Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

QUOTE(Daina @ 2008 02 27, 15:22)
Ok  good.gif  ir tu nepulk  mirksiukas.gif
O kaip man išeiti iš šio aljanso? Ar man atsiūs pakvietimą į kitą ir tik tada galėsiu iš šio išeiti? Truputį neaišku man  blush2.gif Gal tu visai panaikink šitą aljansą, nes man net kitų pakvietimų nerodo, o iš šito išeiti nemoku  verysad.gif  unsure.gif

ten viršuj virš ally turėtų būt skyrelis "galimybės". ir ant jo paspaudus galima ištrinti narystę. aš ką tik išėjau, tai negaliu pažiūrėt ar galėčiau tave ištrint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 02 27, 15:28)
ten viršuj virš ally turėtų būt skyrelis "galimybės". ir ant jo paspaudus galima ištrinti narystę. aš ką tik išėjau, tai negaliu pažiūrėt ar galėčiau tave ištrint  doh.gif

Man skyrelio Galimybės neleidžia rinktis sad.gif jis pas mane neaktyvus. Matyt tik įkūrėjui jis aktyvus buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 02 27, 15:31)
Man skyrelio Galimybės neleidžia rinktis sad.gif jis pas mane neaktyvus. Matyt tik įkūrėjui jis aktyvus buvo  unsure.gif

tai kad negali būt neaktyvus, aš va savo kitam mieste ally pažiūrėjau, ir man leidžia įeiti ir nutraukt narystę blink.gif

o pabandyk mane vel prijungti prie ally g.gif nu blem, shakės jeigu aš išeidama tave ten įstriginsiu doh.gif schmoll.gif bet juk negali būt, kad neleistų savanoriškai išeit g.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 02 27, 15:36)
o pabandyk mane vel prijungti prie ally

O kaip man tave prijungti blush2.gif aš šitoj sritį žalia kol kas 4u.gif Negalėsiu aš tavęs pakviesti doh.gif ambasada per mažo lygio verysad.gif Sake man neleidžia išeiti todėl, kad nesuteiktos man jokios teisės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 27 vasario 2008 - 15:47
parašiau adminui dėl šito dalyko. kai atrašys, parašysiu tau Travian'e mirksiukas.gif 4u.gif

aš tai irgi šaunuolė- išeit išėjau, o pasidomėt dėl kitų teisių tai nedašilo doh.gif
Papildyta:
"Visi zaidejai turi galimybe pasisalinti is alijanso. Pabandykite nueiti i ambasada ir pasisalinti. Arba nueiti i alijansa > Galimybes > Iseiti is alijanso."

klausyk, parašyk man į AŽ savo slaptažodį, aš įlysiu pažiūrėt kodėl ten neleidžia, paskui pasikeisi
Papildyta:
ištryniau tave iš ally biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pompaduska: 27 vasario 2008 - 15:50
QUOTE(pompaduska @ 2008 02 27, 15:53)
aš tai irgi šaunuolė- išeit išėjau, o pasidomėt dėl kitų teisių tai nedašilo  doh.gif
"Visi zaidejai turi galimybe pasisalinti is alijanso. Pabandykite nueiti i ambasada ir pasisalinti. Arba nueiti i alijansa > Galimybes > Iseiti is alijanso."

klausyk, parašyk man į AŽ savo slaptažodį, aš įlysiu pažiūrėt kodėl ten neleidžia, paskui pasikeisi
nieko tokio, gal kaip nors pavyks man pabėgt biggrin.gif ax.gif
Parašiau mirksiukas.gif Nei Ambasadoje, nei kur kitur man pasišalinti neleido unsure.gif
Atsakyti
Daina, aš jau ištryniau tave iš ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 02 27, 16:03)
ištryniau tave iš ally  biggrin.gif

thumbup.gif ačiū 4u.gif
Tai žinai, blondinė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daina: 27 vasario 2008 - 16:12
bet žinok ten viskas pas tave veikė lotuliukas.gif

ir nepamiršk slaptažodžio pasikeist 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pompaduska: 27 vasario 2008 - 16:13
Senokai berasiau cia biggrin.gif tai va, tas uzpuolikas pakviete mane i ally, o as ir sutikau doh.gif atsibodo ziauriai tas 1 serveris, viska taip letai vyksta doh.gif 3x serveris, tai thumbup.gif zymiai greiciau ir idomiau thumbup.gif jauciu trinsiu savo acount'a 1 serve, bet pirma grazinsiu Citriniukiu skola mirksiukas.gif
Atsakyti
O as greitajam serveryje jau isivaziuoju bigsmile.gif , man ten labai patinka! thumbup.gif
Atsakyti
kartoju - turiu laisvą kaimą, gerai išvystytą 2-ame serve. Tiesą sakant aš ten turiu 2 kaimus... abu gerai išvysti, bet jau nebesužiūriu. atiduodu į geras rankas
Atsakyti