Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

Sveiki, pas mane jau ilga laika yra Kasperskio antivirusine, pries kelias dienas niekaip negalejai ieiti i kokia nors internetine svetaine, tada paskambinau interneto tiekejams ir aiskinomes problema. Aisku nieko neissiaiskinom tai meistriukas atvaziavo i namus ir pareiske, kad taip darosi todel, kad mano Kasperskis blokuoja iejima i internetine svetaine(bet kokia..) Skype veikia ...
Nesuprantu, kodel anksciau niekas nieko neblokavo, o dabar blokuoja ir ar taip istikruju gali buti ?
Atsakyti
QUOTE(rike @ 2007 11 23, 15:23)
...nepatinka du dalykai, kad Spybot'as meto kokias tai lenteles, kai valiau su CCleaneriu irgi mete ...
Kadangi pasiūlo išsaugoti registro kopijas.

QUOTE(rike @ 2007 11 23, 15:23)
... o dar beda, kad dingo visi mano neto psl., net history ju neranda  verysad.gif
bet vis tiek aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Šios programos skirtos valyti šiukšles, o kadangi visos tos history ir yra šiukšlės - jų neliko. Patarimas: patinkančius saitus išsisaugok adresyne(bookmark'e).

QUOTE(modestasta @ 2007 11 23, 15:24)
Sveiki, pas mane jau ilga laika yra Kasperskio antivirusine, pries kelias dienas niekaip negalejai ieiti i kokia nors internetine svetaine, tada paskambinau interneto tiekejams ir aiskinomes problema. Aisku nieko neissiaiskinom tai meistriukas atvaziavo i namus ir pareiske, kad taip darosi todel, kad mano Kasperskis blokuoja iejima i internetine svetaine(bet kokia..) Skype veikia ...
Nesuprantu, kodel anksciau niekas nieko neblokavo, o dabar blokuoja ir ar taip istikruju gali buti ?

Pasireguliuok(pamažink) ugniasienės apsaugos lygį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 23 lapkričio 2007 - 14:54
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 23, 14:53)
Kadangi pasiūlo išsaugoti registro kopijas.
Šios programos skirtos valyti šiukšles, o kadangi visos tos history ir yra šiukšlės - jų neliko. Patarimas: patinkančius saitus išsisaugok adresyne(bookmark'e).

Didžiausias ačiūkas 4u.gif 4u.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 23, 15:53)
Pasireguliuok(pamažink) ugniasienės apsaugos lygį.

Aciu uz atsakyma (nors istikruju nelabai ir supratau blush2.gif )
Isiinstaliavau sketuka Avira antivir ar Aviva antivir kol kas bus gerai blush2.gif o ji su Kasperskiu gali buti kartu, nors Kasperskis isjungtas, bet neisinstaliuotas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2007 11 23, 23:06)
Aciu uz atsakyma (nors istikruju nelabai ir supratau  blush2.gif )
Isiinstaliavau sketuka Avira antivir ar Aviva antivir kol kas bus gerai  blush2.gif  o ji su Kasperskiu gali buti kartu, nors Kasperskis isjungtas, bet neisinstaliuotas  rolleyes.gif

Buti tai gali, bet perkrovus kompa abi antivirusinės norės startuoti kartu. Rezultatas pakibes kompas. Aišku galima pakoreguoti, kad kasperskis nestartuotu.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 11 23, 23:25)
Buti tai gali, bet perkrovus kompa abi antivirusinės norės  startuoti kartu. Rezultatas pakibes kompas. Aišku galima pakoreguoti, kad kasperskis nestartuotu.

Tai Kasperski tada isinstaliuosiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2007 11 23, 23:06)
...  o ji su Kasperskiu gali buti kartu, nors Kasperskis isjungtas, bet neisinstaliuotas  rolleyes.gif

Jokiu būdu, apsispręsk kurią palikti.
Atsakyti
Isinstaliavau Kaspersi,o pasirodon SKETUKAS pasibaiges galiojimas cry.gif cry.gif cry.gif

Ka man dabar daryti unsure.gif unsure.gif unsure.gif kur man gauti kokia nors antivirusine verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2007 11 24, 10:58)
Isinstaliavau Kaspersi,o pasirodon SKETUKAS pasibaiges galiojimas  cry.gif  cry.gif  cry.gif
Ka man dabar daryti  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  kur man gauti kokia nors antivirusine  verysad.gif

Taigi avira nemokama. Atnaujink duomene baze.
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2007 11 24, 10:58)
Isinstaliavau Kaspersi,o pasirodon SKETUKAS pasibaiges galiojimas  cry.gif  cry.gif  cry.gif
Ka man dabar daryti  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif  kur man gauti kokia nors antivirusine  verysad.gif

Taip nebūna - updatink.
Atsakyti

Zmones kalba kad cia galima gauti vaistu , pasibaigusiems Kasperskiams... Mano gal jau pasenusiam Kasperskiui 6.0 Versija 6.0.0.303e baigesi irgi ... prasho key'jaus tongue.gif Ar galima isigyti cia tokiu reikaliuku ax.gif

Negaliu istrinti yahoo toolbar'o issoksta lentele su uzrasu potencialno opasno po :hidden install...... Vypolniajetsa skrytaja ustanovka prilozenije b sistemu.... Kas tas reiskiasi kas cia darosi , man nepatinka tokie dalykai , ka reikia daryti kad sitaip nebutu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jolanta* @ 2007 11 24, 20:08)
Zmones kalba kad cia galima gauti vaistu , pasibaigusiems Kasperskiams... Mano  gal jau  pasenusiam  Kasperskiui 6.0 Versija 6.0.0.303e baigesi irgi ... prasho key'jaus  tongue.gif  Ar galima isigyti  cia tokiu reikaliuku  ax.gif

Negaliu istrinti yahoo  toolbar'o  issoksta lentele su uzrasu potencialno opasno po :hidden install...... Vypolniajetsa skrytaja ustanovka prilozenije b sistemu....  Kas tas reiskiasi kas cia darosi , man nepatinka  tokie dalykai , ka  reikia daryti kad sitaip nebutu  g.gif
Galiojimo laikas 1 metai. Bandyk updatinti.
Atsakyti