Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis nori vaikų?

Nori nori... Tik anksti dar smile.gif
Atsakyti
labai nori 4u.gif ...tai pradedam ta linkme dirbti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Runy @ 2007 08 22, 19:12)
Tiesiog idomu pasidare, draugauji draugauji su zmogum, juk kazkada ir apie vaikus pagalvoji... Bet ar vaikinas apie juos pagalvoja? Ar jis ju nori?

Ar kalbejotes kada apie tai su saviskiu?

visi normalus vyrai nori vaiku
maniskiui buvo taip pat
va tik juos pastumet reikia g.gif
ir viskas ciki visi laimingi wub.gif
Atsakyti
MB labai nori vaiku, matau kaip i juos ziuri, kiek dziaugsmo jam jie suteikia, kaip ji akys palydi Maximoj kiekviena mazyli, ir as noriu, tik kol nera galimybes kur tam vaikuciai buti, nedarome, bet jei butu netyciukas, manu vis tiek daug dziaugsmo atnestu.
Atsakyti
MV nores biggrin.gif o as nenoriu smile.gif
Atsakyti
Vat tyčia paklausiau. Sakė su manim nori biggrin.gif
Atsakyti
Net labai nori! Jam jau 25, siais metais bus 26. o man bus 22. Siaip as ir noriu unsure.gif Bet mes dar nevede, neturim nuosavo busto ir man reikia baigti mokslus verysad.gif
Jei butu jo valia, tai jau sia vasara butu vestuves ir vaiku gamyba biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai abu norim, sia vasara planuojam vestuves ir nieko nelauksim, darysim leliu 4u.gif juk taip faina... rolleyes.gif mano drauges dabar tik gimdo visos iseiles, tai jau kai nueinu i svecius negaliu atsidziaugt tais vaikiukais, po to gryzus namo zirziu savo brangiausiajam kad noriu vaiku smile.gif as irgi mokaus, bet manau susitvarkysiu, gal uosviai pades per mokslus g.gif o jei del pinigu kazkas stabdo, tai manau kad ju nera nebuvo ir nebus, jei uztenka mums dviems pavalgyt tai ir treciam manau uzteks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 09, 18:12)
Net labai nori! Jam jau 25, siais metais bus 26. o man bus 22. Siaip as ir noriu  unsure.gif  Bet mes dar nevede, neturim nuosavo busto ir man reikia baigti mokslus  verysad.gif
Jei butu jo valia, tai jau sia vasara butu vestuves ir vaiku gamyba  biggrin.gif

na musu matau panasus draugystes metai...
bet maniskis visai nenori vaiku.. nors mokslai baigti, turim namus bet....
kartais taip apima liudesys, noretusi bent apie juos pasneketi... nes neaisku kada nores?
Atsakyti
QUOTE(blogybe @ 2009 02 12, 19:10)
Mes tai abu norim, sia vasara planuojam vestuves ir nieko nelauksim, darysim leliu  4u.gif  juk taip faina... rolleyes.gif  mano drauges dabar tik gimdo visos iseiles, tai jau kai nueinu i svecius negaliu atsidziaugt tais vaikiukais, po to gryzus namo zirziu savo brangiausiajam kad noriu vaiku smile.gif as irgi mokaus, bet manau susitvarkysiu, gal uosviai pades per mokslus g.gif o jei del pinigu kazkas stabdo, tai manau kad ju nera nebuvo ir nebus, jei uztenka mums dviems pavalgyt tai ir treciam manau uzteks smile.gif

mes su draugu pas broli buvom jo mergyciu gimtadieny, tai kai grizom, manasis kelias dienas myke, kad vaiko nori ir iki siol ramybes neduoda lotuliukas.gif o jau akys blizgejo, kai su vaikuciais pazaist gavo smile.gif
Atsakyti
Pas mus tai as ta neduodanti ramybes blush2.gif juk taip fainai su tais mazyliais paklykaut ir pazaist... bigsmile.gif juk pas juos viskas is sirdies wub.gif man atrodo kad ir jums GUTTE86 laikas gandrus kviestis mirksiukas.gif mes tai atsoksim vasara vestuves ir kviesimes clap.gif
Atsakyti
QUOTE(**Indre** @ 2009 01 29, 00:49)
visi normalus vyrai nori vaiku
va tik juos pastumet reikia g.gif
ir viskas ciki visi laimingi wub.gif

klaidingas požiūris. ypač dėl 'viskas čiki visi laimingi'. jei nori tik vienas, o kitas stūmimas ar verčiamas susitaikyti su faktu - laimingas dažniausiai tik vienas. ir tai ne vyras ir ne vaikas. aišku susitaikyti galima.
QUOTE(blogybe @ 2009 02 18, 21:59)
juk taip fainai su tais mazyliais  paklykaut ir pazaist... bigsmile.gif

keistas jūsų suvokimas apie vaikus g.gif juos dar auginti, auklėti, mokyti, maitinti ir išlaikyti reikia. ir dar daug kitų dalykų. vaikas yra didelė atsakomybė.
jei poroje to nori tik vienas - nieko gero. ypač jei bando nenorintijį spausti ar šantažuoti 'jei mane myli...'
Atsakyti