mano dukrytes irgi plonuciai plaukuciai ir ju nedaug tai istisai girdziu kad nuskuskit bet nu ka as zinau, gi vis tiek uzaugs tie plaukai ir neskusti. man niekas neskuto mano broliui niekas neskuto ir esam dabar su tokiais storais plaukais.
Bet kaip mergytė jausis nuskusta??? As tai visiskai nepritariu siai nuomonei - skusti. Mano dukra dabar jau didele, taciau, kai buvo metuku, plaukuciai buvo tokie menki, kad siaubas
Ir nieko, uzaugo...dabar graziausi plaukai - ilgi ir pakankamai ju

na cia kiekvieno nuomone, as niekada negalvojau kad saviskem skusciau, bet pagal musu tevelio paprocius teko, tad viresnele nuskutom kai jai buvo 3 savaites, o mazyle kai jai buvo 5 dienos, tikrai nesigailiu plaukiuku daug ir veslus
, bet nemanau kad cia del skutimo
, taciau neskusiau mergaites jei ji butu 6 men ir daugiau

Jei dabar savo trimetei dukrytei nuskusciau plaukus, ji ko gero soka gautu...
Nors jos plaukuciai ir ploni, bet skusti kazkaip neatejo i galva. To nedariau ir nedarysiu.
Nes visgi plaukai tikrai nebus veslesni, nes plauku storis priklauso nuo plauku svoguneliu, kiek ju yra jau susiformave, tiek tu plaukuciu ir isauga, o nuskutant ju tikrai nepadauges.
Manau paaugs ji pati ir tie plaukuciai paliks tankensni.
Mano mama man kazkada vaikysteje irgi buvo paklausiusi tetu, kad reikia visai trumpai nukirpti plaukucius, tada jie ataugs stori ir veslus. Na ir ka, paklause, bet kas is to, naudos jokios nebuvo.
Kaip buvo plonuciai, taip ir ataugo plonuciai. Bet su metais, augant, brestant man jie sustiprejo ir istankejo, taip kad po kol kas (tfu tfu tfu) nesiskundziu plauku veslumu.

Mano mama man kazkada vaikysteje irgi buvo paklausiusi tetu, kad reikia visai trumpai nukirpti plaukucius, tada jie ataugs stori ir veslus. Na ir ka, paklause, bet kas is to, naudos jokios nebuvo.

QUOTE(Swallowtail @ 2010 07 10, 13:59)
Bet kaip mergytė jausis nuskusta??? As tai visiskai nepritariu siai nuomonei - skusti. Mano dukra dabar jau didele, taciau, kai buvo metuku, plaukuciai buvo tokie menki, kad siaubas

Pritariu Jūsų nuomonei. Pati neskutau ir nesiruošiu skusti.
Prietarai dėl to skutimo ir tiek, augs ir užaugs normalūs plaukai, nereikia skusti, nesvarbus ar mergytei ar berniukui.
QUOTE(Swallowtail @ 2010 07 10, 13:59)

pritariu

QUOTE(akvilezd @ 2010 07 12, 14:20)
Sveiki.Turiu maziute metuku.Plaukyciai dar skystuciai,Bet mes auginam kaseles.

sveikos..
kazkaip ir as nelabai tikiu situo prietaru.. manau, kad jau kokius plaukucius "gavai" ateidamas, tokie ir bus..
na, mes atejom i si pasauli beplaukes beveik..).. o dabar tia jau ir kasas galima pinti..
kazkaip ir as nelabai tikiu situo prietaru.. manau, kad jau kokius plaukucius "gavai" ateidamas, tokie ir bus..
na, mes atejom i si pasauli beplaukes beveik..).. o dabar tia jau ir kasas galima pinti..

QUOTE(*Selma* @ 2010 07 11, 23:18)
Pritariu Jūsų nuomonei. Pati neskutau ir nesiruošiu skusti.