Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

Mane tai vienas veikėjas ryškiai įsimylėjęs bigsmile.gif per parą 3 kartus atvaro apiplėšt doh.gif paryčiais 6000 vnt visko išnešė verysad.gif O kitas kai atėjo tai nieko neberado, nes spėjau visko prisistatyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 02 20, 12:19)
Mane tai vienas veikėjas ryškiai įsimylėjęs  bigsmile.gif  per parą 3 kartus atvaro apiplėšt  doh.gif paryčiais 6000 vnt visko išnešė  verysad.gif O kitas kai atėjo tai nieko neberado, nes spėjau visko prisistatyti  rolleyes.gif

Nieko, greit paaugs populiacija gyventoju ir galesi ramiau gyventi mirksiukas.gif svarbu, kad neatsirastu toks dundukas kaip pas mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 02 19, 22:01)
Aš jau aljanse clap.gif

blush2.gif  čia todėl, kad aš pavaduotoją turiu  rolleyes.gif  kai negaliu prieiti tai MB už mane ką nors nuveikia. O jis kai naktimis miegoti nemėgsta, tai labai daug pastato  bigsmile.gif

Šiandien pas mane gedulas cray.gif  ryte nužudė visus 6 mano karius  verysad.gif  jauni seksovi vyrai buvo, gaila
O aš jau dvi slėptuves turiu

šaunuolis tavo MB thumbup.gif
užuojauta dėl seksovų karių 4u.gif biggrin.gif o aš galvoju gal pradžioj iš vis reikėtų karių nemokyt, tik vėliau jau aukštesnius karius ruošt. nes koks pointas, jeigu vėl pas mane atvarys su 15 germanų, tai vis tiek iš mano kelių legionierių jokio tolko lotuliukas.gif bet vistiek ką tik porą užsiauginau biggrin.gif

QUOTE(nendre @ 2008 02 19, 22:52)
Jau nebeprireiks lotuliukas.gif siandien paskutinis pasispardymas man lotuliukas.gif uz 3 valandu laukiu sveciu - 5 puolimai eina ant manes blink.gif Vyriokai matyt supavydejo, kad taip greit vystausi, jau daugeli is ju pralenkiau gyventoju skaiciumi lotuliukas.gif pajuto gresme salia doh.gif  lotuliukas.gif man *****
P.S. Uzsiregistrinau i 3 serva iskart, kai pamaciau kiek atvaro priesu

o je biggrin.gif į 3 ar į 3x? biggrin.gif davai varyk į 3x servą, su tavo potencialu ruošiant karius nusiaubsim visus aplinkui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 02 20, 15:40)
gal pradžioj iš vis reikėtų karių nemokyt, tik vėliau jau aukštesnius karius ruošt. bet vistiek ką tik porą užsiauginau 

Aš ir šiandien porą užsiauginau ir akademiją jiems pastačiau, galės vaikinai mokytis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 02 20, 10:10)
savana smile.gif atsikelem su MB 2 valanda nakties ir ikretem uzpuolikams i kaili lotuliukas.gif Labai mums pasiseke, kad atspejom jo strategija, tai beveik nenukentejau thumbup.gif atvare dar ir su katapultom apmazinti mano miesto lotuliukas.gif bet dabar man jau tikrai bus sakes, kai alijansa savo ant manes uzvers, nes visgi juk ju sefuka gerai papurte mano kareiveliai lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif saunuoliai, tai susirask tu normalesni ally... Ka ten pas jus is dvieju zmoniu aliansas... Is kart apmazes skriaudiku.... jei ko reikes, parasyk, mano nikas toks pat ten...
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2008 02 20, 19:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  saunuoliai, tai susirask tu normalesni ally... Ka ten pas jus is dvieju zmoniu aliansas... Is kart apmazes skriaudiku.... jei ko reikes, parasyk, mano nikas toks pat ten...

Tas antras yra MB biggrin.gif pasiseke, kad salia atsiradom biggrin.gif neidomu butu, jei istociau i geresni ally - niekas nepultu, nebutu ka veikti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nendre: 21 vasario 2008 - 00:32
QUOTE(nendre @ 2008 02 21, 00:31)
Tas antras yra MB biggrin.gif pasiseke, kad salia atsiradom biggrin.gif neidomu butu, jei istociau i geresni ally - niekas nepultu, nebutu ka veikti lotuliukas.gif

Tu galėtum silpnesnius pult smile.gif Ir tada prisiplėšus resursų gali labai greit plėstis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2008 02 21, 09:28)
Tu galėtum silpnesnius pult smile.gif Ir tada prisiplėšus resursų gali labai greit plėstis smile.gif

Tai as ir taip silpnesnius puolu blush2.gif vat ir dabar gryzta kareiveliai su beveik 4000 resursu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Citriniukas @ 2008 02 20, 19:27)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  saunuoliai, tai susirask tu normalesni ally... Ka ten pas jus is dvieju zmoniu aliansas... Is kart apmazes skriaudiku.... jei ko reikes, parasyk, mano nikas toks pat ten...

O tu labai gerai jau isizaidusi thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aisku, bet vistiek kiti matytu kad ally normalus ir net nepultu....

As beveik nuo pradziu, del to gal daugiau issivyscius, is tikro sunku buna kai veliau pradedi zaist, visi jau issivyste cool.gif
Atsakyti

QUOTE(Citriniukas @ 2008 02 21, 12:04)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aisku, bet vistiek kiti matytu kad ally normalus ir net nepultu....

As beveik nuo pradziu, del to gal daugiau issivyscius, is tikro sunku buna kai veliau pradedi zaist, visi jau issivyste  cool.gif

Zinok ir paskui įmanoma normaliai pasivyt. Pradėjau pati žaist kai jau dauguma su 2-3 kaimais buvo, aišku iki tavęs man dar toli, bet jau 3 normalius kaimus turiu smile.gif

Beje pažiūrėjau, tai mes kaip ir priešai biggrin.gif
Atsakyti
Nu va verysad.gif Nors pirmam servery, tai as daugiausia statau, nelabai kariauju, gal del to ir pradeda atsibost smile.gif

Ir dar issivystymas labai priklauso nuo vietos, jei tarp asilu kokiu atsireasi tai neissivystysi niekaip puls ir puls... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2008 02 21, 12:04)
sunku buna kai veliau pradedi zaist, visi jau issivyste 
Aš visai neseniai pradėjau žaisti, kol kas jokių sunkumų bent jau 1 serve neturiu, tik labai jau viskas lėtai eina doh.gif kol išsivystysiu, tai ir pražilti spėsiu unsure.gif bet bent jau niekas nepuola, neplėšia ax.gif
QUOTE(Citriniukas @ 2008 02 21, 18:07)
Ir dar issivystymas labai priklauso nuo vietos, jei tarp asilu kokiu atsireasi tai neissivystysi niekaip puls ir puls...
Tai va 3x mane tas įsimylėjėlis vis ramybėj nepalieka doh.gif kiekvieną rytą apšvarina. Jau aš jam ir laiškus rašiau, kad nepriekabiautų, tai jis man pasiūlė dėl mokesčių susitarti blink.gif blink.gif Matyt nepalankioje vietoje esu verysad.gif bet jei ne šitas, tai kitas atsirastų doh.gif
Atsakyti