Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

QUOTE(saule_vire @ 2007 08 20, 22:35)
Maniškė irgi turi nedaug,tiek teužaugo per 2 m.,prieš 3 men.pirmą kartą pati pakirpau vos vos galiukus,po men. dar kartą,grait vėl žadu pakirpt,skaitau kad geriau pakirpt retkarčiais kad storesni augtu,bet tik neskust,man taip mama darė ir dičkei taip dariau,o irgi buvo metų laiko beveik be plauku o pamatytumėt dabar jos plaukus,o-joj kokie stori ilgi ir banguoti,ir aš nesiskundžiu savo ševeliūra,mama vis mėgsta primint kad jei ne jos užsispyrimas kirpt trumpai,būčiau daba be plaukų,nes ant nuotraukų kur 2 metų buvau visai plikė lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif pakirpt žinoma reikia ,kaip ir suaugusiems.Bet tik neskust ,ypač mažam.Nes stresas didelis vaikui ,kam to reikia.O kad silpni pradžioj -tai dar nieko nereiškia.Aš irgi buvau skystais plaukais ,o kai paaugau ohoho kiek tų plaukų rolleyes.gif tik kirpdavo tėvai dažnai ,kol maža buvau.
Atsakyti
nemanau, kad skutimas pakeis tai kas jau yra įgimta... g.gif Jei plaukučaiai tankūs ir greitai auga, tai jiems ir jokio skutimo nereikia. O jei prasti-tai kažin ar tokios drąstiškos priemonės padės unsure.gif
Atsakyti
įdomi tema

aš gal ir skusčiau kokiai 5-8 mėn mergytei, jei būtų l tankūs ir artėtų karščių sezonas, kad vaikui būtų patogiau, aišku ir nuo vaiko priklauso - gal visai puikiai kasytemis džiaugsis flirt.gif
o tom gydomosiom skutimo priemonėm netikiu. anksčiau gi skusdavo iš sanitarinių sumetimų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pusele_: 28 rugpjūčio 2007 - 17:00
Nereikia nereikia vaikučių plikai skusti....nesąmonė kažkokia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 08 28, 19:53)
Nereikia nereikia vaikučių plikai skusti....nesąmonė kažkokia schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 28, 15:29)
nemanau, kad skutimas pakeis tai kas jau yra įgimta... g.gif Jei plaukučaiai tankūs ir greitai auga, tai jiems ir jokio skutimo nereikia. O jei prasti-tai kažin ar tokios drąstiškos priemonės padės unsure.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Visiška nesamonė doh.gif Jokiu būdu neskusčiau nei mergaitės nei berniuko. Nors mūsų plaukučiai gan vešlus iš kart augo abiejų vaikučių.
Atsakyti
As savo vaikuciams skutau kai suejo metukai tongue.gif tik delto kad augtu visi vienodai,nes jau nuo to gulejomo buvo labai nusitryne biggrin.gif Pakausiukai buvo pliki verysad.gif Nuskotum neatsimenu ligtai treciu numeriu ir auga visur vienodai.
Papildyta:
QUOTE(asoptimiste @ 2007 08 28, 15:29)

As taip pat sutinku su sia nuomone drinks_cheers.gif Juk vaikucei paveldi musu ar seneliu genus ir skusi ar neskusi ju kokybe nepageres,tik visi vienodai augs 4u.gif
Atsakyti
as manau kad cia tiktai mitas, kad atauks storesni gazesni....man mama neskuto ir turiu ilgus, storus grazius plaukus...sunui jau 1 m 9 men. bet plauku neskutau ir neskusiu tik juos pakerpu truputi, nes jau labai auga kaip pas gaidziuka skiauterele biggrin.gif siaip tai pasakius ta skiauterele jam labai tinka... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimute444 @ 2007 08 31, 19:28)
as manau kad cia tiktai mitas, kad atauks storesni gazesni....man mama neskuto ir turiu ilgus, storus grazius plaukus...sunui jau 1 m 9 men. bet plauku neskutau ir neskusiu tik juos pakerpu truputi, nes jau labai auga kaip pas gaidziuka skiauterele biggrin.gif siaip tai pasakius ta skiauterele jam labai tinka... thumbup.gif

va va mes lygiai tokio amziaus ir taip pat tik pakerpam ax.gif ir skusti neketinu schmoll.gif musu sukuosena suvesejo kaskur gal nuo pusantru metu thumbup.gif o pries tai galvojau gal reikia nuskusti bet siame forume pasiskaiciau kad tai nieko nepakeis ir apsigalvojau rolleyes.gif ir esu tuom labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi tos nuomonės, kad neverta wink.gif
Atsakyti
dieve mano!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif neskuskit....
as esu sito mito auka..... man skuto... ir ne velnio jie geriau neaugo tongue.gif ... tik va atsimenu, kad visi berniuku vadino..... tokia trauma buvo blush2.gif

cia genetika kalta.... pas mane plaukai niekada nebuvo stiprus, tokie liko ir po 20 metu... bigsmile.gif skusti ar lupti.... nieko cia nepakeisit. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotty: 01 rugsėjo 2007 - 17:44