Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

QUOTE(nendre @ 2008 02 18, 01:17)
Oi, mergickos duodat lotuliukas.gif prisijuokiau nerealiai lotuliukas.gif as tai jau isibegejusi siam zaidime ax.gif jau turiu 250 gyventoju, bet labai mazai kariu doh.gif bet dabar mano taktika vystyti lygius ir tada statyti labai gerus karius ir eiti plesti aplinkiniu blush2.gif  lotuliukas.gif

sakyk savo koordinatės, aisiu užpult tavęs tongue.gif juokauju, karių neturiu. todėl manęs nepulkit user posted image 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 02 18, 20:39)
tipo mane gali užpult belekada? man net neprisijungus prie kompo?  lotuliukas.gif  juk nesėdžiu prie kompo 24 val per parą, tai taip belekas apvogs nespėsiu pasiruošt

Aha, gali, iš manęs naktį viską išnešė doh.gif
Ir mano ambasada tik 1 lygio, viską sukišu į slėptuvės plėtrą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 02 18, 22:24)
Aha, gali, iš manęs naktį viską išnešė  doh.gif 
Ir mano ambasada tik 1 lygio, viską sukišu į slėptuvės plėtrą  doh.gif

nu va, dar vietoj darbo- travianą žaist pradėsiu lotuliukas.gif pas mane ambasada 2 lygio, tai rytoj jau galėsiu aljansą įkurt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 02 18, 21:35)
rytoj jau galėsiu aljansą įkurt 

Lauksim pakvietimo 4u.gif 3x mano nikas Daina, sostinė - Dainų slėnis ax.gif
Atsakyti
kas žaidžiat 3x serveryje, kviečiu prisijungti prie *SM* aljanso tongue.gif
mano koordinatės lin (102|-82).

Daina, tavo reitingas jau labai neblogas good.gif aš tai dar tik pradedu tai sostinėj tik 39 žmogai biggrin.gif bet tai mes greit tobulėjam irnesakyk.gif

šitas žaidimas yra išbandymas mano kantrybei, bo jeigu ir toliau mane taip naktim apvaginės, tai nieko gero nešviečia. o mano kantrybės resursai labai riboti lotuliukas.gif pasinaudojau Dainos patirtim ir padidinau slėptuvę
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 02 18, 21:00)
sakyk savo koordinatės, aisiu užpult tavęs  tongue.gif  juokauju, karių neturiu. todėl manęs nepulkit user posted image  000189.gif

tai kad jus 3 serve, o as 1 tongue.gif nieko nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 02 19, 10:18)
kviečiu prisijungti prie *SM* aljanso 

Daina, tavo reitingas jau labai neblogas

jeigu ir toliau mane taip naktim apvaginės, tai nieko gero nešviečia.
pasinaudojau Dainos patirtim ir padidinau slėptuvę
Aš jau aljanse clap.gif

blush2.gif čia todėl, kad aš pavaduotoją turiu rolleyes.gif kai negaliu prieiti tai MB už mane ką nors nuveikia. O jis kai naktimis miegoti nemėgsta, tai labai daug pastato bigsmile.gif

Šiandien pas mane gedulas cray.gif ryte nužudė visus 6 mano karius verysad.gif jauni seksovi vyrai buvo, gaila verysad.gif
O aš jau dvi slėptuves turiu thumb_yello.gif

QUOTE(nendre @ 2008 02 19, 18:34)
tai kad jus 3 serve, o as 1 tongue.gif nieko nebus
Bus bus mirksiukas.gif dėl tavo resursų mes ir į 1 servą ateisim lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 02 19, 22:01)
Bus bus  mirksiukas.gif  dėl tavo resursų mes ir į 1 servą ateisim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jau nebeprireiks lotuliukas.gif siandien paskutinis pasispardymas man lotuliukas.gif uz 3 valandu laukiu sveciu - 5 puolimai eina ant manes blink.gif Vyriokai matyt supavydejo, kad taip greit vystausi, jau daugeli is ju pralenkiau gyventoju skaiciumi lotuliukas.gif pajuto gresme salia doh.gif lotuliukas.gif man *****lotuliukas.gif
P.S. Uzsiregistrinau i 3 serva iskart, kai pamaciau kiek atvaro priesu lotuliukas.gif
Atsakyti
nendre, o koks tavo nickas 1 servery??? Labai tiketina, kad kazkurios is ateinanciu ataku yra fake, todel nepergyvenk....
Atsakyti
o as antram servery unsure.gif
jau siule besikuriantis aljansas jungtis, bet noris kokio patyrusio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2008 02 20, 06:35)
o as antram servery  unsure.gif
jau siule besikuriantis aljansas jungtis, bet noris kokio patyrusio  lotuliukas.gif

O kokios tavo kordinatės? Jei kur netoli manes priimtume. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2008 02 20, 00:34)
nendre, o koks tavo nickas 1 servery??? Labai tiketina, kad kazkurios is ateinanciu ataku yra fake, todel nepergyvenk....

savana smile.gif atsikelem su MB 2 valanda nakties ir ikretem uzpuolikams i kaili lotuliukas.gif Labai mums pasiseke, kad atspejom jo strategija, tai beveik nenukentejau thumbup.gif atvare dar ir su katapultom apmazinti mano miesto lotuliukas.gif bet dabar man jau tikrai bus sakes, kai alijansa savo ant manes uzvers, nes visgi juk ju sefuka gerai papurte mano kareiveliai lotuliukas.gif
Atsakyti