Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis nori vaikų?

manasis pastaruoju metu irgi pradėjo kalbėt apie vaikučius. O man kažkaip atrodo, kad aš dar pati vaikas tebesu tongue.gif . Gi keista kalbėt apie tokias temas. Pakolkas
Atsakyti
QUOTE(giedras dangus @ 2008 10 27, 00:36)
manasis pastaruoju metu irgi pradėjo kalbėt apie vaikučius. O man kažkaip atrodo, kad aš dar pati vaikas tebesu  tongue.gif . Gi keista kalbėt apie tokias temas. Pakolkas

aš irgi dar nenoriu. schmoll.gif taip gera būt nepriklausomai nuo namų. Visiems sakiau, kad iki 30 metų nebus vaikų, liko 3 metai... bijau, kad ir vėliau nenorėsiu nieko keisti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 26 spalio 2008 - 23:42
Maniškis irgi jau norėtų, bet man vis dar ne laikas nors 27 esu.Aš manau, kad nesvarbu, ko nori jis, juk mes gimdom juos, tai mes ir turim spręsti kada gimgyti.
Atsakyti
Mmm, aš vaikų kažkaip nelabai dar noriu, nes esu per jauna, dar mokausi, finansinės galimybės neleidžia, plius noriu dar pagyventi sau ir savo malonumui blush2.gif

O mano draugas per pirmus pasimatymus pareiškė, kad nori turėti vaikutį su manimi, ir kuo daugiua, tuo geriau doh.gif g.gif

Ateityje norėčiau turėti vaiką, gal du, bet ne daugiau blush2.gif pati esu vienturtė, tai nelabai įsivaizduoju, kaip reiktų auginti būrį vaikų ir apskritai - ar sugebėčiau būti gera mama g.gif gal sugebėčiau, o kas būtų - jei ne doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kadangi jis vyresnis tai jis jau ir noretu,kartais parsitaria kad noretu... As gal irgi nieko pries,bet pirma vestuves. biggrin.gif
Atsakyti
nori nori biggrin.gif
nu bet manau dauguma nori. Aisku tai ir nuo amziaus priklauso... unsure.gif
Atsakyti
smile.gif nelabai noriu vaiku dar ...jauna dar 22 bus uz menesio o jis vyresnis 5 metais jis jau nori kebloka bet nieko pries buciau jei po vestuviu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(soffi @ 2008 12 09, 12:42)
smile.gif  nelabai noriu vaiku dar ...jauna dar 22 bus uz menesio o jis vyresnis 5 metais jis jau nori kebloka bet nieko pries buciau jei po vestuviu  bigsmile.gif

man irgi 22m, bet as irgi dar nenoriu, nepasiruosusi dar tam, o maniskis tai nori rolleyes.gif
Atsakyti
man21m. maniskiui 26. as noriu vaiku jau nestuke.gif o jis sako kad nera dar kur skubeti verysad.gif
Atsakyti
Jis nenori,as irgi nenoriu, net baisu daros, o jei nenoresiu ir veliau, bet mums tik po 22, gal pasikeis tas poziuris blink.gif
Atsakyti
nori. ir man tai labai patinka. bet biski gasdina kad skubina
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2008 12 11, 00:03)
Jis nenori,as irgi nenoriu, net baisu daros, o jei nenoresiu ir veliau, bet mums tik po 22, gal pasikeis tas poziuris blink.gif

Labai normalu, kad nenorit smile.gif
Atsakyti