Įkraunama...
Įkraunama...

Gedimino sporto ir sveikatinimo vidurinė

QUOTE(Patieška @ 2005 02 11, 23:19)
Smalsu šiaip, nes kažkur skaičiau vienos mamos atsiliepimą, kad ją "užmuša" tos mokyklos sportinė pakraipa. 4u.gif Ko neužmuša?  biggrin.gif

o sportinė pakraipa tai mane užmuša g.gif na, tokio sustiprinto lygio. taigi Kaune ketvirta vidurinė yra, o iš SN vos ne internatą nori padaryti schmoll.gif
o sporto šiaip visada buvo. metais vyresnė C klasė buvo čiuožikai (dailiojo čiuožimo), buvo nemažai orientacininkų. mokykloj prie valgyklos net atskira sportininkų lenta kabėjo. aš pati irgi nemažai sportų palankiau, nes vis iš KKi ateidavo verbuoti: orientacinį, plaukimą, labai trumpai irklavimą, tą patį dailųjį čiuožimą.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 01 21, 18:06)
apie Janiūną geriausiai pasakė 

Oi nu šito toj vietoj nekibink, kur kur, bet jau administraciniam darbe - stiprus žmogus. bigsmile.gif Ir Grebliką esu girdėjus (lyg pernai išėjo rolleyes.gif ). Nereikia cituoti paskirų frazių, nes tas labai stipriai bendrą žmogaus požiūrį į reikalą gali iškraipyt. Nesu asmeniškai susijus su ta mokykla, bet nuolat tenka pasikalbėt apie ją - kad to žmogaus būt kreivas požiūris į kažką girdėt neteko. Visaip būna - čia kaip ir su mamos ranka pagal kažkokią patarlę biggrin.gif viena glosto, kita diržo įkrečia bigsmile.gif Visur taip ir visi mokytojai apie savo mokinius gali ir ironijos ir gerų žodžių mestelt. O ką aiškina mokiniai ir kokia yra administracijos ar mokytojų pozicija - dažnai du skirtingi klausimai ir beveik visur smile.gif
Atsakyti
apie Janiūną ne mokiniai sakė - mokytojas. na,bet šiaip apie jį nelabai galiu kabėti, nes su juo prasilenkėme laike.
bet vieną dalyką nelabai jo naudai galiu pasakyti. prieš kelerius metus mokykla turėjo minėti 100 m. jubiliejų. pati dalyvavau 95-ajame, kuris tikrai buvo šaunus, buvo sukviesti jau mokyklą baigę mokiniai, padarytos ekspozicijos, įvyko mini klasių susitikimai. aš nešneku apie kažkokį didelį balių, tiesiog buvo puikus oficialus renginys. artėjant šimtmečiui, porą kartų kreipiausi į administraciją, bet nieko nesulaukiau - nei atsakymo, nei renginio sad.gif
o šiaip ar taip įvairūs tokie renginiai yra reikalinigi.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 01 27, 08:00)
ne mokiniai sakė - mokytojas.

Na aš kontakto nei su buvusiais nei juo labiau su esamais mokiniais neturiu jokio tongue.gif Tai mano šnekos irgi su mokytojais susiję.
O šimtmečio minėjimą mano atmintis neša g.gif
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2007 01 27, 11:12)
Na aš kontakto nei su buvusiais nei juo labiau su esamais mokiniais neturiu jokio tongue.gif Tai mano šnekos irgi su mokytojais susiję.
O šimtmečio minėjimą mano atmintis neša  g.gif

matyt labai vietinės reikšmės buvo.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 01 27, 10:21)
matyt labai vietinės reikšmės buvo.

aš ten ne vietinė biggrin.gif
Vietinės reikšmės tie renginukai kasmet būna, 100-metis man rods garsiau buvo, bet kai nesu tiesiogiai susijus tai ir nepapasakosiu plačiau biggrin.gif
Čia gal kam įdomu (atkasiau apie renginukus su vaizdais)
http://www.sneris.ka...t/renginiai.htm
Atsakyti
niu, per mano minėtą renginį buvo net pirmųjų laidų mokinių ir pan., buvo skelbimai laikraščiuose. su šitmečiu tikrai nebuvo, jeigunet paskambinus info nesuteikė.
Papildyta:
matau dar ir savo mokjytojų yahoo.gif
Atsakyti
Oij, brangiosios, nesipykit...Buvo ypatingai grazi svente 100-asis jubiliejus!Pati buvau, organizacija sio renginio buvo labai auksto lygio, buvo ir ivairaus amziaus mokiniu ir garbingu sveciu....
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2007 02 06, 10:44)
Oij, brangiosios, nesipykit...Buvo ypatingai grazi svente 100-asis jubiliejus!Pati buvau, organizacija sio renginio buvo labai auksto lygio, buvo ir ivairaus amziaus mokiniu ir garbingu sveciu....

g.gif bet tada labai įdomiai - nebuvo nei info Kauno dienoje, nei paskambinus į mokyklą info nebuvo suteikta g.gif
tai tu mokytojauji SN?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 02 06, 18:00)
g.gif bet tada labai įdomiai - nebuvo nei info Kauno dienoje, nei paskambinus į mokyklą info nebuvo suteikta  g.gif
tai tu mokytojauji SN?

4u.gif ax.gif
Tikrai buvo Kauno dienoj, nes pati skaiciau pamenu dar. O jei nebuvo suteikta info paskambinus tai net nzn kaip paaiskinti, pati nesuprantu kodel?
Atsakyti
na, KD gal ir pražiūrėjau, nes tuo metu ne Kaune gyvenau. bet kaip čia mama pražiūrėjo? g.gif: na, reikia laukti kito jubiliejaus.
Papildyta:
o kas iš buvusių mokinių dalyvavo? įvairių kartų.
Atsakyti
Kadangi as tu senu kartu nepazystu, tai ir nepasakysiu konkreciai kas, bet buvo daug, pilna sale. Is paskutiniu laidu daugiausia buvo.
Beja, del sustiprinto sportinio ugdymo, tai truputi cia perdeta. Nera jau jis toks sustiprintas, tik tiek, kad vyresnese klasese yra nemazai aukstos klases sportininku, kurie lygiai taip pat, kaip ir kiti mokosi.
Atsakyti