Sveiki, pas mane jau ilga laika yra Kasperskio antivirusine, pries kelias dienas niekaip negalejai ieiti i kokia nors internetine svetaine, tada paskambinau interneto tiekejams ir aiskinomes problema. Aisku nieko neissiaiskinom tai meistriukas atvaziavo i namus ir pareiske, kad taip darosi todel, kad mano Kasperskis blokuoja iejima i internetine svetaine(bet kokia..) Skype veikia ...
Nesuprantu, kodel anksciau niekas nieko neblokavo, o dabar blokuoja ir ar taip istikruju gali buti ?
QUOTE(rike @ 2007 11 23, 15:23)
...nepatinka du dalykai, kad Spybot'as meto kokias tai lenteles, kai valiau su CCleaneriu irgi mete ...
Kadangi pasiūlo išsaugoti registro kopijas.QUOTE(rike @ 2007 11 23, 15:23)
... o dar beda, kad dingo visi mano neto psl., net history ju neranda
bet vis tiek aciu

bet vis tiek aciu

Šios programos skirtos valyti šiukšles, o kadangi visos tos history ir yra šiukšlės - jų neliko. Patarimas: patinkančius saitus išsisaugok adresyne(bookmark'e).
QUOTE(modestasta @ 2007 11 23, 15:24)
Sveiki, pas mane jau ilga laika yra Kasperskio antivirusine, pries kelias dienas niekaip negalejai ieiti i kokia nors internetine svetaine, tada paskambinau interneto tiekejams ir aiskinomes problema. Aisku nieko neissiaiskinom tai meistriukas atvaziavo i namus ir pareiske, kad taip darosi todel, kad mano Kasperskis blokuoja iejima i internetine svetaine(bet kokia..) Skype veikia ...
Nesuprantu, kodel anksciau niekas nieko neblokavo, o dabar blokuoja ir ar taip istikruju gali buti ?
Pasireguliuok(pamažink) ugniasienės apsaugos lygį.
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 23, 14:53)
Kadangi pasiūlo išsaugoti registro kopijas.
Šios programos skirtos valyti šiukšles, o kadangi visos tos history ir yra šiukšlės - jų neliko. Patarimas: patinkančius saitus išsisaugok adresyne(bookmark'e).
Didžiausias ačiūkas

QUOTE(Palemonas @ 2007 11 23, 15:53)
Pasireguliuok(pamažink) ugniasienės apsaugos lygį.
Aciu uz atsakyma (nors istikruju nelabai ir supratau

Isiinstaliavau sketuka Avira antivir ar Aviva antivir kol kas bus gerai

QUOTE(modestasta @ 2007 11 23, 23:06)
Aciu uz atsakyma (nors istikruju nelabai ir supratau
)
o ji su Kasperskiu gali buti kartu, nors Kasperskis isjungtas, bet neisinstaliuotas 

Buti tai gali, bet perkrovus kompa abi antivirusinės norės startuoti kartu. Rezultatas pakibes kompas. Aišku galima pakoreguoti, kad kasperskis nestartuotu.
QUOTE(Taktas @ 2007 11 23, 23:25)
Buti tai gali, bet perkrovus kompa abi antivirusinės norės startuoti kartu. Rezultatas pakibes kompas. Aišku galima pakoreguoti, kad kasperskis nestartuotu.
Tai Kasperski tada isinstaliuosiu

QUOTE(modestasta @ 2007 11 23, 23:06)
... o ji su Kasperskiu gali buti kartu, nors Kasperskis isjungtas, bet neisinstaliuotas 

Jokiu būdu, apsispręsk kurią palikti.
Isinstaliavau Kaspersi,o pasirodon SKETUKAS pasibaiges galiojimas
Ka man dabar daryti
kur man gauti kokia nors antivirusine

Ka man dabar daryti

QUOTE(modestasta @ 2007 11 24, 10:58)
Ka man dabar daryti

Ka man dabar daryti

Taigi avira nemokama. Atnaujink duomene baze.
QUOTE(modestasta @ 2007 11 24, 10:58)
Ka man dabar daryti

Ka man dabar daryti

Taip nebūna - updatink.
Zmones kalba kad cia galima gauti vaistu , pasibaigusiems Kasperskiams... Mano gal jau pasenusiam Kasperskiui 6.0 Versija 6.0.0.303e baigesi irgi ... prasho key'jaus

Negaliu istrinti yahoo toolbar'o issoksta lentele su uzrasu potencialno opasno po :hidden install...... Vypolniajetsa skrytaja ustanovka prilozenije b sistemu.... Kas tas reiskiasi kas cia darosi , man nepatinka tokie dalykai , ka reikia daryti kad sitaip nebutu

QUOTE(*Jolanta* @ 2007 11 24, 20:08)
Zmones kalba kad cia galima gauti vaistu , pasibaigusiems Kasperskiams... Mano gal jau pasenusiam Kasperskiui 6.0 Versija 6.0.0.303e baigesi irgi ... prasho key'jaus
Ar galima isigyti cia tokiu reikaliuku
Negaliu istrinti yahoo toolbar'o issoksta lentele su uzrasu potencialno opasno po :hidden install...... Vypolniajetsa skrytaja ustanovka prilozenije b sistemu.... Kas tas reiskiasi kas cia darosi , man nepatinka tokie dalykai , ka reikia daryti kad sitaip nebutu
Galiojimo laikas 1 metai. Bandyk updatinti.