Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija

QUOTE(karaja--- @ 2008 02 05, 16:43)
aš taip pat noriu nuo rudens teisę arba vadybą Kauno kolegijoje studijuot  4u.gif

beje, ar tikrai į šias ir vadybai panašias profesijas stojant nereik anglų egzamino tik metinio pažymio? smile.gif
Papildyta:

labuka  4u.gif
mano draugė nori ten studijuot, tačiau jos balai labai žemi  verysad.gif
ar didelis konkursas į šią specialybę?

labas, niu, kad reikia anglu metnio pazymio blush2.gif , o pagal koficientus, tai viesojo maitinimo beveik zemiausi ir yra, tegul pasiskaiciuoja KK tinklapi savo koficienta ir suzinos, istos ar nea mirksiukas.gif
Atsakyti
As tai jau bijau siais metais bandyt vel stot,nes siemet mano balas buvo 5 didesnis uz maziausia,ir neistojau verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif

nors i turizma arba istaigu administravima vistiek labai noriu.....gal bandyti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Celeste: 06 vasario 2008 - 00:22
QUOTE(Celeste @ 2008 02 06, 01:21)
As tai jau bijau siais metais bandyt vel stot,nes siemet mano balas buvo 5 didesnis uz maziausia,ir neistojau  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nors i turizma arba istaigu administravima vistiek labai noriu.....gal bandyti? unsure.gif

kaip suprast 5 didesnis? g.gif g.gif g.gif g.gif i dienini stojai?
Atsakyti
QUOTE(Erikomama @ 2008 02 06, 01:30)
kaip suprast 5 didesnis? g.gif  g.gif  g.gif  g.gif i dienini stojai?

i neakivaizdini schmoll.gif
balas buvo maziausias 8,7 o mano buvo 12.99...
i imoniu administravima irgi buvo apie 12,o maziausias 9....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Celeste: 06 vasario 2008 - 00:47
Erikomama, ačiū 4u.gif gerai, kad nereik anglų egzamino smile.gif

Celeste, tai kodėl neįstojai?
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 02 06, 01:46)
i neakivaizdini  schmoll.gif
balas buvo maziausias 8,7 o mano buvo 12.99...
i  imoniu administravima irgi buvo apie 12,o maziausias 9....

niugis keista labai g.gif g.gif tai jei mano koficientas 13. 4, o maziausias teisej 12, tai ir man galima tiketis neistot g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karaja--- @ 2008 02 06, 16:44)
Celeste, tai kodėl neįstojai?

Nzn,ir as noreciau pas komisija to paklausti....tiek balas didesnis,o nepataikiau...

QUOTE(Erikomama @ 2008 02 06, 20:05)
niugis keista labai g.gif  g.gif tai jei mano koficientas 13. 4, o maziausias teisej 12, tai ir man galima tiketis neistot g.gif  doh.gif

nezinau ko tiketis siais metais.... unsure.gif gal ten komisija kokia papirkta,kad su tokiu balu neistojau...
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 02 07, 00:28)
Nzn,ir as noreciau pas komisija to paklausti....tiek balas didesnis,o nepataikiau...
nezinau ko tiketis siais metais.... unsure.gif  gal ten komisija kokia papirkta,kad su tokiu balu neistojau...

tikrai, labai keista blink.gif doh.gif doh.gif g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As kiek girdejau,kad ten tokie istoja,kur mokykloje mokinosi 5 ir istoja per pazintis ir papirkimus doh.gif O tie kurie mokinasi 9 jau nera vietu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
tai va ir man keista...mokiausi tikrai normaliai mokykloje...nu bandysiu laime siemet kaune universitetuose ir kolegijoj unsure.gif

ketinu perlaikyt istorijos egzamina,turetu dar balas pakilt,gal tada istosiu....
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 02 09, 16:33)
tai va ir man keista...mokiausi tikrai normaliai mokykloje...nu bandysiu laime siemet kaune universitetuose ir kolegijoj unsure.gif

ketinu perlaikyt istorijos egzamina,turetu dar balas pakilt,gal tada istosiu....

Man atrodo greiciau istosi i univera negu i KK 4u.gif Gaila tokiu gabiu zmoniu,kurie per kazkokius dvejatukininkus negali istoti ir mokintis doh.gif Linkiu tau sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2008 02 09, 16:21)
Man atrodo greiciau istosi i univera negu i KK 4u.gif Gaila tokiu gabiu zmoniu,kurie per kazkokius dvejatukininkus negali istoti ir mokintis doh.gif Linkiu tau sekmes 4u.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti