64/0 ir 66/1 , bet pult jį be šansu, nes vienas iš LT-K lyderių. Bet mano slėptuvių strategija kol kas veikia prieš jį
QUOTE(VII @ 2007 10 18, 18:10)
Užsikabinau ir aš ant šito daikto, jau gal koks mėnuo ar daugiau žaidžiu, o dabar ir abiejuose serveriuose
puldinėja mane nuolatos, ypač pirmajam, kadangi šalia toks tūzas kaip Kiaulė Voras įsitaisęs dviejuose kaimuose, o aš be aljanso vis dar
bet išradau ir aš strategiją - pasistačiau tris slėptuves su 10 lygiu, kurių mano resursams pilnai užtenka, ir karių jokių nebedarau, nes kiek puldavo, visus nudėdavo, dabar gali puldinėt kiek nori, jokių resursų neišneša, o ir man su kariais problemos nėra 
Pirmam serve mane irgi labai puldinėjo kol buvau be aljanso. Dabar kai aljanse, tai tik vienas grybas puolė, bet kol aš karių neturiu, o resursai slėptuvėse, tai jie nieko nepešė.
mano dukra uzsikabinus ziauriai ant sito daikto-atitraukt neimanoma
Na nelabai įsivaizduoju, kaip nuo jo galima neatsitraukti ilgą laiką. Užkabint jis užkabina, bet man prisijungti užtenka kokio pusvalandžio maksimum - nes vis tiek - tai resursų pakankamai nebūna, o jei ką imi statyt, tai kuo aukštesnis lygis, tuo ilgiau stato, kažkaip nesėdžiu ir nelaukiu po valandą, kol ten ką pastatys - prisijungiu po kurio laiko
nebent žaidžiama su keliais acountais, kas draudžiama taisyklėse
As jau zaist ka turiu vos ne visa laika, nes 1. zaidziu dvejuose servasuose; 2. antram serveryje turiu dvi gyvenvietes, todel veikt tikrai yra ka...
QUOTE(VII @ 2007 10 19, 12:23)
Na nelabai įsivaizduoju, kaip nuo jo galima neatsitraukti ilgą laiką. Užkabint jis užkabina, bet man prisijungti užtenka kokio pusvalandžio maksimum - nes vis tiek - tai resursų pakankamai nebūna, o jei ką imi statyt, tai kuo aukštesnis lygis, tuo ilgiau stato, kažkaip nesėdžiu ir nelaukiu po valandą, kol ten ką pastatys - prisijungiu po kurio laiko
nebent žaidžiama su keliais acountais, kas draudžiama taisyklėse 
Papasakok apie slėptuviu strategiją
Aš turiu 3 gyvenvietes abiejuose servuose
Papildyta:
oi sorry jau perskaičiau anksčiau rašytas tavo žinutes
Man neleidžia pastatyti daugiau nei vieną slėptuvę
QUOTE(Buse @ 2007 10 19, 14:50)
O pirmoji slėptuvė 10 lygio?
QUOTE(Buse @ 2007 10 19, 14:50)
Kaip čia dabar? Man, kad ir kita slėptuvė nebūna baigta, galiu statyt bet kokioj kaimo laisvoj vietoj
Turbut del to, kad jau pirma iki galo pastatya
Mnao gi visos trys iki galo pastaytos ir leidžia dar ketvirtą statyt
O aš turiu L.T.U.-NE kaimynėlį
šiandien pradėjo rimčiau puldinėt, tai be aljanso pagalbos jaučiu bus sunkiai. Gerai, kad jis bent jau romėnas, bet tai ir su 4 slėptuvėm anksti ryte išnešė pakankamai daug
Beje, galiu ir 5-ą statytis
Beje, galiu ir 5-ą statytis