QUOTE(vaivos juosta @ 2007 10 28, 22:11)
Aš šiaip esu uždaresnio "sudėjimo"
, tai ir pasipasakot nelabai yra kam.... visada va taip viską pergyvendavau savy, slėpdavau visus skaudulius ar džiaugsmus, ir rodos pavykdavo apsieit be pokalbių.... o dabar jaučiu - durnėju..... 
As ir esu panasi... Viska savyje laikau... Bet savo paneles aukleju taip, kad jai suskaudo sirdele, kad viska issipasakotu. As esu JAUTIS, gal todel mano uzdaras budas?
QUOTE(Krisstulka @ 2007 10 29, 10:54)
As esu JAUTIS, gal todel mano uzdaras budas?
O aš AVINAS ... abi iš to pačio "raguotųjų" būrio.
QUOTE(vaivos juosta @ 2007 10 29, 11:05)
Supratau!
[quote=iXiXi,2007 10 29, 13:19]
[quote=Ledine_saule,2007 10 26, 17:31]
iXiXi, niu va, vilnieciu kurios noretu (ir kurioms reiketu) sportuot tokiu nemazai susidarytu.
o ish kur tu zinai, kad noetu, ash nei vieno pasisakymo apie tai nemaciau
gal jau visai apakus esu? 
[/quote]
buvo pries susitikima ir per susitikima ( kokie 10 lapu atgal
) tiesa, labiau baseinu norejos... As pati - viena is ju
[quote=Ledine_saule,2007 10 26, 17:31]
iXiXi, niu va, vilnieciu kurios noretu (ir kurioms reiketu) sportuot tokiu nemazai susidarytu.
o ish kur tu zinai, kad noetu, ash nei vieno pasisakymo apie tai nemaciau
[/quote]
buvo pries susitikima ir per susitikima ( kokie 10 lapu atgal
QUOTE(bite-rite @ 2007 10 29, 15:10)
sveika
O del vyro... pabandyk pati prie jo prisiglausti, liestis... Juk neturetu bent jau svelnumo atstumt.
QUOTE(bite-rite @ 2007 10 28, 21:37)
O taip norisi supratimo, paguodos ir demesio is vyro
Nebezinau, kaip toliau man buti. Mes su vyru jau senokai nesimylim, nes jis sako, kad jam nesinori ir nebereikia. Ar gi gali taip buti?O as noriu ir laukiu, kada maniskis prisiglaus prie manes ir pamyles
Ar jums yra taip buve, kad jusu vyrai atsisakytu myletis su jumis?
Gal man ka patarsite? 
hmmm...kiek laiko nesimylit?
QUOTE(bite-rite @ 2007 10 29, 13:10)
Labas, mano situacija analogiška, tik kažkodėl man į tai jau darosi nusispjaut. Nenori ir nereikia, pati nesiprašysiu, jau rodžiau iniciatyvą, bet atsimušiau į sieną, tai tegu taip ir lieka, jo išmalda man nereikalinga.
Keista, bet mūsų ir šeimyninio gyvenimo stažas panašus. Tik mes turim vieną vaiką
QUOTE(bite-rite @ 2007 10 28, 23:37)
...........Po pusdienio pradejom piktis su juo, ir taip visa diena
vakare taip apsipikom, jog dabar jo pakest nebegaliu
O taip norisi supratimo, paguodos ir demesio is vyro
Nebezinau, kaip toliau man buti. Mes su vyru jau senokai nesimylim, nes jis sako, kad jam nesinori ir nebereikia. Ar gi gali taip buti?O as noriu ir laukiu, kada maniskis prisiglaus prie manes ir pamyles
Ar jums yra taip buve, kad jusu vyrai atsisakytu myletis su jumis?
Gal man ka patarsite? 
Būna ir pas mus visko... Gal tiesiog vyras turi kokiu problemu ( pvz darbe, o gal su sveikata) - jie daznai pergyvena viduje ir visai nelinke pasidalinti skausmu su moterim.
Pasistenk del to nesijausti kalta