tai kas pas mus testuosis greiciausiu laiku
,nes jau norisi kokiu geru naujienu
QUOTE(77777 @ 2007 08 24, 12:15)
Nu pagal mane, tai iš Užsispyrėlės turim laukti žinių šiomis dienomis
QUOTE(agnesse @ 2007 08 24, 13:07)
tik kad ji jau nesirodo kiek laiko
kas zinot sarlotes recepta?
o tai obuoliu pilnas maisas namie, reik kazka daryt, nes tuoj museles prades skraidyti
sveikos, mano naujienos irgi geros -yra du folikulai 20mm, gleivine 8.siandien nakti pregnylis ir sekamdieni gamyba
labukas, adaida
super derliukas
o as buvau pas gine, 9 CD ka tik baigiau clost ir gine buvo prasius ateit i KMUK pasiziuret, kas ten auga. Tai derliaus dar nera... yra 1 folikulas apie 9 mm, pora apie 8,5 mm, gleivine 4,5 mm
tai einu pirmadieni, ziuresiu, ar juda reikalai...
o as buvau pas gine, 9 CD ka tik baigiau clost ir gine buvo prasius ateit i KMUK pasiziuret, kas ten auga. Tai derliaus dar nera... yra 1 folikulas apie 9 mm, pora apie 8,5 mm, gleivine 4,5 mm
Mergaitės, taigi gerai, jog atsiminiau, ką gyd. sakė daryti, jei netyčia kažkas panašaus į mmm ateitų
taigi patikrinti ar O įvyko...taigi dabar jūs man jaunai kvailai paaiškinkite
ar teisingai pamenu, jog reikia 21 c.d. pasidaryti progesterono tyrimą?...ar tokį?
Na, kvailai klausiu gal, bet neseniai su clost. susipažinau ir ta pažintis nesėkminga buvo, o apie jokias O nė kalbos nebuvo
tad aš dabar super žalia ir bijau prisidirbti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 08 24, 21:59)
Mergaitės, taigi gerai, jog atsiminiau, ką gyd. sakė daryti, jei netyčia kažkas panašaus į mmm ateitų
ar teisingai pamenu, jog reikia 21 c.d. pasidaryti progesterono tyrimą?...ar tokį?
Na, kvailai klausiu gal, bet neseniai su clost. susipažinau ir ta pažintis nesėkminga buvo, o apie jokias O nė kalbos nebuvo
As tai visgi siulau matuoti dar papildomai Bazine temperatura. Progesterona galima daryt 21 cd. As kazkaip pasitikiu Bt matavimu. Manau kad vienodai efektyvus Ovuliacijos nustatymas. Zinoma jei abejima galima ir kraujo tyrima daryt.
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 08 24, 21:59)
Sveikute,
Labai gerai tarskaliuk prisimeni
QUOTE(adaida @ 2007 08 24, 20:45)
sveikos, mano naujienos irgi geros -yra du folikulai 20mm, gleivine 8.siandien nakti pregnylis ir sekamdieni gamyba 
Adaida mudvi draugiskai einam kartu, jau ne viena cikla. Kadanors mums reiks susitikti jei kauniete esi. Nes atrodo abi sestadieni ir sekmadieni darbuosimes. Gal paskui ir gimdymo namuose kartu atsidursim