Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(editana @ 2007 08 27, 15:25)
jauciu dideli pozymi BAIME lotuliukas.gif paniskai bijau kitos savaites - paranoja ima lotuliukas.gif nezinau kur lyst doh.gif o siaip kazkaip manaui kad si men nieko gero nebus unsure.gif ir po biski nusiteikineju kad reikses tyrimus visus darytis blink.gif

ir dar prie pozymiu - pradejau nagus grauzti - nervai blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo, baimę ir aš jaučiu doh.gif ir dar jaučiu, kad nieko nebus ir šį kartą...o jei dar vieną mėnesį nepavyks teks daryt gimdos foto, o to baisiai bijau doh.gif
Galvoju, gal IUI bandyt g.gif

o kokius tyrimus tau reiktų daryt ?

QUOTE(blndz @ 2007 08 27, 16:29)
merginos, renkuosi žaislus ir kraustausi į IUI skyrelį. bet parašinėsiu čia pas jus, apsimeskim, kad niekas nepasikeitė biggrin.gif

Lauksim tavo parašinėjimų mirksiukas.gif

a dėl kokios priežasties IUI darysi ?
Atsakyti
QUOTE(editana @ 2007 08 27, 16:42)
gal NT dar nerodo g.gif pranesk kaip su HCG tau seksis mirksiukas.gif
o tu su parasiutu sokai? blink.gif
Su sukaktuvem tave 4u.gif

Su parasparniu skraidem. Buvom 200m virš jūros pakilę thumbup.gif
Hcg atsakymas bus ryt vakare. Būtinai pranešiu jei mmm anksčiau neateis.
O kaip jums po stimuliacijos su mmm būna. Ateina laiku, ar reikia gert pvz duphastoną?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 27, 18:10)
*Su parasparniu skraidem. Buvom 200m virš jūros pakilę  thumbup.gif
**Hcg atsakymas bus ryt vakare. Būtinai pranešiu jei mmm anksčiau neateis.
***O kaip jums po stimuliacijos su mmm būna. Ateina laiku, ar reikia gert pvz duphastoną?

*Kaip faina thumbup.gif bigsmile.gif Žiūrėk, gal būsit mažylį iš padebesų "nusiskynę" wub.gif

**Lauksim gerų žinių 4u.gif

***Man atėjo laiku, duphastono nereikėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pie: 27 rugpjūčio 2007 - 17:17
[quote=Pie,2007 08 27, 18:14
Man atėjo laiku, duphastono nereikėjo.
[/quote]
Pie kaip dabar tau. Lyg jau turetumei testa daryt. Ar ka nors praleidau.
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 27, 17:47)
Jo, baimę ir aš jaučiu  doh.gif  ir dar jaučiu, kad nieko nebus ir šį kartą...o jei dar vieną mėnesį nepavyks teks daryt gimdos foto, o to baisiai bijau  doh.gif
Galvoju, gal IUI bandyt  g.gif

o kokius tyrimus tau reiktų daryt ?
Lauksim tavo parašinėjimų  mirksiukas.gif

a dėl kokios priežasties IUI darysi ?

man tai apsoliuciai visus tyrimus reikes daryt, nes niekas nieko man netyre blink.gif net nezinau ar kiausintakiai praeinami doh.gif tai vat - jei si men nieko nebus - cia duociau koki 70proc, nes gleivine buvo per maza kad lialius turetu kur issikibt unsure.gif reikes tuos tyrimus organizuotis. ginius sake per pora ciklu padarys ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 27, 18:10)
Su parasparniu skraidem. Buvom 200m virš jūros pakilę  thumbup.gif
Hcg atsakymas bus ryt vakare. Būtinai pranešiu jei mmm anksčiau neateis.
O kaip jums po stimuliacijos su mmm būna. Ateina laiku, ar reikia gert pvz duphastoną?

eina sau kaip smagu thumbup.gif thumbup.gif
laukiam laukiam geru ziniu wub.gif
as tai geriau duph., nes kitaip buciau dar menesi laukusi lotuliukas.gif o dar gien sake kad duph neleidzia hiperstimuliacijai ivyks kazka ten padaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 27, 18:31)

Pie kaip dabar tau. Lyg jau turetumei testa daryt. Ar ka nors praleidau.

Na dar ne, dar savaitę turiu gerti duph, ir tada ginius sakė jau galėsiu daryt, jei mmm anksčiau neaplankys.

QUOTE(editana @ 2007 08 27, 18:50)
man tai apsoliuciai visus tyrimus reikes daryt, nes niekas nieko man netyre blink.gif net nezinau ar kiausintakiai praeinami doh.gif tai vat - jei si men nieko nebus - cia duociau koki 70proc, nes gleivine buvo per maza kad lialius turetu kur issikibt unsure.gif reikes tuos tyrimus organizuotis. ginius sake per pora ciklu padarys ax.gif

aaa...na tai linkiu, kad neprireiktų tų tyrimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 08 27, 11:55)
Čia mane turėjai mintyse mirksiukas.gif Jei apie mane,tai galiu pasakyti,kad ai stimuliavo vienu clost ir kai leidausi ovitrelį,man niekas nesprogdavo,t.y. O nevyko,bet kai perėjau prie gonalio,tai sproginėja net kelis ciklus po stimuliacijos lotuliukas.gif ,bet man tai nieko gero neduoda nestuke.gif  verysad.gif Primink,tu stimuliuoji tik su clost mirksiukas.gif Beje,gavau praeito ciklo progesterono atsakymą-jis stipriai padidėjęs- O kaip ir vyko,ale to mum kol kas nepakanka g.gif

Kazkaip praleidau tavo posta. Jau Az parasiau blush2.gif As tik pirma stimuliacija su clost+ovitrelle. Vienas kas man patinka tai gimdos kaklelis. Regis ji toks koks turetu but per Ov. O visa kita snipstas. Ryt ziuresiu arba skambinu ginei.
Atsakyti
Kutvela kaip vizitas pas gine. Siandien turejai eit
Atsakyti
sveikutės aš tikrai laukiuos lotuliukas.gif na gydytoja sakė viskas kaip irnormaliai tik mažiukas dar nelabai matėsi nes eina apie 6 savatė blush2.gif kokia aš laiminga mergaitės linkiu ir jum tapt pačiom laimingiausioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 27, 21:30)
sveikutės aš tikrai laukiuos  lotuliukas.gif na gydytoja sakė viskas kaip irnormaliai tik mažiukas dar nelabai matėsi nes eina apie 6 savatė  blush2.gif kokia aš laiminga mergaitės linkiu ir jum tapt pačiom laimingiausioms  4u.gif

Nu sveikinu. Matai kaip faina.
As rytojaus laukiu. Matuosiu BT. O jei zema bus tai darysiuos PRG tyrima
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2007 08 27, 15:10)
Sveika prisijungus  mirksiukas.gif  linkiu, kad pirma stimuliacija būtų ir paskutinė.

QUOTE(editana @ 2007 08 27, 15:25)
saunu mergyt kad jau viena vaikuti turi wub.gif
kiausides tikriausiai intensyviai dirba - augina gausu derliu thumbup.gif tikekimes kad ilgai cia neuzsibusi mirksiukas.gif

QUOTE(viliuosi @ 2007 08 27, 16:25)
sveika prisijungusi

wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 27, 16:41)
Vakar dariausi NT, bet deje I. Mmm kolkas nėra. Šiandien dar neatsispyriau ir pridaviau kraujuką  blush2.gif nors nelabai tikiu stebuklu, per daug intensyvios ir karštos atostogos: kalnai, parašiutai ir pan...

lauksim gerų naujienų wub.gif
Atsakyti
Pagalvojau gal dvinukus nesioji. Dar nepasake konkreciau
Atsakyti