Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(Aile @ 2007 08 23, 16:19)
Man tai iki grabo lentos garantuotai. Bet siaip tai nenusiminu, jei tik zmones nesupratingi nepradeda manes prievartauti su tom darzovem ar kito grusti i gerkle. Bjaurus skonis.
Biski bijau del to nestumo, nes rieks ryti cheminius vitaminus ir kitokius papildus, kad organizmas nenusilptu ar kitos ligos neisitaisytu.

suprantu tave labai gerai....vios mes pilnos baimiu, kad tik maziukams viskas butu gerai unsure.gif

O kaip tavo vizitas pas gydytoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute_gauruota @ 2007 08 23, 15:47)
suprantu tave labai gerai....vios mes pilnos baimiu, kad tik maziukams viskas butu gerai  unsure.gif

O kaip tavo vizitas pas gydytoja?  ax.gif

dar nebuvau. butinai pasakysiu kai grisiu
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 23, 17:03)
dar nebuvau. butinai pasakysiu kai grisiu

sekmes tau DIDELES DIDLES 4u.gif

na jau lekiu mergickos, iki rytojaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Editana, kad man ne tiek apie pilvą dabar jau o žemiau doh.gif unsure.gif aj, sakau, kaip perėjo po laparoskopijos nuo pilvo dujos žemyn, tai taip ir nebegrįžta į buvusią padėtį lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif nugi reikia paraminti save lotuliukas.gif

Nikte, siųsk lotuliukas.gif pagausiu iškarto du lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 08 23, 17:24)
Editana, kad man ne tiek apie pilvą dabar jau o žemiau doh.gif  unsure.gif aj, sakau, kaip perėjo po laparoskopijos nuo pilvo dujos žemyn, tai taip ir nebegrįžta į buvusią padėtį lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif nugi reikia paraminti save lotuliukas.gif
Nikte, siųsk lotuliukas.gif pagausiu iškarto du lotuliukas.gif  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gerai tu cia pasakei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes planuolytės 4u.gif kas naujo ir gero?
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 23, 20:22)
sveikutes planuolytės 4u.gif  kas naujo ir gero?

labukas, tai tu mum papasakok kaip tau sekas? kaip pilvukas gyvena? HCG dareisi?
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 23, 19:29)
labukas, tai tu mum papasakok kaip tau sekas? kaip pilvukas gyvena? HCG dareisi?

a nė nežinau kaip gyvena, skauda vis karts nuo karto man pilvą, nesidariau jokių tyrimų laukiu pirmadienio ax.gif kažkaip vis bijau kad nebūtų koks negerumas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kutvela: 23 rugpjūčio 2007 - 19:36
QUOTE(kutvela @ 2007 08 23, 20:35)
a nė nežinau kaip gyvena, skauda vis karts nuo karto man pilvą, nesidariau jokių tyrimų laukiu pirmadienio ax.gif kažkaip vis bijau kad nebūtų koks negerumas

as tai neiskenteciau nepasidarius tyrimo bigsmile.gif o pilvuka ir turi biski paskaudet gi ten viskas po biski pleciasi auga wub.gif tikiuosi tau spazminiai skausmai neuzeina?
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 23, 19:38)
as tai neiskenteciau nepasidarius tyrimo bigsmile.gif o pilvuka ir turi biski paskaudet gi ten viskas po biski pleciasi auga wub.gif tikiuosi tau spazminiai skausmai neuzeina?

na skausmas toks kartais buna kad atrodo tuoj ateis mmm
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 23, 20:38)
na skausmas toks kartais buna kad atrodo tuoj ateis mmm

tai cia viskas thumbup.gif o kokiu nors pozymiu kitu atsirado?
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 23, 19:41)
tai cia viskas  thumbup.gif o kokiu nors pozymiu kitu atsirado?

o tu man paaiskink kaip tie spasmai atrodo, gal man spazmuoja verysad.gif ui jau dabar pradedu bijjot kad koks negimdinis nebūtų doh.gif
o požymiai tokie kad pavargstu labai greitai miego noriu žiauriai vis ir viduriai užkietėję
Atsakyti