Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis nori vaikų?

QUOTE(Runy @ 2007 08 22, 20:12)
Tiesiog idomu pasidare, draugauji draugauji su zmogum, juk kazkada ir apie vaikus pagalvoji... Bet ar vaikinas apie juos pagalvoja? Ar jis ju nori?

Ar kalbejotes kada apie tai su saviskiu?

Kalbėjom, labai abu juos mylim ir laukiam nesulaukiam wub.gif Jau sutarėm ir kiek norim, net dėl vardų susitarėm, taigi pasiruošę visiem atvejam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti_stebuklo:) @ 2009 01 01, 02:55)
Kalbėjom, labai abu juos mylim ir laukiam nesulaukiam wub.gif Jau sutarėm ir kiek norim, net dėl vardų susitarėm, taigi pasiruošę visiem atvejam thumbup.gif

linkiu, kad taip kaip suplanavote viskas ir vyktu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaakiv @ 2009 01 01, 18:26)
linkiu, kad taip kaip suplanavote viskas ir vyktu thumbup.gif

ačiū 4u.gif Bus taip, kaip ir turi būti smile.gif
Atsakyti
mes irgi su saviskiu kalbames apie vaikus, netgi jis pirmas tokia kalba uzvede, sako labai noreciau su tavimi leliuko, paskui pagalvojo kiek ir sako,o jei tu paskui mane maziau mylesi kai leliukas gims, jei visa demesi tik jam skirsi blink.gif tai kazkaip mane biski suneramino tokie jo zodziai.....sakau juk tuomet abu ji mylesim ir skirsim jam abu daug daug savo demesio.....
Atsakyti
na as manau, kad visi - tiek vyrai, tiek moterys -, kai ateina laikas ir yra pasiruose, nori vaiku. Ir tai nepriklauso tik nuo amziaus. Dazniau nuo salygu, aplinkybiu ir pan.. tiesiog manau, kad tam reikia subrest... viena forumo dalyve pasake, kad cia tik nuo moteru priklauso kada vaikai atsiras ir vaikus gimdo, tik tada kai jos nori doh.gif .. bet klausykit, auginat juk dazniausiai ne vienos? jei jau kalbam apie pilna seima. Taigi manau, kad cia turi buti abieju sprendimas, nepriklausomai nuo to, kas gimdo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karina22 @ 2009 01 26, 01:58)
mes irgi su saviskiu kalbames apie vaikus, netgi jis pirmas tokia kalba uzvede, sako labai noreciau su tavimi leliuko, paskui pagalvojo kiek ir sako,o jei tu paskui mane maziau mylesi kai leliukas gims, jei visa demesi tik jam skirsi blink.gif tai kazkaip mane biski suneramino tokie jo zodziai.....sakau juk tuomet abu ji mylesim ir skirsim jam abu daug daug savo demesio.....

Nemanau, kad verta jaudintis, jis tik nori kad jausmai jam nepasikeistų, o vaikučio juk trokšta lygiai taip pat mirksiukas.gif Gims vaikutis, užplūs tokie jausmai, kad pamirš iš karto tą laikiną savanaudiškumo jausmą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(camillyte @ 2009 01 26, 02:23)
na as manau, kad visi - tiek vyrai, tiek moterys -, kai ateina laikas ir yra pasiruose, nori vaiku. Ir tai nepriklauso tik nuo amziaus. Dazniau nuo salygu, aplinkybiu ir pan.. tiesiog manau, kad tam reikia subrest... viena forumo dalyve pasake, kad cia tik nuo moteru priklauso kada vaikai atsiras ir vaikus gimdo, tik tada kai jos nori doh.gif .. bet klausykit, auginat juk dazniausiai ne vienos? jei jau kalbam apie pilna seima. Taigi manau, kad cia turi buti abieju sprendimas, nepriklausomai nuo to, kas gimdo smile.gif

Sutinku drinks_cheers.gif , vaikai turi būti abiejų laukiami ir trokštami. Mes moterys aišku galim pasinaudodamos savo vyrais pagreitinti vaikų atsiradimą, bet aš asmeniškai labai noriu, kad vaikas būtų mano ir MB sprendimu wub.gif MB labai dažnai užsimena, kad jau visai nieko būtų turėti leliuką, bet va vis tos aplinkybės verčia dar palaukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keira24 @ 2009 01 26, 11:52)
Sutinku  drinks_cheers.gif , vaikai turi būti abiejų laukiami ir trokštami. Mes moterys aišku galim pasinaudodamos savo vyrais pagreitinti vaikų atsiradimą, bet aš asmeniškai labai noriu, kad vaikas būtų mano ir MB sprendimu wub.gif MB labai dažnai užsimena, kad jau visai nieko būtų turėti leliuką, bet va vis tos aplinkybės verčia dar palaukti unsure.gif

Teisingai, kad atsizvelgiate i aplinkybes, o ne tiesiog - "uzsinorejau ir turesiu" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(goldwork @ 2009 01 26, 12:50)
Teisingai, kad atsizvelgiate i aplinkybes, o ne tiesiog - "uzsinorejau ir turesiu"  thumbup.gif

Taip yra todėl, kad vaikams norisi visko kas geriausia, o ne kaip bus taip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(keira24 @ 2009 01 26, 10:53)
Taip yra todėl, kad vaikams norisi visko kas geriausia, o ne kaip bus taip bus mirksiukas.gif

saunu, kad vaikus priimat kaip didele atsakomybe, manau taip ir turetu but. o ne prisidariau, nes noriu, o neturiu ka pasiulyt.. meile savaime suprantama, bet vien meile vaiko neuzauginsi manau smile.gif
Atsakyti
Apie vaikus kalbejome tik susipazine. Tuo man jis ir pasirode kazkoks kitoks. Man is pradziu butu net kazkaip nejauku, kad vyras taip atvirai kalba draugystes pradzioje apie vaikus. Ypac kai nuvaziuodavome pas draugus, kurie turi vaiku, jis neduodavo man ramybes ir sakydavo "na kada gi, na?" Tik vat as vis lauziausi, nes noriu mokslus pabaigti. Aciu dievui, pavasari jau tureciau baigti smile.gif
Atsakyti
Mes su vyru dar pries vestuves daznai apie vaikus kalbedavom, dabar matau ir jauciu kad jis beprotiskai ju nori...kaip jis sako: - "kuo greiciau ir kuo daugiau..." biggrin.gif spaudzia mane,ner man jau kurdetis... lotuliukas.gif
Atsakyti