man tas skutimas sukelia siurpuliukus, kazkokia barbariska procedura. Nepritariu

Tikrai NE
Nežinau koks mokslininkas tokį prietarą sugalvojo.

QUOTE(_Jersy_ @ 2010 08 26, 15:23)
Aš irgi prieš plaukučių skutimą, manau, kad plaukų gausumą ir storumą daugiau nulemia genai, o ne tai ar vaikystėj buvo nuskusti ar ne , nors dauguma, ypač vyresni žmonių tiki šiuo mitu 

as tai didvyriskai atlaikiau savo uosvio ''santaza'', kad nuskusciau saviski per karscius, sakiau ne uz ka to nedarysiu

skutom abiems vaikams, tikrai dabar daug tankesni

Nesamone kazkokia tas skutimas
Idomu koks gudrocius tai sugalvojo

Mano uošviai kažkada lyg ir rekomendavo, lyg ir patarė, kad vienų metų vaikui reikia skusti plaukus. Na, man tokia nesamonė keistokai pasirodė.
Mano mama medikė, visą gyvenimą dirbusi su nėščiosiomis, kūdikiais ir vaikais iki 18 m., todėl nutariau pasikonsultuoti su ja. Mama išgirdusi tokį mano klausimą net šoktelėjo iš vietos.
Sako, neprisigalvok tik tu tokių nesamonių ir mažiau klausyk bobučių pasakom. Plaukai genetinis dalykas, skutimas tikrai neįtakoja jų storumo, gražumo ir t.t. Džiaugiuosi, kad tai girdėjo mano vyras, nes jis tikrai būtų zyzes, kad galbūt reikia nuskusti plaukelius nes, matai, jo tėvai taip sakė. Tiesa, uošviams savo mamos žodžius perdaviau. 
Žiūriu į savo sūnelio garbanėles ir taip gražu man.
Man labai gražu, kai maži berniukai turi ilgus plaukus. Todėl ir aš planuoju jam tas garbanėles paauginti. O kai bus tinkamo ilgio, nuvesiu į specialią vaikų kirpyklėlę, kad jam suformuotų kirpimą.

Žiūriu į savo sūnelio garbanėles ir taip gražu man.

As irgi pries skutima
Mano dukros tokios garbanos turbut infarkta gauciau jeigu jei kas nuskustu plaukus

As irgi mana, kad nereikia skusti, o jei plaukai nera itin stiprus tai jie nelabai kitokie ir pasidarys. Siaip tai jug galima tik galiukus pakirpti ir savaime tvirteti prades

As irgi Pries. Savo dukrelei neskutau ir neskusiu plaukuciu

As neskutau savo dukrytei, nors plaukuciu buvo tikrai mazai, dabar siek tiek ilgesni, bet ju nepadaugejo, bet man irgi niekas neskuto, o plauku galiu dar paskolinti kam nors
netikiu kad nuo skutimo plaukai tampa geresni, tankesni, ir t.t Gali tiesiog taip atrodo, nes po skutimo jie tolygiai auga