujuosi senu posakiu, kad plaukai - ne zoles veja, skutami geriau augti neprades.
Atsakyti
Nesamone, netikiu as tokiom pasakom. Niekada neskusciau, nors kasom ir negalim pasigirt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2008 12 12, 01:00)
Nesamone, netikiu as tokiom pasakom. Niekada neskusciau, nors kasom ir negalim pasigirt schmoll.gif

pritariu drinks_cheers.gif nesamone kazkokia skusti schmoll.gif jau kokie yra tai tokie, kam is vaiko daryt nesamones, nu dar berniukui kai berniukui, nu bet mergaitei nuskust tai durnyste doh.gif
Atsakyti
blink.gif kas čia do nesąmonė? blink.gif
Atsakyti
Ir aš girdėjau, kad kerpa mažus vaikus - kad plaukai, būtų stipresni, bet aš tikrai nekirpsiu, nesąmonė kažkokia: jei turi vaikus stiprius plaukus, tai turi, o jei neduota, tai daryk ką nori.
Atsakyti
Tris dukras auginu, nei vienai neskutau, bet plaukuciai tikrai veslus, ilgi ir grazus. wub.gif
Atsakyti
neverta. Nes nuskutus jie storesni, ir veslesni tikrai neatauga. Tik taip atrodo, nes auga visi vienodai. Saviskei du kartus tik palyginau kad vienodai augtu, nes gime su deformuota galvyte, tai truputi nelygiai auga.
Atsakyti