Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(kutvela @ 2007 08 27, 21:30)
sveikutės aš tikrai laukiuos  lotuliukas.gif na gydytoja sakė viskas kaip irnormaliai tik mažiukas dar nelabai matėsi nes eina apie 6 savatė  blush2.gif kokia aš laiminga mergaitės linkiu ir jum tapt pačiom laimingiausioms  4u.gif

Dievulėliaus, kaip smagu thumbup.gif wub.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif Kutvela, lengvo nešiojimo nestuke.gif

QUOTE(AusraR @ 2007 08 28, 09:53)
labas rytas,
na grizau po atsotogu...ech..viskas blogai smile.gif atostogos baigesi, vasara baigesi, sulaukiau mmm, atejau i darba fuifuifui, gerai dar kad ne pirmadienis smile.gif))
dvi dienas liejau asaras....jau taip liudna kad nieko nesigavo........nu bet reik kazkaip susikaupt ir is naujo i trasa....
kas cia naujo kas gero ka praleidau? wink.gif

Sveika sugrįžus 4u.gif Va dabar pailsėję kibsit į darbus ir pasigausit savo mažiuką thumbup.gif Aukščiau nosiuką 4u.gif

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 28, 10:01)
verysad.gif atėjo mmm  verysad.gif

Liūdna...linkiu, kad kitas ciklas būtų sėkmingas 4u.gif

----
Vakar vakare pamiršau išgerti duph, tai kaži dabar ryte gerti dvi, ar kaip daryt ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(blndz @ 2007 08 28, 10:35)
dėl to, kad praeitą stimuliaciją rezultatai buvo puikūs, o nieko nesigavo. kažkada mano vyro rezultatai buvo tragiški, tai gydytoja pasiūlė pasidaryti IUI ir tuo pačiu pasižiūrėti kaip vyro turtas. kadangi po to blogo tyrimo buvau du kartus pastojusi, tai kažkaip ir nebekartojom  g.gif

O kada tau pirmoji IUI ?

Maniškio grikiai nors ir netragiški, bet ne patys geriausi, gyd. siūlo irgi IUI...na dar žiūrėsim, kaip šitas ciklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 28, 10:41)
O kada tau pirmoji IUI ?

po poros valandų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 08 28, 10:45)
po poros valandų  biggrin.gif

Oi sėkmės didžiausios Blndz! 4u.gif
Griebk dar iš manęs visą glėbį virusiukų, maža ką gal pagelbės. blush2.gif Jau laikau tvirtai suspaudus kumščius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, žiūriu atgijo skyrelis thumbup.gif , muset gerų naujienų yra ax.gif

Tai jau startuojat su IUI blink.gif , o tai MB turtas nekoks, ar čia šiaip nusprendėt taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2007 08 28, 10:48)
Oi sėkmės didžiausios Blndz!  4u.gif
Griebk dar iš manęs visą glėbį virusiukų, maža ką gal pagelbės.  blush2.gif  Jau laikau tvirtai suspaudus kumščius  mirksiukas.gif

gaudau gaudau biggrin.gif prašom laikyti suspaudus viską ką turite biggrin.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 08 28, 10:50)
Tai jau startuojat su IUI blink.gif , o tai MB turtas nekoks, ar čia šiaip nusprendėt taip blush2.gif

žr. aukščiau, tingiu vėl tą patį rašyt blush2.gif
Atsakyti

Laikau stipriai suspaustus kumštukus ir linkiu, kad pirmoji IUi būtų ir paskutinė mirksiukas.gif sėkmės dideliausios 4u.gif
Atsakyti

Sveikos mergytes, gal nelabai mane pamenat,nedaug rasydavau.
Sveikinu KUTVELA sulaukus geros zinios, lengvo tau nesiojimo.Buti nestuke.gif labai gera.

blndz laikau kumscius uz tave.

Sekmes visoms ir Jums tikrai pasiseks.
Atsakyti
Aš ir norėčiau foto prieš IUI pasidaryt. Žiūrėsiu ką ginė ryt patars.
Sekmes tau Blndz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 28, 11:02)
Aš ir norėčiau foto prieš IUI pasidaryt. Žiūrėsiu ką ginė ryt patars.

bet žiūrėk, be gimdos nuotraukos nežinosi ar tavo kiaušintakiai pratekami, o jeigu nepratekami ir tu čia šitokius pinigus mėtai visai be reikalo (ir sveikatą gadini). gimdos foto privaloma tvarka prašom pasidaryt! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 08 28, 11:09)
bet žiūrėk, be gimdos nuotraukos nežinosi ar tavo kiaušintakiai pratekami, o jeigu nepratekami ir tu čia šitokius pinigus mėtai visai be reikalo (ir sveikatą gadini). gimdos foto privaloma tvarka prašom pasidaryt! smile.gif

bent vienas turėtų būt pratekamas, nes vieną pastojimą turėjau, bet baigėsi nesivystančiu verysad.gif
Atsakyti
taigi, va ir bandau ta nosiuka visaip pakelti auksciau! siandien jau geriau...nors ir buvau nusiteikusi, kad jei sulauksiu mmm bus liudna bet vistiek buvo labai liudna...dar MB savo puskei prasitare, kad pas mus va taip va yra, tai ta dar su savo klausimais...gal as paranoike, bet man vistiek nesmagu buvo kai pasake - "o mes tai antra planuojam smile.gif " na bet nieko, MB paaiskinau kaip jauciuosi ri sutarem, kad jis daugiau su niekuo neplepes apie tai.
Ech..gerai, kad jus visos cia - kartu tikrai mes stiprios!
Atsakyti
Nu tai va uzsirasiau pirmadieni pas Miezeniene paims tepineli ir antradieni darys gimdos foto. smile.gif Labai bijau blogu rezultatu, nes pas mane buvo kairej kiausidej negimdiminis, tai jei bus blogas kiausintakis, tai viltys visos zluge, tada tik IVF. verysad.gif
Papildyta:
Kaip smagu kurioms jau pasiseke pastoti thumbup.gif Na bet manau ir pas mus visas ateis ta diena. biggrin.gif
Atsakyti