Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(kutvela @ 2007 08 23, 20:43)
o tu man paaiskink kaip tie spasmai atrodo, gal man spazmuoja  verysad.gif  ui jau dabar pradedu bijjot kad koks negimdinis nebūtų doh.gif
o požymiai tokie kad pavargstu labai greitai miego  noriu žiauriai vis ir viduriai užkietėję

man kiek yra buve spazmai tai atrodo pagimdysi tuoj tuoj , bloga, akyse temsta ir galu gali apsiv..mi arba nualpsti doh.gif cia taip man buna..
o krutu padidejimas ?
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 23, 19:47)
man kiek yra buve spazmai tai atrodo pagimdysi tuoj tuoj , bloga, akyse temsta ir galu gali apsiv..mi arba nualpsti doh.gif cia taip man buna..
o  krutu padidejimas ?

kaip balionai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(editana @ 2007 08 23, 19:47)
o  krutu padidejimas ?

man pradžioj kaip nežinojau dar o laukiau mmm kada ateis tai suskausdavo taip kad net karšta pasidarydavo net dantis sukąsdavau, bet čia tokie požymiai pas mane dieną prieš mmm, o dabar kartais ir taip suskausta
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 23, 20:48)
kaip balionai  blush2.gif

vyru dziaugsmas lotuliukas.gif mano viena drauge kai laukesi tai sake vyrai kaip ikrenta i iskirpte taip ir nebeislipa lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tu tik neuzmirsk musu ir parasyk kaip seksis pas gine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 23, 19:50)
vyru dziaugsmas lotuliukas.gif mano viena drauge kai laukesi tai sake vyrai kaip ikrenta i iskirpte taip ir nebeislipa lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tu tik neuzmirsk musu ir parasyk kaip seksis pas gine mirksiukas.gif

būtinai parašysiu gal su džiugesiu o gal su liūdesiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 23, 20:49)
kaip balionai  blush2.gif
Papildyta:

man pradžioj kaip nežinojau dar  o laukiau mmm kada ateis tai suskausdavo taip kad net karšta pasidarydavo net dantis sukąsdavau, bet čia tokie požymiai pas mane dieną prieš mmm, o dabar kartais ir taip suskausta

cia normalu..kaip tik skaitineju apie nestuma tia ten ir raso kad viskas auga raisciai tempiasi - del to ir paskaudena - nusiramink tau visk as thumbup.gif tik npersidirbk - save palepink mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kutvela @ 2007 08 23, 20:51)

viskas bus okay ir vyk blogas mintis salin - vaikas bus nergingas blink.gif dziaukis nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 23, 19:53)
cia normalu..kaip tik skaitineju apie nestuma tia ten ir raso kad viskas auga raisciai tempiasi - del to ir paskaudena - nusiramink tau visk as thumbup.gif tik npersidirbk - save palepink  mirksiukas.gif
Papildyta:

viskas bus okay ir vyk blogas mintis salin - vaikas bus nergingas blink.gif dziaukis  nestuke.gif  thumbup.gif

ačiū editana už padrąsinimą, bet dar bijau džiaugtis kol gydytoja nepatvirtino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 23, 20:54)
ačiū editana už padrąsinimą, bet dar bijau džiaugtis kol gydytoja nepatvirtino  4u.gif

zinok dar viena mano drauge visa nestuma pradrebejo kad tik vaikeliui kas neatsitiktu ir nesidziauge nestuke.gif tai 5men kaip vaikas diena dienon rekia, nervingas ir t.t gal cia tik sutqpimas g.gif
dziaukis - to labai reikia tavo zirniukui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 23, 19:58)
zinok dar viena mano drauge visa nestuma pradrebejo kad tik vaikeliui kas neatsitiktu ir nesidziauge  nestuke.gif  tai 5men kaip vaikas diena dienon rekia, nervingas ir t.t gal cia tik sutqpimas g.gif
dziaukis - to labai reikia tavo zirniukui wub.gif

tyliai sakau jam kad juo labai džiaugiuos blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 23, 20:59)
tyliai sakau jam kad juo labai džiaugiuos  blush2.gif  wub.gif

saunuole thumbup.gif thumbup.gif taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
as po daktarytes. Naujienos tokios. Turiu jau pakankamo dydzio folikula tad pentadieni vakare leidziuos vaistukus srogdinimui. Bet per tas dienas gleivine nepaaugo (7,5 mm) tad israse estrofeno pagert pora dienu. Po ovuliacijos duphastonas.

Kita men jei nepavyks nesistimuliuosiu, ruosiuos gimdos nuotraukai, jei nepavyks pastot.
Atsakyti
Labas rytas, visoms 4u.gif Aš šiandien pirma thumbup.gif
QUOTE(kutvela @ 2007 08 23, 20:51)

Niu, niu, niu, gausi lupt, blogas mintis lauk, prašom tik gerai galvoti, nes mažiukas irgi visa tai išgyvena wub.gif Ir ne tyliai džiaugtis reikia, o garsiai thumbup.gif

QUOTE(Aile @ 2007 08 23, 23:30)
as po daktarytes. Naujienos tokios. Turiu jau pakankamo dydzio folikula tad pentadieni vakare leidziuos vaistukus srogdinimui. Bet per tas dienas gleivine nepaaugo (7,5 mm) tad israse estrofeno pagert pora dienu. Po ovuliacijos duphastonas.
Kita men jei nepavyks nesistimuliuosiu, ruosiuos gimdos nuotraukai, jei nepavyks pastot.

Laukia darbingas savaitgalis ax.gif Estrofemas tikrai pataisys gleivinę, nors nėra jau ji pas tave tokia beviltiška ax.gif , merginos ir su 7 mm pastoja ax.gif
Tikėkimės, kad gimdos foto tau neprireiks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 24, 00:30)

sveikos mergaites 4u.gif

Aile, ir as kita men darau gimdos foto, bet tikiuosi tau neprireiks, nes busi nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti