Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

Neskutau ir neskusiu. Nemanau, kad tai padėtų. Manau, kad plaukai paveldimas dalykas ir tikrai neužaugs storiausios kasos jei tėvai nepasizymi įspūdingomis ševeliūromis smile.gif
Atsakyti
Tokio mažučio vaiko tikrai nereikia skusti. Tie plaukučiai dar keisis. Mūsų sūnus metukų buvo tamsiais tiesiais plaukučiais ir ne ypač tankiais, o dabar turi visą kupetą šviesių garbanų thumbup.gif . Gal nekankinkit vaiko dėl abejotino rezultato.
Atsakyti
0man tai gaila skust ir kirpt,jie dar trumpi, o taip norisi matyt mergyte su plaukuciais wub.gif
Atsakyti
Aš kažkur sakičiau,kad plaukų skutimas ,neturi įtakos plaukų storumui. g.gif Aš neskutau. schmoll.gif
Atsakyti
Netikiu, tokiais dalykais...Pritariu, kad tai tik prietarai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Taide @ 2007 08 21, 15:52)
Tokio mažučio vaiko tikrai nereikia skusti. Tie plaukučiai dar keisis. Mūsų sūnus metukų buvo tamsiais tiesiais plaukučiais ir ne ypač tankiais, o dabar turi visą kupetą šviesių garbanų  thumbup.gif . Gal nekankinkit vaiko dėl abejotino rezultato.

Pritariu siai nuomonei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tai primena ne prietarus, o is gilaus kaimo kilusius paprocius ar tradicijas...kad vaikas utelem neapsestu, tai ir kirpdavo visas ir visus vaikiukus plikai. Savo dukrytei nekirpsiu plaukuciu
Atsakyti
QUOTE(Martita @ 2007 08 22, 23:15)
Man tai primena ne prietarus, o is gilaus kaimo kilusius paprocius ar tradicijas...kad vaikas utelem neapsestu, tai ir kirpdavo visas ir visus vaikiukus plikai. Savo dukrytei nekirpsiu plaukuciu

PRITARIU drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Martita @ 2007 08 23, 00:15)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Taip pat neketinu nei skusti nei kirpti,tik kai i akytes lenda kirpciukai pakerpu 4u.gif
Atsakyti
Na mūsų plaukučiai labai labai silpni. Bet tikrai nežadu skusti.
Žiauriai kažkaip skamba.
Atsakyti
Na aš tai tikrai neskusčiau. Man atrodo, tas skutimas nieko neduoda, čia kiek girdėjau, senovėj taip darydavo.
Mano dukrytei irgi metukai, plaukučių nėra daug. Bet pastebėjau, kad suėjus metukam jų tankėja ir greičiau auga. ir kiek kalbėjau su mamos, daug jų sakė, kad plaukučiai pradeda augt labiau virš metų.
Atsakyti