Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

QUOTE(FoxBlau @ 2007 09 15, 15:56)
as Izide blush2.gif  ax.gif
Tai tada keik supratau, tai tu ramune? g.gif

OrangeDream, karius reikia treniruoti pasistacius kareivines. Tik tam reikia atitinkamo keikio resursu: pvz treniruojant legionierius reikia medzio 120, molio 100, gelezies 180 ir grudu 40 mirksiukas.gif

o....aciu rolleyes.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif man jau sakes teks per nauja registruotis doh.gif
Atsakyti
OrangeDream, nepergyvek visiems is pradziu sunkoka.... perprasti reikia zaidima... klausk, kas neaisku mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va teko prisiregistruot pernauja nes nieko nebegalejau pastatyt durnai labqai padariau kaskodel nelabai tada norejau statyti ten kur maistas molis ir kitos medziagos norejau tik pastatus doh.gif bet dabar jau geriau dabar statau maistui ir kitom medziagom o ar verta statyti kareivinia ?mane sutriuskiuns dabar be jos?dabar mano nick sajuri o sostine InDiGo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OrangeDream: 15 rugsėjo 2007 - 16:02
parasiau tau i travian mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Citriniukas @ 2007 09 15, 18:07)
parasiau tau i travian  mirksiukas.gif

gavau tavo zinute nezinau ar pavyko atrasyti bet tikiuosi kad gavai ...aciu uz pagalba bigsmile.gif bet ambasada galesiu tik rytoj nusipirkti doh.gif

ir dar noriu paklausti ar butinai turiu buti tane puslapyje kad kiltu resurai?ar pakanka ji nuleis ir but kitame?>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OrangeDream: 15 rugsėjo 2007 - 16:28
Jei ir iseisi is puslapio resursai vistiek kls...
Atsakyti
QUOTE(OrangeDream @ 2007 09 15, 15:59)
tai va teko prisiregistruot pernauja nes nieko nebegalejau pastatyt durnai labqai padariau kaskodel nelabai tada norejau statyti ten kur maistas molis ir kitos medziagos norejau tik pastatus doh.gif  bet dabar jau geriau dabar statau maistui ir kitom medziagom o ar verta statyti kareivinia ?mane sutriuskiuns dabar be jos?dabar mano nick sajuri o sostine InDiGo mirksiukas.gif

as irgi ne iskarto resursus tobulinau, o 2-a lygi gyvenamojo pastato ir sleptuve keliau. Bet ir pirmos registracijos, ir mane dar nesutriuskino-kol kas laimingai sau gyvuoju biggrin.gif
Kareiviniu reikia, jei nori pulti kitas gyvenvietes, vogti resursus. Kol kas turi 5 dienas (atrodo) jog pasitobulintum resursus, pastatytum ginybinia siena. Gal spesi ir kareivines pradet ruosti, tai bus super thumbup.gif anksciau duodavo 3 dienas apsaugos, dabar pakele iki 5, tai cia yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Resursai kils visalaik, tik grudai nesinaudos mirksiukas.gif arba buna, akd susinaudoja, bet jei tuometr, jei didele armija pas tave ir tu esi online. Tada, sakykim, ima nuo 40kariu, 40grudu per h. buvo man pora kartu, kai grudu -12 gamino doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxBlau @ 2007 09 15, 14:56)
as Izide blush2.gif  ax.gif

kazkodel taip ir maniau biggrin.gif jaunute visai dar, mes su grupioku abu uzhsikabinom, jis irgi aljanse, tai kai pasiziurim, koks amziaus skirtumas, tai doh.gif ta prasme, kartais patiems keista, kad musu amziaus zmones dar zaidzia tokius zaidimukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eos @ 2007 09 16, 14:47)
kazkodel taip ir maniau biggrin.gif jaunute visai dar, mes su grupioku abu uzhsikabinom, jis irgi aljanse, tai kai pasiziurim, koks amziaus skirtumas, tai doh.gif ta prasme, kartais patiems keista, kad musu amziaus zmones dar zaidzia tokius zaidimukus lotuliukas.gif

o nenori istoti i super mamu wub.gif aljansa?
Atsakyti
QUOTE(OrangeDream @ 2007 09 16, 21:18)
o nenori istoti i super mamu wub.gif  aljansa?

na shiaip ish idejos turechiau, bet... nenoriu palikt pakankamai stipraus ir perspektyvaus aljanso blush2.gif
Atsakyti
Priimkit ir mane as ssonata, noriu i aliansa blush2.gif priimkit plyzz ar man dar reikia ambasados, kad i aliansa patekciau?
Atsakyti