Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(kutvela @ 2007 08 27, 21:30)
sveikutės aš tikrai laukiuos  lotuliukas.gif na gydytoja sakė viskas kaip irnormaliai tik mažiukas dar nelabai matėsi nes eina apie 6 savatė  blush2.gif kokia aš laiminga mergaitės linkiu ir jum tapt pačiom laimingiausioms  4u.gif

yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
sveikinu kuo nuoširdžiausiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 27, 20:34)
Pagalvojau gal dvinukus nesioji. Dar nepasake konkreciau

na ten tas mažiukas embrioniukas tik 2 mm tai nelabai dar matėsi bet manau kad bus 1 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kutvela @ 2007 08 27, 21:30)
sveikutės aš tikrai laukiuos  lotuliukas.gif na gydytoja sakė viskas kaip irnormaliai tik mažiukas dar nelabai matėsi nes eina apie 6 savatė  blush2.gif kokia aš laiminga mergaitės linkiu ir jum tapt pačiom laimingiausioms  4u.gif

nuosirdziausi sveikinimai wub.gif , linkiu jums augti ir stipreti wub.gif
Atsakyti
Labas rytukas mergužėlės 4u.gif Atiduokit mano mmm gražiuoju - jei pyktis nenorit liezuvis.gif
Šiandien BT 36,5 doh.gif visdar tenka laukti mmm doh.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

QUOTE(doviler @ 2007 08 28, 08:49)
Labas rytukas mergužėlės  4u.gif  Atiduokit mano mmm gražiuoju - jei pyktis nenorit liezuvis.gif
Šiandien BT 36,5  doh.gif  visdar tenka laukti mmm  doh.gif

aš neėmiau tikrai pioneer.gif
Atsakyti
Labas rytas

As jau vel jungiuosi prie jusu. 3 men liepe gerti KT, kad isnyktu cista, dabar nustojau. Buvau vakar pas K, buvo 8 cd, folikulai labai mazi. verysad.gif Si men nestimuliavo norejo paziureti kaip po KT auga folikulai. Taigi sake reikes stimuliuoti, bet nestimuliuos kol nepasidarysiu gimdos nuotraukos. Labai bijau isgirsti blogas naujienas. verysad.gif
Sakykit jei pas Miezeniene daryti, tai po kiek laiko uzraso gimdos nuotraukai g.gif Noreciau dar si cikla pasidaryti, kad jau nuo kito pradetu stimuliuoti.
Atsakyti
labas rytas,
na grizau po atsotogu...ech..viskas blogai smile.gif atostogos baigesi, vasara baigesi, sulaukiau mmm, atejau i darba fuifuifui, gerai dar kad ne pirmadienis smile.gif))
dvi dienas liejau asaras....jau taip liudna kad nieko nesigavo........nu bet reik kazkaip susikaupt ir is naujo i trasa....
kas cia naujo kas gero ka praleidau? wink.gif
Atsakyti
verysad.gif atėjo mmm verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 28, 10:01)
verysad.gif atėjo mmm  verysad.gif

Papildyta:

console.gif gaila, bet aukščiau nosiuką, vistiek pagausi savo žirniuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indiga @ 2007 08 28, 09:51)
Labas rytas

As jau vel jungiuosi prie jusu. 3 men liepe gerti KT, kad isnyktu cista, dabar nustojau. Buvau vakar pas K, buvo 8 cd, folikulai labai mazi. verysad.gif  Si men nestimuliavo norejo paziureti kaip po KT auga folikulai. Taigi sake reikes stimuliuoti, bet nestimuliuos kol nepasidarysiu gimdos nuotraukos. Labai bijau isgirsti blogas naujienas. verysad.gif
Sakykit jei pas  Miezeniene daryti, tai po kiek laiko uzraso gimdos nuotraukai g.gif Noreciau dar si cikla pasidaryti, kad jau nuo kito pradetu stimuliuoti.

QUOTE(AusraR @ 2007 08 28, 09:53)
labas rytas,
na grizau po atsotogu...ech..viskas blogai smile.gif atostogos baigesi, vasara baigesi, sulaukiau mmm, atejau i darba fuifuifui, gerai dar kad ne pirmadienis smile.gif))
dvi dienas liejau asaras....jau taip liudna kad nieko nesigavo........nu bet reik kazkaip susikaupt ir is naujo i trasa....
kas cia naujo kas gero ka praleidau? wink.gif

LAIKYKITĖS 4u.gif
viskas bus gerai wub.gif ne šį ciklą tai kitą - tikrai bus smile.gif
o kad vasara baigėsi ir man gaila wink.gif ir mokslai ant nosies...
Atsakyti
QUOTE(doviler @ 2007 08 28, 10:08)
console.gif gaila, bet aukščiau nosiuką, vistiek pagausi savo žirniuką  mirksiukas.gif

stengsimes smile.gif
vakar buvo atejus drauge su savo sūneliu, tai buvo taip gera žiūrėt kaip MB su juo žaidė. Sakė šiandien su juo važiuos į miestą. Turbūt po ilgo laiko jis vėl pasakė, kad labai nori mažylio. O tai maniau, kad aš viena čia svaigstu.
Ryt einu pas ginę. Turbūt vėl stimuliuosios. Net galvoju prašyt IUI, nes jaučiu patys neįstengsim blush-anim-cl.gif Tik mastau, gal prieš tai reiktų pasidaryt gimdos nuotrauką? g.gif Gal koks kiaušintakis nepraeinamas... ai, visokios mintys lenda į galvą
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 27, 17:47)
a dėl kokios priežasties IUI darysi ?

dėl to, kad praeitą stimuliaciją rezultatai buvo puikūs, o nieko nesigavo. kažkada mano vyro rezultatai buvo tragiški, tai gydytoja pasiūlė pasidaryti IUI ir tuo pačiu pasižiūrėti kaip vyro turtas. kadangi po to blogo tyrimo buvau du kartus pastojusi, tai kažkaip ir nebekartojom g.gif

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 28, 10:15)
Tik mastau, gal prieš tai reiktų pasidaryt gimdos nuotrauką? g.gif Gal koks kiaušintakis nepraeinamas... ai, visokios mintys lenda į galvą

gimdos foto reiktų dar prieš stimuliacijas pasidaryt, maža ką cool.gif
Atsakyti