Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

Sveikutės 4u.gif
QUOTE(Junetė @ 2007 08 21, 16:29)
Aš jau iš po ginės  ax.gif  blush2.gif
11 c.d. vienoj kiaušidėj yra 2,12 cm, kitoj 1,9 cm, gleivinė 7,8. Šiandien gausiu ovitrelį  biggrin.gif

O čia tai derlius thumbup.gif , ir toks ankstyvas, tikėkimės, kad ir rezultatas toks pats bus mirksiukas.gif

QUOTE(blndz @ 2007 08 21, 19:40)
o tai tam užsieny nebūtų kam tave pamylėt?  lotuliukas.gif 

p.s. svarbiausia drąsiai nusiteikti ir eiti prašyti praeivių labai užtikrintai  biggrin.gif

lotuliukas.gif , va, va, o jei į Turkiją skrendat, tai ties langais visa virtinė stovės savanorių tongue.gif Oi, ups, jau radau, kad bus KAM atlikti tą reikalą blush2.gif , o jau dėl vietos, tai nepergyvenčiau, juk vis viena kažkur miegosit lotuliukas.gif

QUOTE(77777 @ 2007 08 22, 10:21)
oi mergaites o pas mane situacija nepavydetina schmoll.gif ,stimuliacija buvo puiki uzaugo folikulai,gleivine 8.5,viskas kaip ir super,bet beda tame kad darbavomes tik viena karta,sekmadieni ryte susileidau ovitreli,pirmadieni ryte smileysex.gif ,ir viskas verysad.gif ,beda tame kad vyras susilauze ranka doh.gif

Taigi ranką susilaužė bigsmile.gif , o ne ,,įrankį'' lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juodas jumoras, sorry blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 08 22, 10:30)
Sveikutės 4u.gif

Taigi ranką susilaužė bigsmile.gif , o ne ,,įrankį'' lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jo suprantu,kad ranka ne prie ko smile.gif ,bet kaip labai skauda zmogui,tai ka ten padarysi ax.gif
Atsakyti

2 clost. ir 1 estrofemo per dieną ir dar po pusę tabl. per dieną Bromocriptino mirksiukas.gif
[/quote]
nu ir as geriau 2clost bet tiap neauga g.gif gal palaistyt reikia bigsmile.gif del gleivines tia kitam kartui ir as sakysiu giniui kad vaistuku duotu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(77777 @ 2007 08 22, 10:38)
nu jo suprantu,kad ranka ne prie ko smile.gif ,bet kaip labai skauda zmogui,tai ka ten padarysi ax.gif

vaje..ka jau padarysi, o gal uzteks ir to vieno karto g.gif
Atsakyti
oi mergaites o pas mane situacija nepavydetina schmoll.gif ,stimuliacija buvo puiki uzaugo folikulai,gleivine 8.5,viskas kaip ir super,bet beda tame kad darbavomes tik viena karta,sekmadieni ryte susileidau ovitreli,pirmadieni ryte smileysex.gif ,ir viskas verysad.gif ,beda tame kad vyras susilauze ranka doh.gif

jei ligoninej neguli, gali ir be rankos pamylet. lotuliukas.gif Man tai butu nepasiteisinimas
Papildyta:
Laukiam dabar amades derliuko, ar ne? As rytoj vakare eisiu pakartotinai apzvalgai,
Atsakyti

Situacija aišku ne pati geriausia, bet gal tikrai to vienintelio karto ir užteks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Junetė @ 2007 08 22, 11:29)
Situacija aišku ne pati geriausia, bet gal tikrai to vienintelio karto ir užteks  mirksiukas.gif

tikekimes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(77777 @ 2007 08 22, 11:47)

Ar labai skauda ta ranka. Manau kad ir be ranku gali jis pasidarbuot. As tokio svarbaus momento viski nepraleisciau.
Atsakyti
QUOTE(adaida @ 2007 08 21, 19:37)
sveikutes, va as irgi einu penktadieni derliaus ziureti, bet kaip bus toliau nelabai isivaiduoju, nes sekmadieni isskrendu i uzsieni savaitei... gal dar ovuliacija ivyks iki sekmadienio ir spesim leliuka lietuvoj pagaminti,nes veliau turbut nebus galimybes  blush-anim-cl.gif

butu labai gaila jei neisnaudotumem tokio sanso, kai stimuliacija padaryta ir prazioplintumem O vien del to, kad nera kur ir kaip...  unsure.gif  verysad.gif

Nu čia mūsų ne vienai panašios bėdos buvo: pas kažką svečiai viešėjo, kažkas patys svečiuose buvo, bet merginos kažkaip išsprendė šį reikalą, blogiau jei jau tikrai nebūtų kam tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2007 08 22, 10:30)
o jau dėl vietos, tai nepergyvenčiau, juk vis viena kažkur miegosit lotuliukas.gif
Taigi ranką susilaužė bigsmile.gif , o ne ,,įrankį'' lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir aš tą patį pagalvojau lotuliukas.gif , bet šiaip bet kokios traumos yra nesmagu, o dar kai taip karšta, nes turbūt su gipsu jam reikia būti doh.gif
Papildyta:

Nu žinok ir mums panašiai buvo. Antradienį per pietus susileidau vaistukus, trečiadienį vakare darbavomės, o ketvirtadienį nuo anksčiausio ryto vyras iki šeštadienio komandiruotėj buvo. Bet kaip matai, užkibo ax.gif

Aš jau pradėjau eiti kryžiaus kelius po gydytojus, ginė siuntimų tik prirašė, tai nespėju po poliklinikas ir ligonines vaikščioti, nu bet jau tik akys ir dantys liko. tongue.gif
Atsakyti
man kaip tik savaitgali tevai atvaziuos. Jei ryt bus paauge iki reikiamo dydzio tai irgi ant ju atvaziavimo teks darbuotis. Bet bandysim sprest problema kad viename kambari nemiegotume.
Atsakyti

Pas mus irgi tas pats...tik va jūsų priežastis geresnė, o mes dėl niekų taip susipykom, kad apie jokį smileysex.gif net minties negalėjo būti...net dėl tokio tikslo doh.gif
Dabar lieka tik viltis, kad galbūt to vieno karto užteko...
Atsakyti
QUOTE(Aile @ 2007 08 22, 09:54)

Laukiam dabar amades derliuko, ar ne? As rytoj vakare eisiu pakartotinai apzvalgai,

Labukas visoms... vakar su kolegom sode pauzem alc.gif: biski padauginau vyno blush2.gif ax.gif ir dar Clost kaip tik vakarais geriu unsure.gif nu bet gal girti folikulai geresni tongue.gif lotuliukas.gif Vel nulis pojuciu... nu bet penktadienio laukiu... rolleyes.gif

vakar skaiciau kazkur apie tai, po kiek geriam Clost. Man trecia stimuliacija ir visus kartus geriu po 1 tablete ax.gif dar gines klausiau apie estrofema del gleivines, tai ji sake, kad nereikia man jo... ax.gif
Atsakyti
mus nuo karscio visos padvesom smile.gif
Atsakyti