Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

QUOTE(Jacinta07 @ 2008 03 01, 22:18)
ketvirtas bus,
dar ir atstove spaudai! blink.gif  smile.gif
Jaučiu iš 1 kraustysiesiu į 4 ax.gif
Aha hihihi.gif hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
Tik gaila, kad ketvirto gali tekti ilgai laukt, o iki tol dar juk zaisti reikia! g.gif
Atsakyti
atiduodamo kaimo 2 serve koordinatės - 73/156, spagatas
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 03 01, 22:03)
doh.gif  verysad.gif
dar ir toks bus  bigsmile.gif  ar gal tu čia apie 3x galvoji  g.gif
Aš ten esu Daina -32/-55  4u.gif

Sudarom sajunga tarp musu ally blush2.gif musu ally dar tik dvi dienos, tai nekas dar tera is musu ax.gif
mane norejo paskirti pareigoms - pranase blink.gif lotuliukas.gif nes atspeju koks zaidejas yra tinkamas ir kuris bus isdavikas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jacinta07 @ 2008 03 01, 21:52)
gal kuri greitajam serveryje zaidziat?  rolleyes.gif
Jei taip, kokiu vardu ir kokios koordinates?  smile.gif

mano nikas Savana (-138|-56) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nendre @ 2008 03 06, 12:30)
Sudarom sajunga tarp musu ally blush2.gif musu ally dar tik dvi dienos, tai nekas dar tera is musu

Tokiu klausimu geriausia kreiptis į mūsų kolonizatorių ar patį Bosą ax.gif Aš į tą sritį nesikišu rolleyes.gif Tegul parašo Jūsų vadas mirksiukas.gif
Bet narių nemažai jau pas jus ax.gif tik kad reitingas prastas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 03 06, 12:55)
Tokiu klausimu geriausia kreiptis į mūsų kolonizatorių ar patį Bosą  ax.gif  Aš į tą sritį nesikišu  rolleyes.gif Tegul parašo Jūsų vadas  mirksiukas.gif
Bet narių nemažai jau pas jus  ax.gif  tik kad reitingas prastas  g.gif

bandysiu kalbinti, kad rasytu smile.gif o reitingas kyla nuo pop didejimo - nuo vakar per dvidesimt vietu pakilom ax.gif
Atsakyti
Labukas,
Kaip sekasi?
Visas su mūsų diena 4u.gif 4u.gif

Aš jau turiu antrą kaimą clap.gif pamažu įsivažiuoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2008 03 08, 09:33)
Labukas,
Kaip sekasi?
Visas su mūsų diena  4u.gif  4u.gif

Aš jau turiu antrą kaimą  clap.gif  pamažu įsivažiuoju  thumbup.gif

ir tave biggrin.gif
o antrą kaimą tai čia su karžygiu užėmei, ania? ax.gif Pas mane karžygio namai kolkas tik 5 lygio bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, su moteru diena!!!!!!!!

Karzigys yra skirtas oazems uzimti, jei norite ikurti antra gyvenviete reikia kolonistu, kad pasistatyt kolonistus reikia 10 lygio rezidencijos arba valdvo rumu, pradzioj patarciau statyt rezidencija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2008 03 08, 11:09)
Labas rytas, su moteru diena!!!!!!!!
Karzigys yra skirtas oazems uzimti, jei norite ikurti antra gyvenviete reikia kolonistu, kad pasistatyt kolonistus reikia 10 lygio rezidencijos arba valdvo rumu, pradzioj patarciau statyt rezidencija  mirksiukas.gif

aaa, jasno. iki 10 lygio rezidencijos tai man tikrai nusibos žaist lotuliukas.gif ir taip jau nusibodo biggrin.gif
čia rekordas pas mane žaidžiant žaidimus, nes šiaip aš nemėgstu tokiais dalykais užsiimt ir man nelabai suprantama kaip būna žmogai per naktis sėdi ir žaidžia. tik va šitas variantas patiko, nes nereik nieko instaliuot, šiaip laisvu laiku užsuki ką nors apvogt ir psio biggrin.gif ilgiausiai instaliuotas žaidimas pas mane išbuvo berods 4 dienas g.gif ir tai tik todėl, kad ten 'gonkės' buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacinta07 @ 2008 03 01, 22:18)
ketvirtas bus, bet neaisku kiek teks laukt - gali ir savaite, ir menesi ar net daugiau doh.gif

Užknisa ,kad ilgai laukt reik doh.gif
Atsakyti
Visas su praejusia moteru diena 4u.gif

As irgi jau turiu antra miesta biggrin.gif
Atsakyti