Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

mano dukros plaukuciai plonuciai, bet niekada nekilo mintis, kad reikia nuskusti blink.gif o kad nuskutus plaukai taps kazkokie geresni, yra mitas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2007 09 02, 14:54)
mano dukros plaukuciai plonuciai, bet niekada nekilo mintis, kad reikia nuskusti  blink.gif  o kad nuskutus plaukai taps kazkokie geresni, yra mitas  cool.gif

Taip taip, sutinku drinks_cheers.gif Čia yra tiktai mitas, visa tai priklauso nuo genetikos tongue.gif
Atsakyti
maniskei metai ir du menesiai,daug kas sako nuskusk plaukus,bet net negalvoju tai daryti,cia kazkokia nesamone,blefas,kokie bus tokie biggrin.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius,net juokas suėmė perskaičius temos pavadinimą smile.gif net minties neturėjau,nuskusti dukrytei galvytę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adika @ 2007 09 03, 14:06)
Tiesa pasakius,net juokas suėmė perskaičius temos pavadinimą smile.gif net minties neturėjau,nuskusti dukrytei galvytę biggrin.gif

cia ne i tema,bet atkreipiau demesi i tavo ,,liniuotes,,jetau,kad tavo maze 16 dantuku turi,saunuole thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nesąmonė,prietarai,tikrai neverta. smile.gif
Atsakyti
niekada nesugalvociau nuskusti, blink.gif

bet kaip neteisinga kai gime sunus turejo labai daug ir ilgus,sturus plaukucius,o dukryte gime beveik plika galvyte doh.gif ,bet dabar jau galim suristi dvi kasytes,jai 1 metukai ir 5 menesiukai beveik...
Atsakyti
visiška nesąmonė,nuskutus vaikui plaukus jie tikrai stipresni neatauks,tai tik bobučių prietarai
Atsakyti
juokinga tema lotuliukas.gif
jei nori, kad plaukai stipresni ataugtų reikėtų lupti su visa oda, juk po ja yra plauko svogūnėlis, jis lemia plauko stiprumą
oh tie bobučių prietarai doh.gif
Atsakyti
palaikau tą pusę,kurios mano jog čia tik mitas, prietaras, nė neketinu skusti dukrai galvytės, absurdas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano drauge nuskuto dukrytei galva kai jai buvo metukai. Mama ja laike, tetis skuto unsure.gif Mergytei buvo didelis sokas blink.gif vaikas buvo normalus , o po sios "proceduros" nustojo sypsotis ir gana ilgam doh.gif ant visu nuotrauku atrodo kaip koks veziu sergantis ligoniukas fear.gif tiesa sakant mamai irgi po to buvo sokas ir ji labai gailejosi kad taip padare verysad.gif As po tokios jos patirties net negalvojau skusti plaukiukus savo mergaitem blink.gif
Atsakyti
100 kartu drinks_cheers.gif skutimas itakos neturi plaukam mirksiukas.gif mano mazylei irgi metai plauku laaaaaaaaaaaabai daug butu gaila kirpti lotuliukas.gif
Atsakyti