o norejau paklausti tu, kuriu vyrai turi naias drauges arba zmonas, jei cia tokiu yra mirksiukas.gif kokie jusu santykiai su buvusiu ar esamu vyru ir nauomis ju gyvenimo palydovemis.? kazkoks bendravimas vyksta ar ne? kaip tos naujos ju puses i jus reaguoa, kaip reaguojate jus?ka sako vyras?
KRISSTULKA maniskiams taip: vyresnei 3 metai ir 3 men, o dvynukams po 1 met ir 5 men.
iXiXi, niu va, vilnieciu kurios noretu (ir kurioms reiketu) sportuot tokiu nemazai susidarytu.
Kokie mikrorajonai patogiausi?
Kokie mikrorajonai patogiausi?
QUOTE(bite-rite @ 2007 10 26, 15:02)
KRISSTULKA maniskiams taip: vyresnei 3 metai ir 3 men, o dvynukams po 1 met ir 5 men.
Labukas!
Oho bite-rite, tau turbut nera lengva tvarkytis su maziais! Mano mazajai 1m. ir 3men., neisivaizduoju jai tokiu du butu!
Tai gerai kad neturite draugiu, matosi kad normalios pakraipos esate.Kam gaisti laika draugiu paieskai, vietoj draugiu geriau vyruka susiraskite.
QUOTE(Viesulas @ 2007 10 27, 11:22)
Tai gerai kad neturite draugiu, matosi kad normalios pakraipos esate.Kam gaisti laika draugiu paieskai, vietoj draugiu geriau vyruka susiraskite.
Kai surandi vyruka, tai jau kaip ir draugiu nebereikia. Aisku dazniausiai taip ir buna
manau save gerbiantis vyras neturetu bandyti temptis i lova svetimos moters.
niekada nemegau tusciu draugysciu, ir tusciu pokalbiu , intrigu.Buvom gal 6 drauges kurios laika leisdavom kartu, kvailiodavom ir tt.Dabar jos visos uzsieny,liko tik tokios neartimos drauges , tai liudna
QUOTE(Atidela @ 2007 10 28, 19:42)
manau save gerbiantis vyras neturetu bandyti temptis i lova svetimos moters.
O koks jiems skirtumas svetima ar ne , jai duoda , tai ir tempia. Tokia jau ju prigimtis. Nu mazai vyru, kurie atsisakytu, ne bent impotentas ar gejus.
ir as neturiu draugiu
kai pradejau draugauti su vaikinu visos dingo sakydamos, kad per mazai demesio jom skiriu... o taip noretusi su kuo nors paplepeti
Aš šiaip esu uždaresnio "sudėjimo"
, tai ir pasipasakot nelabai yra kam.... visada va taip viską pergyvendavau savy, slėpdavau visus skaudulius ar džiaugsmus, ir rodos pavykdavo apsieit be pokalbių.... o dabar jaučiu - durnėju.....