Įkraunama...
Įkraunama...

Mergaitei skusti plaukus

QUOTE(kinder_surprise @ 2010 09 03, 11:21)
o plauku galiu dar paskolinti kam nors  biggrin.gif 

Gal gali man blush2.gif
Atsakyti
ale ir kyla dar durnu klausimu tokiu-mergaitei skusti plaukus?!!!!
Atsakyti
bredas visiskas. gal jau tada ir nuo koju skust:) 2.gif
Atsakyti
QUOTE(T'Nova @ 2010 09 03, 17:36)
bredas visiskas. gal jau tada ir nuo koju skust:) 2.gif

Kad ataugtu stipresni, storesni ir ilgesni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamamia* @ 2010 09 03, 16:46)
Kad ataugtu stipresni, storesni ir ilgesni  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

smile.gif))))))))))rugsejo 3-ios baika
Atsakyti
As savo panikem neskutau ir neskuciau plaukuciu,nes manau kad dizdiausia nesamo tai daryti,Kokius jau turi plaukucius tokius ir tures nieko nepakeisi 4u.gif
Drauges mergike 1metu ir 4 men tai plaukuciu kelias bizeles risa,nes i viena nelabai nulaikys thumbup.gif,o ir neskuto,patys tokie isaugo.
Nors vienu draugu mergaitei nuskuto vasara,na jokio stebuklo nepamaciau,na gal dar pamatysiu lotuliukas.gif
As esu pries schmoll.gif
Atsakyti
Mes nuskutom (ne visiskai plikai, bet trumpai, nes nelygiai augo plaukuciai) pries pat karscius tai buvo labai patogu. Dabar jau labai graziai atauge, labai giria musu plaukucius. manau grazus ne del to kad nuskutom, o del to kad tiesiog dabar jie suvienodeje ir del to tokie tvirti ir grazus atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo summmer: 13 rugsėjo 2010 - 20:25
senoviniais laikais juos skusdavo, nes labai daug prietaru buvo ir visos mamos jais tikejo. dabar kazin ar dar kas skuta tuos plaukucius. as net berniukui neskusciau. man tai atrodo kazkaip ziauriai. o be to nemanau, kad jie ataugs daug stipresni, nei dievulis dave. mano sesute nuo pat mazytes turejo ilgus, tankius plaukucius, bet del tam tikru baisiu priezasciu teko juos nuskusti plikai. kol jie augo ir buvo dar trumpi, tai atrode, kad oho kokie stiprus, ir zymiai storesni. bet dabar kai jie visiskai ataugo, tai ir atrodo lyg niekada nebutu buve nuskusti. taip kad dabar tikrai manau, kad tas plauku skutimas yra didziausia nesamone. niekada neskusciau savo vaikui galvytes schmoll.gif
Atsakyti
Mes neskutom plaukiukiu,ir manau,kad nesamone ta daryti.Musu mazei 1,4 men. ir jos plaukai jau gana ilgi,galima kasyte suristi.Pati paimu kartais ir palyginu galiukus.Man kazkaip negrazu ziureti,kai panasaus amziaus mergytes beveik be plaukiuku buna,nes kazkas sugalvojo juos nuskusti.Ir kam to reikia!Auginkime kasas!
Atsakyti
Manau nereikia skust o apkirpt trumpai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nekutau ir neskusiu, kai paaugs pakirpsiu ir gana.
Atsakyti
na mano nuomone cia tikri prietarai. Mano mamai vaikysteje buvo nuskute plikai, atseit ataugs ne ryzi plaukai... Spekit kokie ataugo? Vistiek ryzi. Su laiku jie pakeite spalva ir buvo sviesiai rudi. As tai Jusu vietoj tikrai neskusciau plauku...
Atsakyti