Įkraunama...
Įkraunama...

Aš neturiu draugiu..

4u.gif Labukas. Kokia siandien " durna" man diena buvo doh.gif Viska nuo pat ryto lyg ir nieko buvo. rolleyes.gif Isvaziavom su vyru i miesta apsipirkti(produktu, pampersu). Po pusdienio pradejom piktis su juo, ir taip visa diena verysad.gif vakare taip apsipikom, jog dabar jo pakest nebegaliu g.gif O taip norisi supratimo, paguodos ir demesio is vyro blush2.gif Nebezinau, kaip toliau man buti. Mes su vyru jau senokai nesimylim, nes jis sako, kad jam nesinori ir nebereikia. Ar gi gali taip buti?O as noriu ir laukiu, kada maniskis prisiglaus prie manes ir pamyles verysad.gif Ar jums yra taip buve, kad jusu vyrai atsisakytu myletis su jumis? verysad.gif Gal man ka patarsite? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 10 28, 22:11)
Aš šiaip esu uždaresnio "sudėjimo"  tongue.gif , tai ir pasipasakot nelabai yra kam.... visada va taip viską pergyvendavau savy, slėpdavau visus skaudulius ar džiaugsmus, ir rodos pavykdavo apsieit be pokalbių.... o dabar jaučiu - durnėju.....  cool.gif

As ir esu panasi... Viska savyje laikau... Bet savo paneles aukleju taip, kad jai suskaudo sirdele, kad viska issipasakotu. As esu JAUTIS, gal todel mano uzdaras budas?
Atsakyti
QUOTE(Krisstulka @ 2007 10 29, 10:54)
As esu JAUTIS, gal todel mano uzdaras budas?

O aš AVINAS ... abi iš to pačio "raguotųjų" būrio. tongue.gif
Atsakyti
[quote=Ledine_saule,2007 10 26, 17:31]
iXiXi, niu va, vilnieciu kurios noretu (ir kurioms reiketu) sportuot tokiu nemazai susidarytu.
o ish kur tu zinai, kad noetu, ash nei vieno pasisakymo apie tai nemaciau blush2.gif gal jau visai apakus esu? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 10 29, 11:05)
O aš AVINAS ... abi iš to pačio "raguotųjų" būrio. tongue.gif

Supratau! mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=iXiXi,2007 10 29, 13:19]
[quote=Ledine_saule,2007 10 26, 17:31]
iXiXi, niu va, vilnieciu kurios noretu (ir kurioms reiketu) sportuot tokiu nemazai susidarytu.
o ish kur tu zinai, kad noetu, ash nei vieno pasisakymo apie tai nemaciau blush2.gif gal jau visai apakus esu? tongue.gif
[/quote]
buvo pries susitikima ir per susitikima ( kokie 10 lapu atgal smile.gif ) tiesa, labiau baseinu norejos... As pati - viena is ju blush2.gif
Atsakyti
verysad.gif Labukas. Pamirsote mane visai?
Atsakyti
QUOTE(bite-rite @ 2007 10 29, 15:10)

sveika 4u.gif nepamirsom ax.gif Kaip dienele bega?
O del vyro... pabandyk pati prie jo prisiglausti, liestis... Juk neturetu bent jau svelnumo atstumt.
Atsakyti
QUOTE(bite-rite @ 2007 10 28, 21:37)
O taip norisi supratimo, paguodos ir demesio is vyro blush2.gif Nebezinau, kaip toliau man buti. Mes su vyru jau senokai nesimylim, nes jis sako, kad jam nesinori ir nebereikia. Ar gi gali taip buti?O as noriu ir laukiu, kada maniskis prisiglaus prie manes ir pamyles verysad.gif  Ar jums yra taip buve, kad jusu vyrai atsisakytu myletis su jumis? verysad.gif Gal man ka patarsite? g.gif

hmmm...kiek laiko nesimylit?
Atsakyti
QUOTE(bite-rite @ 2007 10 29, 13:10)

Labas, mano situacija analogiška, tik kažkodėl man į tai jau darosi nusispjaut. Nenori ir nereikia, pati nesiprašysiu, jau rodžiau iniciatyvą, bet atsimušiau į sieną, tai tegu taip ir lieka, jo išmalda man nereikalinga.
Keista, bet mūsų ir šeimyninio gyvenimo stažas panašus. Tik mes turim vieną vaiką
Atsakyti
QUOTE(bite-rite @ 2007 10 28, 23:37)
...........Po pusdienio pradejom piktis su juo, ir taip visa diena verysad.gif  vakare taip apsipikom, jog dabar jo pakest nebegaliu g.gif  O taip norisi supratimo, paguodos ir demesio is vyro blush2.gif Nebezinau, kaip toliau man buti. Mes su vyru jau senokai nesimylim, nes jis sako, kad jam nesinori ir nebereikia. Ar gi gali taip buti?O as noriu ir laukiu, kada maniskis prisiglaus prie manes ir pamyles verysad.gif  Ar jums yra taip buve, kad jusu vyrai atsisakytu myletis su jumis? verysad.gif Gal man ka patarsite? g.gif

Būna ir pas mus visko... Gal tiesiog vyras turi kokiu problemu ( pvz darbe, o gal su sveikata) - jie daznai pergyvena viduje ir visai nelinke pasidalinti skausmu su moterim.

Pasistenk del to nesijausti kalta 4u.gif pasistenk būti nepriklausoma nuo vyro nuotaikos 4u.gif Aš stengiuosi ax.gif
Atsakyti
4u.gif Aciu visoms! Net nuotaika pakylo bigsmile.gif Aciu, aciu rolleyes.gif
Atsakyti