Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

QUOTE(Citriniukas @ 2008 02 21, 18:07)
Nu va  verysad.gif Nors pirmam servery, tai as daugiausia statau, nelabai kariauju, gal del to ir pradeda atsibost  smile.gif
Ir dar issivystymas labai priklauso nuo vietos, jei tarp asilu kokiu atsireasi tai neissivystysi niekaip puls ir puls...  schmoll.gif

Va va, butent todel ir nenoriu kolkas i alijansa ax.gif labai pralinksmina mane visokie uzpuolimai, yra ka veikti biggrin.gif noriu issikapstyti pati is padeties smile.gif ir tai tikrai imanoma, mane nuo pradziu puole, bet augu, stipreju ir daugiau sansu turiu... aisku, jei neuzpuls manes su visu alijansu lotuliukas.gif po puolimu ta nakti jokiu ziniu is ju daugiau nera biggrin.gif cia kaip tam posakyje - tyla pries audra lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nendre: 21 vasario 2008 - 23:15
QUOTE(pompaduska @ 2008 02 20, 15:40)
o je  biggrin.gif  į 3 ar į 3x?  biggrin.gif  davai varyk į 3x servą, su tavo potencialu ruošiant karius nusiaubsim visus aplinkui  lotuliukas.gif

As jau pora dienu zaidziu ir 3x serve ax.gif nikas toks pat mirksiukas.gif

P.S. Is uzpuoliko visdar jokiu ziniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 02 21, 21:55)
Aš visai neseniai pradėjau žaisti, kol kas jokių sunkumų bent jau 1 serve neturiu, tik labai jau viskas lėtai eina  doh.gif  kol išsivystysiu, tai ir pražilti spėsiu  unsure.gif bet bent jau niekas nepuola, neplėšia  ax.gif

lėtai, kol turi 1-2 kaimus, po to jau ir laiko kartais pritrūksta savo imperiją prižiūrėt lotuliukas.gif

Citriniuk, neblogam ally įsitaisius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 02 21, 21:55)
Tai va 3x mane tas įsimylėjėlis vis ramybėj nepalieka  doh.gif  kiekvieną rytą apšvarina. Jau aš jam ir laiškus rašiau, kad nepriekabiautų, tai jis man pasiūlė dėl mokesčių susitarti  blink.gif  blink.gif Matyt nepalankioje vietoje esu  verysad.gif  bet jei ne šitas, tai kitas atsirastų  doh.gif

Daina, po kiek kariu jis tau siuncia ir kokia gentis pas ji???

QUOTE(Eos @ 2008 02 23, 10:21)
Citriniuk, neblogam ally įsitaisius biggrin.gif

irnesakyk.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citriniukas: 23 vasario 2008 - 12:08
Nusibodo zaist. kaip istrinti accounta? nerandu blush2.gif
Papildyta:
o dar mane uzpuls po valandos doh.gif
jeigu galai puola galus kokios pasekmes? g.gif ar pvz. is mano spastu puolantieji galai gali isvaduot savo karius? kokia zala padarys?
Atsakyti
Na stai, jau uzpuole... sedi dabar visi 75 tipeliai spastuose lotuliukas.gif
o kaip juos is ten ismest? o islaisvinus nepuls vel? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2008 02 23, 12:06)
Daina, po kiek kariu jis tau siuncia ir kokia gentis pas ji???
Jis germanas, kiekvieną kartą apie 100 ateina verysad.gif Šiandien daug išnešė, nes vakar vakare mano netas dingo ir nespėjau pastatyti trečios slėptuvės sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 23 vasario 2008 - 17:14
Demesio!
Dovanoju gyvenviete!
Tvarkinga, su patogumais (t.y. tualetas ne miske), su vaizdu i plyna lauka. Istojusi i aljansa E&D. Kaimynu ner per viena langeli is visu pusiu. Yra spastu, gelezies perteklius ir grudu nepriteklius lotuliukas.gif

Yra: (lygio)

gyvenamasis pastatas - 3
sleptuve - 9
spastine - 8
kareivines - 3
akademija - 3
sandelis - 2
kletis, susiburimo vieta, turgaviete, ginklu kalve, ambasada - 1

Sleptuve ir spastine puikiai pasitarnavo pastarosiom dienom lotuliukas.gif

Kaimynai labai neikyri, daugiau sveciuojas is kiek toleliau, su dviem priesais pavyko graziuoju susitart, tai jei puls, tai tikiuos ne jie lotuliukas.gif

P.S. GENTIS - GALAI , kareiviu nera, visi zusta jauni ir nekalti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 23 vasario 2008 - 22:52
QUOTE(Viola fiola @ 2008 02 23, 22:48)
Demesio!
Dovanoju gyvenviete!

nooooriu bigsmile.gif lotuliukas.gif

a kaip tu ją čia dovanoji mastau.gif

aš tai pasistačiau visus kolkas man reikalingus pastatatus, porą slėptuvių ir dabar resursus tik į kariuomenę investuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pompaduska: 24 vasario 2008 - 13:33
Panos padekit! ax.gif
Uzsikreciau ir as... doh.gif
Kaip tie resursai gaminasi ir kur jie atsiranda? g.gif
Nieko dar nesusigaudau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 02 20, 12:19)
Mane tai vienas veikėjas ryškiai įsimylėjęs  bigsmile.gif  per parą 3 kartus atvaro apiplėšt  doh.gif paryčiais 6000 vnt visko išnešė  verysad.gif O kitas kai atėjo tai nieko neberado, nes spėjau visko prisistatyti  rolleyes.gif

Daina, tave bent įsimylėjęs. o mane merga pastoviai užpuldinėja lotuliukas.gif
kol buvau atsijungus, 5 užpuolimai doh.gif

Jacinta07, ten labai paprastai, didini lygį ir didėja resursai. bet, kad resursus padidint irgi reikia resursų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 02 26, 10:38)
Jacinta07, ten labai paprastai, didini lygį ir didėja resursai. bet, kad resursus padidint irgi reikia resursų  biggrin.gif

Jau po biski isvaziuoju! thumbup.gif
Bet dabar reikia i koki nors alijansa istot g.gif , gal kas patars? 4u.gif
Atsakyti