Įkraunama...
Įkraunama...

Strateginis žaidimas

ar man dar reikia ambasados, kad i aliansa patekciau?

Taip, ambasados reikia, kad į aljansą pakliūtum.

O dabar aš su klausimu:

gal kuri žinote kaip išsiųst namo karius, kuriuos man atsiuntė kaip pastiprinimą? Visa esmė ta, kad susibūrimo vietoje jų nerodo, o jie valgo mano grūdus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 10 02, 14:22)

O dabar aš su klausimu:

gal kuri žinote kaip išsiųst namo karius, kuriuos man atsiuntė kaip pastiprinimą? Visa esmė ta, kad susibūrimo vietoje jų nerodo, o jie valgo mano grūdus sad.gif

na siaip turetu rodyti juos susiburimo vietoj g.gif o gal tave uzpuole ir nukale visus tuos karius is pastiprinimo g.gif arba gali nusiusti laiska pastiprinimo siuntejui, kad jis atsiimtu pastiprina. tai imanoma is jusu abieju puses mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai leta itraviane viskas vyksta verysad.gif . Turiu omeny resursu rinkima. Statai statai tas medziu kirtavietes, molio karjerus, o vistiek resursai labai pamazu kapsi verysad.gif . Laba inervina toks letas tempas.

Uzsiregistravau tribal wars ten viskas daaaug greiciau.

Esu ten trumpiau negu traviane, o jau turiu beveik visus pastatus, nemaza kariuomene (traviane turiu kariu tik po desimt kiekvienos rusies...juokas cia).

Traviano kurejai turetu permastyti dar sita zaidima.

Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2007 10 06, 00:00)
Labai leta itraviane viskas vyksta  verysad.gif . Turiu omeny resursu rinkima. Statai statai tas medziu kirtavietes, molio karjerus, o vistiek resursai labai pamazu kapsi  verysad.gif . Laba inervina toks letas tempas.

Uzsiregistravau tribal wars ten viskas daaaug greiciau.

Esu ten trumpiau negu traviane, o jau turiu beveik visus pastatus, nemaza kariuomene (traviane turiu kariu tik po desimt kiekvienos rusies...juokas cia).

Traviano kurejai turetu permastyti dar sita zaidima.

o koks tikslus tinklapis tribal wars? blush2.gif gal man ten nestabdys g.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 10 02, 15:22)

O dabar aš su klausimu:

Padėk pelėkautus. tongue.gif
Atsakyti
Yra naujas aljansas L.P-K
Mano drauge kure, tad jei norit-bandykit istoti 4u.gif
Dar nera stiprus, bet... bando aljansas issiverzti i prieki smile.gif
Atsakyti
Na ir kaip gi sekas traviano zadejams? Ar zaidziate abejuose serveriuose, ar uztenka pirmojo???
Atsakyti
zaidziu per abu tongue.gif
Atsakyti
Užsikabinau ir aš ant šito daikto, jau gal koks mėnuo ar daugiau žaidžiu, o dabar ir abiejuose serveriuose ax.gif puldinėja mane nuolatos, ypač pirmajam, kadangi šalia toks tūzas kaip Kiaulė Voras įsitaisęs dviejuose kaimuose, o aš be aljanso vis dar blush2.gif bet išradau ir aš strategiją - pasistačiau tris slėptuves su 10 lygiu, kurių mano resursams pilnai užtenka, ir karių jokių nebedarau, nes kiek puldavo, visus nudėdavo, dabar gali puldinėt kiek nori, jokių resursų neišneša, o ir man su kariais problemos nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi per zbu zaidziu, taip norisi is pirmo i antra siek tiek resursu nunest bigsmile.gif gaila kad negalima verysad.gif

VII, sleptuves - geriausia strategija, atsibos kada nors tai kiaulei siust karius ir praeis mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvo jau pabodę, bet va vakar vėl pradėjo, nes jis, kiaulė, germanas, reiškia, iš mano 3000, galimų paslėpti, veikia tik 2000, o resursų buvo visų apie 2300, tai pasigrobė, parazitas , kažkiek unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(VII @ 2007 10 18, 17:21)
Buvo jau pabodę, bet va vakar vėl pradėjo, nes jis, kiaulė, germanas, reiškia, iš mano 3000, galimų paslėpti, veikia tik 2000, o resursų buvo visų apie 2300, tai pasigrobė, parazitas , kažkiek  unsure.gif

o kokios to voro koordinates?
Atsakyti