[quote=aurasta2,2009 08 20, 08:55]
[quote=susidomejus,2009 05 26, 21:42]
Mano pirma yra rusu. Antra - anglu. O pasirinkciau, jeigu viskas is naujo gal vokieciu, nors ir prancuzu faina
Susidomejus, nedaryk klaidos

rinkis butent ta kalba, kuria mokeisi mokykloje. Antra uzsienio kalba mokoma tikrai ne nuo pagrindu.

Nesuprantu kodel jie klaidina studentus
Pvz as moklykloje antra kalba mokiausi vokieciu, bet kai atejau ir pasake, kad galiu rinktis kokia noriu, kad bus mokoma nuo pat pradziu pasiemiau rusu, na maniau nauja kalba ismokt visai nieko bus
Na, ir ka jus manot...ateiname i pirma paskaita, o destytoja ir sako: na, pradesim nuo... linksniavimo...tai bent staigmena buvo

as taip nedrasiai jai ir sakau:o kada abecele mokysimes...

ji i mane sureagavo taip, lyg buciau is menulio nukritusi

pradejo moralizuoti, kad ne i profke mokytis atejau, ka cia isviso veikiu ir pan...
Na, bet gale paskaitos surase ji man ta abecele...teko gerokai pavargti, bet dabar jau bus treti metai kaip mokausi rusu, sekasi visai neblogai...na bet jei buciau pasirinkus pvz kokia prancuzu, tai manau butu buves kosmaras...rusu dar vistiek yra kas gali padet, paaiskint...
Taigi, gerai pamastyk
[/quote]
Labai teisingai aprasyta, as pasirinkau I - anglu o II - prancuzu (kaip KK sake mokins nuo nulio) o atejus i paskaita isiziuojau

tuomet visa grupe nubegom i dekanata ir atsisakem prancuzu, pasirinkom rusu
Baigiau Verslo vadyba, vadybos fakultete
Papildyta:
QUOTE(2005 @ 2010 07 15, 08:31)
gal kas vežėt dokumentus i Kauno kolegiją priduoti.
ar didelės eilės ten?kaip aptarnavimas?
Sorry, kas cia per klausimas, juk ne Maximoj prie kasos stovit