Įkraunama...
Įkraunama...

Gedimino sporto ir sveikatinimo vidurinė

QUOTE(daivulyte1 @ 2008 07 25, 12:55)
sveikos,mamytes,as pati mokinausi,ir leidziu savo vaikus i S.Neries mokykla. biggrin.gif
mergaite devintoke bus rugseji,berniukas-astuntokas smile.gif

maniškė taip pat aštuntokė mirksiukas.gif

QUOTE(Daivytė @ 2008 07 25, 19:54)
Ir aš leidžiu į šią mokyklą  ir esu laaabaaai patenkinta thumbup.gif maniškė bus ketvirtokė. Mokytoją turim superinę,

ar tik ne Švedienę turite?
Atsakyti
QUOTE(Dew drop @ 2008 09 01, 12:49)
maniškė taip pat aštuntokė  mirksiukas.gif
ar tik ne Švedienę turite?

Taip Švedienė aš atsidžiaugti negaliu thumbup.gif dabar buvo rugsėjo 1-osios šventė tai taip superiniai mokytoja klasėje visus vaikučius pasveikino,tėvelių žaidimėlis trumpas laukė nu žodžiu negaliu atsidžiaugt,kad tokių pedagogų yra kaip mokytoja Daiva Švedienė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivytė @ 2008 09 02, 11:01)
Taip Švedienė aš atsidžiaugti negaliu thumbup.gif dabar buvo rugsėjo 1-osios šventė tai taip superiniai mokytoja klasėje visus vaikučius pasveikino,tėvelių žaidimėlis trumpas laukė nu žodžiu negaliu atsidžiaugt,kad tokių pedagogų yra kaip mokytoja Daiva Švedienė wub.gif

tai jau tikrai drinks_cheers.gif mokytoja super thumbup.gif mano dukra taip pat pas ją mokėsi
Atsakyti
Norėčiau leisti dukrą į Salomėjos Neries mokyklą. Gal kas žinote, pradinukai viena ar dviem pamainomis?
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2009 03 16, 22:02)
Norėčiau leisti dukrą į Salomėjos Neries mokyklą.  Gal kas žinote, pradinukai viena ar dviem pamainomis?

Šiais metais tik 4 klasė mokėsi pamainomis. Pusė metų 4a ėjo po pietų , dabar 4b eina
Atsakyti
Esu baigu sia mokykla pries 15metu wub.gif
einu pro ja ir sirdis sudreba is noro grist i tuos metus wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir70 @ 2009 04 19, 10:40)
Esu baigu sia mokykla pries 15metu wub.gif
einu pro ja ir sirdis sudreba is noro grist i tuos metus wub.gif  rolleyes.gif

Atsakyti
Prieš savaitę su klasiokais buvom užėję į mokyklą (apvalus baigimo jubiliejus, bet nesakysiu, koks ax.gif ).

Tokio košmaro nebūčiau net susapnavusi. Jau geriau būtumėm nėję, nes po tų vaizdų norėjosi Janiūną į teismą paduot gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif

Apie mokymo lygį tiek mūsų buvę mokytojai, tiek kitų mokyklų mokytojai pasakoja dar didesnius košmarus.

Beje, naujas mokyklos pavadinimas - Gedimino sveikatingumo ir sporto mokykla (ar kažkaip ten panašiai). Bet koncepcija absoliučiai pakabinta ore, ir netikiu, kad mokyklos personalas pajėgs ją įgyvendinti.

Žodžiu, siaubas siaubas siaubas doh.gif
Atsakyti
Kaip sioje mokykloje situacija su pradinemis klasemis. Koks paruosimo lygis?
Gal yra baigiaciu pradines ir gali suteikti bent kazkokia informacija.
Atsakyti
QUOTE(Momė @ 2010 09 17, 16:51)
Prieš savaitę su klasiokais buvom užėję į mokyklą (apvalus baigimo jubiliejus, bet nesakysiu, koks  ax.gif  ).

Tokio košmaro nebūčiau net susapnavusi. Jau geriau būtumėm nėję, nes po tų vaizdų norėjosi Janiūną į teismą paduot  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Apie mokymo lygį tiek mūsų buvę mokytojai, tiek kitų mokyklų mokytojai pasakoja dar didesnius košmarus.

Beje, naujas mokyklos pavadinimas - Gedimino sveikatingumo ir sporto mokykla (ar kažkaip ten panašiai). Bet koncepcija absoliučiai pakabinta ore, ir netikiu, kad mokyklos personalas pajėgs ją įgyvendinti.

Žodžiu, siaubas siaubas siaubas  doh.gif

oho blink.gif o pagal vieta tai butu vienas geriausiu pasirinkimu verysad.gif verysad.gif verysad.gif

gal yra turinciu kokiu naujesniu ziniu? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2012 04 16, 11:54)
oho  blink.gif  o pagal vieta tai butu vienas geriausiu pasirinkimu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
gal yra turinciu kokiu naujesniu ziniu?  ax.gif  4u.gif

Tai kad tose "senesnėse žiniose" aš jokių žinių ir nematau tik emocijas ar nusiteikimą tam, kad kažkas pasikeitė. Bet savo apvalių baigimo jubiliejų proga rasim kiekvienas savo baigtose mokyklose, priežastis paprasta - laikas nestovi vietoje ir nebūtinai viskas lieka taip kaip buvo.
Kad mokytojai apie savo įstaigą kažkam iš šalies pasakotų "košmarus" atvirai kalbant sunkiai tikėtina...tegu ir dėl pragmatiškų priežasčių. Taip kad geriausias variantas - nueiti patiems ir apsidairyti. Tiesa kaip vien nuo užėjimo galima paklaikt ir nuo koncepcijos ir nuo dar kažkokių abstraktybių ir dar direktorium totaliai pasipiktint iki grasinimo teismais (beje labai nepilietiška jei matė kokių tai nusikaltimų ir nepadavė biggrin.gif) tai nelabai nutuokiu. Ten jau su stipriu išankstiniu "įdirbiu" ir išankstinėm nuostatom eit reikėjo. biggrin.gif
Nueikit ir pažiūrėkit patys, nes kiekvienoje temoje rasim ir patenkintų ir nepatenkintų, geriausia rinktis pačiam "prisilietus". ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 22 balandžio 2012 - 19:29
QUOTE(lile @ 2011 04 28, 09:27)
Kaip sioje mokykloje situacija su pradinemis klasemis. Koks paruosimo lygis?
Gal yra baigiaciu pradines ir gali suteikti bent kazkokia informacija.

jei paklius DAiva Švedienė - į pradinę pas ją drąsiai leiskit. o paskui leiskit kitur smile.gif
Atsakyti