Valgome jautiena,versiena,virta liezuvi
QUOTE(atilyte @ 2007 08 22, 18:30)
Ką gaminti ir duoti 9 mėn. mažyliui,kad maiste būtų daugiau geležies, nes žemokas kraujo Hb. Žinau,kad tokiu atveju reikia duoti veršienos, grikių, burokėlių... Gal ką nors dar įvairesnio žinote? Būčiau labai dėkinga
gelezies daug turi ir triusiena su jautiena
as zinau,kad kepeneles,ypac kiauliu,turi labai daug gelezies
jas galima pradeti duoti nuo 6.5 menesiu.
oi aciu mergaites uz patarimus ir zainiu pasidalinima
tikrai nadingos informacijos suzinojau
o va del kepeneliu ar tikrai jas galima duoti iki metu vaikuciui? ir ar virti ar garinti spinatai nepraranda savo vertingu medziagu??
dekui uz atsakymus
Jei gyvulys buvo augintas pas močiutę kaime ir žinome kuo jis buvo šertas, kepenėlių galima duoti, o pirktinių aš nerizikuočiau duoti vaikui. Kepenyse kaupiasi visos kenksmingos medžiagos. Pvz, antibiotikai, kuriais buvo gydytas gyvulys ir pan. Nė viena nežinome kuo buvo šerta ar gydyta kiaulė, kurios kepenys nukeliavo į parduotuvę.
Na turbut jau visi produktai isvardinti
Jautiena, versiena, jaucio liezuvis, spinatai, zemuoges, ersketroziu vaisiai (ar uogos
) ...
QUOTE(nireglina @ 2008 04 05, 17:56)
Jei gyvulys buvo augintas pas močiutę kaime ir žinome kuo jis buvo šertas, kepenėlių galima duoti, o pirktinių aš nerizikuočiau duoti vaikui. Kepenyse kaupiasi visos kenksmingos medžiagos. Pvz, antibiotikai, kuriais buvo gydytas gyvulys ir pan. Nė viena nežinome kuo buvo šerta ar gydyta kiaulė, kurios kepenys nukeliavo į parduotuvę.
Mums,tai liepe duoti veršienos mesytės ir kalakutienos mėsytės,tai buvom atsistate krauja
is granato isspaustos sultys, spinatai, kiwi
laba diena moterys!! o ka duoti 7 men vaikuciui jei jis mesos visai atsisako??? dekui uz atsakymus
QUOTE(Jolančike @ 2008 04 11, 19:39)
Mums,tai liepe duoti veršienos mesytės ir kalakutienos mėsytės,tai buvom atsistate krauja 
Mano mažius nemėgsta mėsos, nežinau ką daryt.....