Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

Tai tik mitas.Viskas uzkoduota genuose..
Atsakyti
Niekada neskutau schmoll.gif ir pritariu, kad tai mitas smile.gif
Atsakyti
Niekada neskusčiau doh.gif
Atsakyti
Neskusciau blush2.gif
Atsakyti
As `ir manau kad tai tik bobuciu prasimanymas...Mano uosviene labai ikalbinejo nuskusti mergytei plaukus,bet buvau pries ir jai teko nusileisti....
Atsakyti
kazkokia nesamone su tais paistalais apie plauku skutimus ir kitus senowinius prietarus. Netikiu ne wienu kuri zinau schmoll.gif Neskutau dukrytei plauku. Nors man tik wiena babule pasiule, bet as jai paciai pasiuliau nusiskusti ir paziureti pas kuria greiciau ataugs pas mano dukryte ar pas ja tai idomu kodel nesutiko g.gif juk sweika nauji atauga nedazyti chemijos nemate lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesąmonė schmoll.gif
Atsakyti
As tikrai neskutau ir neskusciau schmoll.gif , nes puikiai zinau, kad ne nuo skutimo priklauso plauku tankumas, ilgumas ir t.t
Atsakyti
Man irgi tai labiau panasu i mita ir savo dukrytei plauku neskutau, o ir reikalo nera, kadangi plaukuciai pakankamai stori thumbup.gif , bet drauge nukirpo 4 numeriu savo mergytei plaukus, nes buvo keli plaukuciai, ir tie taip atrode tarsi butu isielektrine doh.gif , tai ataugo storesni. Man rodos kai jie buvo nukirpti, tai susivienodino ju ilgis ir nusikirpo dar nuo gimimo like pukeliai, del to ir rezultatas matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
As savo dukrytei nukirpau su masinele plaukucius, tai dabar ju labai daug i labai kieti , nepaliginty su pukeli, kuris buvo pries tai. O skusti tai nezinau, as bijociau.
Atsakyti
Neskutau ir neskusiu smile.gif
Atsakyti
ir as manau kad skusti neverta, tai tik bobuciu ismislas. nors dukrytes ir ploni trumpi plaukuciai bet nerizikuociau skust... teko skaityt kad nuskutus jie atauga visi vienodo ilgumo tai del to ir atrodo kad ju daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti