Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(blndz @ 2007 08 28, 10:45)
po poros valandų  biggrin.gif

bigsmile.gif sėkmės kuo didžiausios 4u.gif Laikau kumštukus thumbup.gif , kad pavyktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pie: 28 rugpjūčio 2007 - 10:45
labukas
QUOTE(kutvela @ 2007 08 27, 21:30)
sveikutės aš tikrai laukiuos  lotuliukas.gif na gydytoja sakė viskas kaip irnormaliai tik mažiukas dar nelabai matėsi nes eina apie 6 savatė  blush2.gif kokia aš laiminga mergaitės linkiu ir jum tapt pačiom laimingiausioms  4u.gif

kaip šaunu thumbup.gif

QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 08 28, 10:01)
verysad.gif atėjo mmm  verysad.gif

nenukabink nosiuko, kartu mes viską įveiksime mirksiukas.gif

QUOTE(blndz @ 2007 08 28, 10:45)
po poros valandų  biggrin.gif

sėkmės kuo dideliausios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 08 28, 10:53)
gaudau gaudau  biggrin.gif  prašom laikyti suspaudus viską ką turite  biggrin.gif

laikau wub.gif

QUOTE(AusraR @ 2007 08 28, 11:23)
taigi, va ir bandau ta nosiuka visaip pakelti auksciau! siandien jau geriau...nors ir buvau nusiteikusi, kad jei sulauksiu mmm bus liudna bet vistiek buvo labai liudna...dar MB savo puskei prasitare, kad pas mus va taip va yra, tai ta dar su savo klausimais...gal as paranoike, bet man vistiek nesmagu buvo kai pasake - "o mes tai antra planuojam smile.gif " na bet nieko, MB paaiskinau kaip jauciuosi ri sutarem, kad jis daugiau su niekuo neplepes apie tai.
Ech..gerai, kad jus visos cia - kartu tikrai mes stiprios!

aš tai niekam nieko nepasakoju schmoll.gif tik mes su MB žinom kas ir kaip ir kapstomės patys smile.gif

QUOTE(indiga @ 2007 08 28, 11:39)
Nu tai va uzsirasiau pirmadieni pas Miezeniene paims tepineli ir antradieni darys gimdos foto. smile.gif Labai bijau blogu rezultatu, nes pas mane buvo kairej kiausidej negimdiminis, tai jei bus blogas kiausintakis, tai viltys visos zluge, tada tik IVF. verysad.gif

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mano siandien BT 36.8 vadinas i gera. Pradejau gert duphastona ir viltele kad kazkas uzkibs. Lauksiu rezultato.
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 28, 11:49)
Mano siandien BT 36.8 vadinas i gera. Pradejau gert duphastona ir viltele kad kazkas uzkibs. Lauksiu rezultato.

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mea, kai turi vieną leliuką, tai antras tai jau garantuotai bus ir greit rolleyes.gif , jei nori, įtrauksiu tave į parašiuką, parašyk, kada mmm prasidėjo

QUOTE(indiga @ 2007 08 28, 09:51)
As jau vel jungiuosi prie jusu.

Sveikute mirksiukas.gif , nebijok tos gimdos nuotraukos, o rezultatą pasako iš kart, vos spėji kelnes užsimauti tongue.gif Kai prasidės mmm, pranešk, įtrauksiu į parašiuką mirksiukas.gif

QUOTE(AusraR @ 2007 08 28, 09:53)
labas rytas,
na grizau po atsotogu...ech..viskas blogai smile.gif atostogos baigesi, vasara baigesi, sulaukiau mmm, atejau i darba fuifuifui, gerai dar kad ne pirmadienis smile.gif))
dvi dienas liejau asaras....jau taip liudna kad nieko nesigavo........nu bet reik kazkaip susikaupt ir is naujo i trasa....
kas cia naujo kas gero ka praleidau? wink.gif

Tai pradėsi stimuliacijas blush2.gif

QUOTE(blndz @ 2007 08 28, 10:53)
gaudau gaudau  biggrin.gif  prašom laikyti suspaudus viską ką turite  biggrin.gif
žr. aukščiau, tingiu vėl tą patį rašyt  blush2.gif

Aha, jau perskaičiau blush2.gif . Tai sėkmės dideliausios tau bigsmile.gif

QUOTE(lasiniuotis @ 2007 08 28, 11:00)
Sveikos mergytes, gal nelabai mane pamenat,nedaug rasydavau.

Prisimenam, prisimenam biggrin.gif , juk esi mūsų parašiuke kaip pirmoji nestuke.gif . Pranešk, kai sulauksi savo stebukliuko ax.gif Tau galiu palinkėti lengvo gimdymo smile.gif
Atsakyti
tai niekas neturit nuomonės dėl to duph, kur vakar pamiršau išgerti ? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 08 28, 12:02)
Mea, kai turi vieną leliuką, tai antras tai jau garantuotai bus ir greit rolleyes.gif , jei nori, įtrauksiu tave į parašiuką, parašyk, kada mmm prasidėjo

turbūt taip ir bus smile.gif
į parašiuką tai noriu, bet paskutinės mmm man buvo gegužės 20 d. biggrin.gif tai nieko nereiškia biggrin.gif
o clost geriu nuo penktadienio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 28, 11:49)

o nuo kada pradėjai gerti duphastoną, nes BT gali pakilti būtent nuo tada kai jį geri, nes organizmas gauna progesterono
Atsakyti
QUOTE(Pie @ 2007 08 28, 12:08)
tai niekas neturit nuomonės dėl to duph, kur vakar pamiršau išgerti ?  g.gif  unsure.gif

Nieko baisaus. Gali ir po dvi gerti, as dabar mastau kad reiktu po dvi gert. Labai jau sunkiai Bt kyla.
Papildyta:
QUOTE(viliuosi @ 2007 08 28, 13:09)
o nuo kada pradėjai gerti duphastoną, nes BT gali pakilti būtent nuo tada kai jį geri, nes organizmas gauna progesterono

Duphastono tablete pirmaja isgeriau siandien ryte. Vakar dar negeriau nes jei butu buve zema BT tai buciau progesterona tyrusi. Kitaip duph. butu iskraipes tyrimus.
Dabar viskas ok. Telieka laukti musu rezultato. Labai stengiasi mano vyriokas. Medali uz tai reiktu jam duot. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 28, 13:44)
Nieko baisaus. Gali ir po dvi gerti, as dabar mastau kad reiktu po dvi gert. Labai jau sunkiai Bt kyla.
Papildyta:

Duphastono tablete pirmaja isgeriau siandien ryte. Vakar dar negeriau nes jei butu buve zema BT tai buciau progesterona tyrusi. Kitaip duph. butu iskraipes tyrimus.
Dabar viskas ok. Telieka laukti musu rezultato. Labai stengiasi mano vyriokas. Medali uz tai reiktu jam duot. smile.gif

oi tai tada sėkmės linkiu kuo dideliausios ir laikau kumštukus už tave
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 08 28, 12:02)
Tai pradėsi stimuliacijas blush2.gif

na taip jei reiks, nes kazkaip sitas folikulas uzaugo be stimuliacijos...tiksliau stimuliacija buvo, nieks neuzaugo o paskui po dar kazkiek laiko pats uzaugo smile.gif gal sakau tie folikulai susiprato ir dabar patys augs smile.gif na o jei reiks tai stimuliuosiuosi. Noriu as to leliuko. (o labiausiai tai noriu nedirbti metus !!!! smile.gif)) nu ne labiausiai ne labiausiai, bet sitas pasalinis leliuko poveikis man labai patinka smile.gif
Atsakyti