Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

QUOTE(sigugu @ 2010 03 29, 20:38)
manau tai absoliutus mitas.. 4u.gif

Pritariu, kad cia tik mitas, turejau dar ir anksciau ne viena pavyzdi, kas skuto mergaitems plaukus, rezultatas ne koks.
Savo dukrai neskutau ir neskusiu plauku, nuo metuku laiko reguliariai, kas antra menesi kirpeja pakerpa galiukus ir tikrai nesiskundziu plaukai ilgi ir stiprus, nereikia noreti, kad pas treju metu mergaite buti toki plaukai kaip pas mama.
Atsakyti
man jau cia tikra nesamone kirpti plaukucius is to jokios naudos. man anyta pastovei sako kad kirpciau dukrytei plaukucius nes neauga as pries mano mazos lygei tokie patys plaukai buvo kaip dabar mano dukrytes. nieks man plauku nekirpo ir dabar turiu ilgus garbanotus plaukus.
Atsakyti
Man tai pasenes poziuris. Seniai atgyvenes.
Atsakyti
Kazkada net kirpejos klausiau ar yra tame kiek nors tiesos... ir aisku atsakymas, jog ne. Ka gamta dave tas ir yra... ir cia gali nors 10 kart nuskust plauku nepakeisi. Manau, kaip ir sveikata lygiai taip pat plaukus itakoja gyvenimo budas, maistas ir tt... o dar ir hormonai...
Atsakyti
Nesąmonė.
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2010 03 09, 00:42)
g.gif dar tokių klausimų kyla? marazmas kažkoks. gal dar žiogelius į rūbus sekim ir raudonus siūlus ant rankos riškim, kad nenužiūrėtų. arba per vaiką negalima peržengti, nes neaugs. neįsižeiskit, bet man jūsų klausimas iš tos serijos. nu gi ne viduramžiais gyvenam...

pagal jūsų pasakymą tai matyt viduramžiai g.gif nes tikrai daug kas skuta doh.gif aš tikrai neskusiu, nors kirpčiukus jau pakirpau nes į akytes lindo. O mano krikšt durytei tėveliai nuskuto, kai suėjo 4m vos vos supyniau kasytes, labai mažai plaukučių. Negaliu teigti padėjo ar ne. Bet plaukučių mergytė daug neturi. Aš pvz ilgai maža buvau be plaukų. Mane berniuku laikydavo, bet kai pradėjo augti kasos, pirmoj klasėj prisėsdavau supintą kasą. nereikėjo nei skutimų nieko...patys užaugo thumbup.gif O mano pupa gimė su juodom kasom, bet tos kasos nukrito, db yra panašaus ilgio kaip gimusios buvo, tik spalva jau gerokai šviesesnė wub.gif
Atsakyti
Labai drastiškai skamba - skusti vaikeliui galvą blink.gif

Kiek žinau, po trumpo kirpimo plaukai vizualiai gali atrodyti tankesni todėl, kad plaukas pats savaime yra siaurėjančios/plonėjančios formos ir kai nukerpi, lieka storesni galai. Bet nuo skutimo nei jų padaugės nei ką. Plaukų gražumas priklauso nuo genų.

Dar iškilo su skutimu susijusi asociacija - viduramžiai skusdavo už bausmę. Arba raganas. Tai kad nekankinkite mamytės savo vaikiukų: kokie yra - tokie yra patys gražiausi ir nuostabiausi 4u.gif
Atsakyti
Paklausti galima betkurios kirpėjos, plaukų skutimas neturi jokios teigiamos įtakos plaukų augimui-storumui ir pan. ką ten bobutės pasakoja biggrin.gif ištikro gali vaikui padaryti meškos paslauga, nes skutant galima pažeisti jautrius mažiukų plaukučių svogūnėlius ir tada jau bus bėdos..
Atsakyti
Didžiausias absurdas - neskutau ir neskusiu, nors uošviai ausis išūžė bandydami man savo nuomonę įpiršti. Čia tik mitas parėjęs iš senų laikų.
Atsakyti
Is patirties sakau tai visiska nesamone. doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
aisku,kad nesamone..as pernai norejau mergina nukirpti kuo trumpiau(buciau ir ant skutimo pasirasius) nes mergina taip suveldavo plaukus,kad tuos dredus turedavau nukirpti. vaiko plaukai buvo iskartpyti kaip pakliuvo.taigi nukirpau tikedamasi,kad ji neberas ka velt ir pamirs..ne velnio doh.gif juokingiausia buvo kai kokiu keliu cm plaukus bande sukt ant pirsto. lotuliukas.gif as paskui ir su kirpaeja kalbejau ji pasake,kad nesamone.tiesiog taip atrodo,nes nukerpamas kudikinis plaukas ir ataugus tikriesiem taip atrodo,kad va nuskutau ir ataugo miskas doh.gif jei jau neturi plauku gali s.... ant galvos ju nepadauges.
Atsakyti
Nemanau, kad nuo skutimosi priklauso kokie bus plaukai, manes neskuto o broli skuto, ir pas mus plaukai vienodi, sveiki ir ju laaabai daug doh.gif , tai, kad manau tai priklauso nuo genu. Savo mazes tikrai neskusiu, gaila jos ilgu plaukuciu smile.gif
Atsakyti