manasis pastaruoju metu irgi pradėjo kalbėt apie vaikučius. O man kažkaip atrodo, kad aš dar pati vaikas tebesu
. Gi keista kalbėt apie tokias temas. Pakolkas

QUOTE(giedras dangus @ 2008 10 27, 00:36)
manasis pastaruoju metu irgi pradėjo kalbėt apie vaikučius. O man kažkaip atrodo, kad aš dar pati vaikas tebesu
. Gi keista kalbėt apie tokias temas. Pakolkas

aš irgi dar nenoriu.

Mmm, aš vaikų kažkaip nelabai dar noriu, nes esu per jauna, dar mokausi, finansinės galimybės neleidžia, plius noriu dar pagyventi sau ir savo malonumui
O mano draugas per pirmus pasimatymus pareiškė, kad nori turėti vaikutį su manimi, ir kuo daugiua, tuo geriau
Ateityje norėčiau turėti vaiką, gal du, bet ne daugiau
pati esu vienturtė, tai nelabai įsivaizduoju, kaip reiktų auginti būrį vaikų ir apskritai - ar sugebėčiau būti gera mama
gal sugebėčiau, o kas būtų - jei ne

O mano draugas per pirmus pasimatymus pareiškė, kad nori turėti vaikutį su manimi, ir kuo daugiua, tuo geriau

Ateityje norėčiau turėti vaiką, gal du, bet ne daugiau

Kadangi jis vyresnis tai jis jau ir noretu,kartais parsitaria kad noretu... As gal irgi nieko pries,bet pirma vestuves.

QUOTE(soffi @ 2008 12 09, 12:42)

man irgi 22m, bet as irgi dar nenoriu, nepasiruosusi dar tam, o maniskis tai nori

man21m. maniskiui 26. as noriu vaiku jau
o jis sako kad nera dar kur skubeti

Jis nenori,as irgi nenoriu, net baisu daros, o jei nenoresiu ir veliau, bet mums tik po 22, gal pasikeis tas poziuris

QUOTE(mazheee @ 2008 12 11, 00:03)
Jis nenori,as irgi nenoriu, net baisu daros, o jei nenoresiu ir veliau, bet mums tik po 22, gal pasikeis tas poziuris 

Labai normalu, kad nenorit