Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno kolegija

Sveikute 4u.gif

kelintam kurse studijuoji? 4u.gif
[/quote]

antrame kurse smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitani @ 2008 02 11, 01:24)
antrame kurse smile.gif

Ir kaip sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesmamyte: 11 vasario 2008 - 10:52
QUOTE(Erikomama @ 2008 02 11, 00:09)
na, tai rudeni bandysim savo laime drauge mirksiukas.gif  bigsmile.gif

Oh kaip saunu bigsmile.gif

labai noriu studijuot turizma..nesvarbu kad kolegijoj,nes universitetuose sios spec nera...... cia mano svajone verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 02 11, 12:19)
Oh kaip saunu bigsmile.gif

labai noriu studijuot turizma..nesvarbu kad kolegijoj,nes universitetuose sios spec nera...... cia mano svajone verysad.gif

o mano svajone- teise rolleyes.gif rolleyes.gif riomerio univeras vilniuj, susisiekimas sunkus, nebutu kur per sesijas prisiglausti, o kasdien irgi varginintis vazinejimas schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
ar i kolegijas po 12 ar po 10 klasiu stoja? ar maisau ka blush2.gif mano mergaite galvojam ka nors. l. pasimete g.gif aciu jei paaiskinsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pijus @ 2008 02 12, 18:30)
ar i kolegijas po 12 ar po 10 klasiu stoja? ar maisau ka  blush2.gif  mano mergaite galvojam ka nors. l. pasimete  g.gif aciu jei paaiskinsit  ax.gif

po 12 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2008 02 12, 20:35)

hm. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesmamyte @ 2008 02 11, 12:51)
Ir kaip sekasi? 4u.gif

Sveika,

Kaip sekasi? Kaip darbų rašymai juda?
Atsakyti
sveikos, siemet pirmo metai, kai studijuoju ten teise neakivaizdziai....
Atsakyti
QUOTE(kaunute @ 2008 02 18, 01:14)
sveikos, siemet pirmo metai, kai studijuoju ten teise neakivaizdziai....

sveikute,
prasom placiau ax.gif ar lengvai istojai? kokie tavo pazymiai buvo? g.gif g.gif parasyk i az, jei cia nenori mirksiukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranija @ 2008 02 18, 21:11)
sveikute,
prasom placiau ax.gif ar lengvai istojai? kokie tavo pazymiai buvo? g.gif  g.gif parasyk i az, jei cia nenori mirksiukas.gif aciu 4u.gif

nera cia ko slept, istojant pagal bala buvau pries gala is 64, bet kadangi buvo kas neatvyko i vadinama komisija, tai istojo ir 68-tu nr optimiste, islaukusi iki galo smile.gif siaip as ti su lietuviu valstybiniu o kitais mokykliniais istojau, betkada gali pasiskaiciuot bala, ar jis patenka i (kauko.lt) pateiktus kriterijus, studijos.lt yra specialiai tam skaiciuokle.

pasimokiau, kad rasyti daugiau nei vieno dalyko neverta, nes kauno kolegijoje galima rasyt iki 3 pageidaujamu specialybiu, visur pirmame rate uzsipildo vietos, tad be reikalo buna ismesti pinigai mokant uz dar papildomas dvi.....
Atsakyti
QUOTE(kaunute @ 2008 02 20, 20:03)
nera cia ko slept, istojant pagal bala buvau pries gala is 64, bet kadangi buvo kas neatvyko i vadinama komisija, tai istojo ir 68-tu nr optimiste, islaukusi iki galo smile.gif siaip as ti su lietuviu valstybiniu o kitais mokykliniais istojau, betkada gali pasiskaiciuot bala, ar jis patenka i (kauko.lt) pateiktus kriterijus, studijos.lt yra specialiai tam skaiciuokle.

pasimokiau, kad rasyti daugiau nei vieno dalyko neverta, nes kauno kolegijoje galima rasyt iki 3 pageidaujamu specialybiu, visur pirmame rate uzsipildo vietos, tad be reikalo buna ismesti pinigai mokant uz dar papildomas dvi.....

na, pagal konkursinio balo skaiciuokle, tai as per viduriuka ax.gif ax.gif bet vistiek buna niunsu, kad ir pirmoj vietoj esantys neistoja blink.gif doh.gif
Atsakyti