Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

mano dukrytes irgi plonuciai plaukuciai ir ju nedaug tai istisai girdziu kad nuskuskit bet nu ka as zinau, gi vis tiek uzaugs tie plaukai ir neskusti. man niekas neskuto mano broliui niekas neskuto ir esam dabar su tokiais storais plaukais.
Atsakyti
Bet kaip mergytė jausis nuskusta??? As tai visiskai nepritariu siai nuomonei - skusti. Mano dukra dabar jau didele, taciau, kai buvo metuku, plaukuciai buvo tokie menki, kad siaubas doh.gif Ir nieko, uzaugo...dabar graziausi plaukai - ilgi ir pakankamai ju mirksiukas.gif
Atsakyti
na cia kiekvieno nuomone, as niekada negalvojau kad saviskem skusciau, bet pagal musu tevelio paprocius teko, tad viresnele nuskutom kai jai buvo 3 savaites, o mazyle kai jai buvo 5 dienos, tikrai nesigailiu plaukiuku daug ir veslus 4u.gif , bet nemanau kad cia del skutimo schmoll.gif , taciau neskusiau mergaites jei ji butu 6 men ir daugiau
Atsakyti
Jei dabar savo trimetei dukrytei nuskusciau plaukus, ji ko gero soka gautu... doh.gif Nors jos plaukuciai ir ploni, bet skusti kazkaip neatejo i galva. To nedariau ir nedarysiu. schmoll.gif Nes visgi plaukai tikrai nebus veslesni, nes plauku storis priklauso nuo plauku svoguneliu, kiek ju yra jau susiformave, tiek tu plaukuciu ir isauga, o nuskutant ju tikrai nepadauges. schmoll.gif Manau paaugs ji pati ir tie plaukuciai paliks tankensni.
Mano mama man kazkada vaikysteje irgi buvo paklausiusi tetu, kad reikia visai trumpai nukirpti plaukucius, tada jie ataugs stori ir veslus. Na ir ka, paklause, bet kas is to, naudos jokios nebuvo. schmoll.gif Kaip buvo plonuciai, taip ir ataugo plonuciai. Bet su metais, augant, brestant man jie sustiprejo ir istankejo, taip kad po kol kas (tfu tfu tfu) nesiskundziu plauku veslumu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2010 07 10, 13:59)
Bet kaip mergytė jausis nuskusta??? As tai visiskai nepritariu siai nuomonei - skusti. Mano dukra dabar jau didele, taciau, kai buvo metuku, plaukuciai buvo tokie menki, kad siaubas doh.gif  Ir nieko, uzaugo...dabar graziausi plaukai - ilgi ir pakankamai ju mirksiukas.gif

Pritariu Jūsų nuomonei. Pati neskutau ir nesiruošiu skusti.
Atsakyti
Prietarai dėl to skutimo ir tiek, augs ir užaugs normalūs plaukai, nereikia skusti, nesvarbus ar mergytei ar berniukui.
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2010 07 10, 13:59)
Bet kaip mergytė jausis nuskusta??? As tai visiskai nepritariu siai nuomonei - skusti. Mano dukra dabar jau didele, taciau, kai buvo metuku, plaukuciai buvo tokie menki, kad siaubas doh.gif  Ir nieko, uzaugo...dabar graziausi plaukai - ilgi ir pakankamai ju mirksiukas.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilezd @ 2010 07 12, 14:20)
pritariu  thumbup.gif

Sveiki.Turiu maziute metuku.Plaukyciai dar skystuciai,Bet mes auginam kaseles. 4u.gif Koks dar skutimas.Esu kirpeja.Zinau plauko anatomija.Zmogutisjau gimdamas atsinesa tam tikra skaiciu plauku.Skutimu ju nepadauginsi.Tiesa ispudis susidarus lyg ju ir padaugejo<tai tik del to ,kad daugiau plaukuciu prades augti kartu. Taigi jai turit berniuka galit skust,juk vurukai nesioja trumpus plaukus.O mergutes auginkit kaseles.Atais laikas ,jei bus lemta <turesit veslius plaukus. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos..

kazkaip ir as nelabai tikiu situo prietaru.. manau, kad jau kokius plaukucius "gavai" ateidamas, tokie ir bus..

na, mes atejom i si pasauli beplaukes beveik..).. o dabar tia jau ir kasas galima pinti.. smile.gif
Atsakyti
Nors pas mane berniukas, bet aš tikrai priš skutimą.....NESAMONĖ schmoll.gif
Atsakyti
Niekada neskusiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2010 07 11, 23:18)
Pritariu Jūsų nuomonei. Pati neskutau ir nesiruošiu skusti.

drinks_cheers.gif atgivenusios bobutes fantazijos
Atsakyti