Sveikos,istojau i KK Teise..neakivaizdini .Gal zinot kokiu principu vyks paskaitos(ta prasme grafikas)..nebus taip kad kiekviena savaitgali reiks vazinet...
QUOTE(madlena @ 2010 07 26, 12:23)
Sveikos,istojau i KK Teise..neakivaizdini .Gal zinot kokiu principu vyks paskaitos(ta prasme grafikas)..nebus taip kad kiekviena savaitgali reiks vazinet...
Sveika

Paskaitos ir vyksta kiekviena savaitgali, kartais ir penktadieniais

QUOTE(neas @ 2010 07 26, 12:42)
Sveika
Aisku, ju lankyt kaip ir neprivaloma, bet kai dalyvauji paskaitose, tikrai lengviau viska suvokti. Taip kad teks pavazineti 

Man tai biski be rysio, kai stoji i neakivaizdini ir yra privalomas lankomumas...

Papildyta:
P.S.: Dar turiu toki klausima apie kalbas.. Gal kas susidure... Mano pirma kalba mokykloj buvo vokieciu (padek dieve)

QUOTE(someday... @ 2010 07 26, 15:13)
Pati db istojau i KK turizma, tai idomu kaip cia bus... Sunkiausia kiek zinau per sesijas. Tada dvi savaites be pertrauku ten sedi... Ar cia jau pasenus info? Kazkaip idomu kaip bus, nes mazas lelius namie, maitinu pati, tai idomu kokiu budu derinsiu.. Bet kaip nors gal.. Gal gali kas paprotiint kaip ten su tom susijom.. Aciu 

Nežinau kaip turizme , bet Ekonomikos ir teisės fakultete tai paskaitos vyksta savaitgaliais, na jų lankymas tai rašoma kad neprivalomas, bet čia nuo dėstytojo priklauso, vieni atsižvelgia į tai, kitiems dzin... Per sesiją tikrai nesėdim ten, būna paskelbtos datos egzaminų, ir tik ateiti reikia išsilaikyt.
QUOTE(audiga @ 2010 07 26, 15:25)
Nežinau kaip turizme , bet Ekonomikos ir teisės fakultete tai paskaitos vyksta savaitgaliais, na jų lankymas tai rašoma kad neprivalomas, bet čia nuo dėstytojo priklauso, vieni atsižvelgia į tai, kitiems dzin... Per sesiją tikrai nesėdim ten, būna paskelbtos datos egzaminų, ir tik ateiti reikia išsilaikyt.
Nu is tavo pasisakymo supratau kad visai gerai turetu but

QUOTE(someday... @ 2010 07 26, 15:24)
Man tai biski be rysio, kai stoji i neakivaizdini ir yra privalomas lankomumas...
Man taip buvo VDU. Kai kurie destytojai labai piktai ziuredavo, jei praleisdavai paskaitas. As is tiesu pati del saves stengiaus lankyt kaip imanoma dazniau, bet kai dirbi ne visada gaunasi. Butent del to ir renkiesi istestines studijas.. Pati db istojau i KK turizma, tai idomu kaip cia bus... Sunkiausia kiek zinau per sesijas. Tada dvi savaites be pertrauku ten sedi... Ar cia jau pasenus info? Kazkaip idomu kaip bus, nes mazas lelius namie, maitinu pati, tai idomu kokiu budu derinsiu.. Bet kaip nors gal.. Gal gali kas paprotiint kaip ten su tom susijom.. Aciu 
Papildyta:

Papildyta:
as istojau i socialini darba irgi istestini. gal cia mano spec kitaip nzn. bet dave toki lapeli kur parasyta kada bus sesija nuo- iki (tik tada reikia atvykt, jokiu savaitgaliu..). tik datos db tiksliai nepasakysiu nuo rugsejo pabagos iki spalio vidurio lyg... tai kokie cia dar savaitgaliai?dar prie manes viena moteriske stojo i turizma atrodo, tai klause kada reika atvykt ir jai pasake kad rudeni, ziema ir pavasari, nu kaip priklauso,per sesijas. ir isvis pirma kart girdziu kad istestiniu reikia lankyt paskaitas

Sveikos, as irgi jungiuosi i jusu buri, istojau i teise neakivaizdini, tik dabar tikrai pasidare idomu ar cia tikrai kiekviena sest ir sekm reikes vazinet, ar tik viena diena i sav

Sakau,pries penkis metus buvau neakiv. istojus i VDU. Tai mum reikdavo eit i paskaitas kas koki antra sestad, ir dar sesijos budavo... Kai vykdavo egzai, koliai... O pazystama pries tris metus baige turizma KK, tai eidavo irgi tik per sesijas, jos vykdavo dvi sav ir tada jau ji sededavo ten nuo ryto iki vakaro... Nu sian nesiu dok, pasiklausinesiu ...
QUOTE(lelyteuk @ 2010 07 27, 00:18)
Sveikos, as irgi jungiuosi i jusu buri, istojau i teise neakivaizdini, tik dabar tikrai pasidare idomu ar cia tikrai kiekviena sest ir sekm reikes vazinet, ar tik viena diena i sav 

Ekonomikos ir teisės fakultete paskaitos vyksta penktadieniais - sekmadieniais, sesijos būna prieš Kalėdas ir vasaros pradžioj, tada tik egzus laikom... O kaip bus sudėliotas tvarkaraštis - taip ir reiks lankyt, dažniausiai būna penktadienį nuo 4 val. ir šeštadienį per dieną, kartais tik šeštadienį, būna kad išvis laisvas savaitgalis išpuola, galit gi ir patys pasidaryt laisvą, nieks nežymi, esi paskaitoj ar ne... Labai retai pasitaiko kad visas tris savaitgalio dienas būna paskaitos... Bet vėlgi, gali pats pasireguliuot, eiti tau ar neit...
Papildyta:
QUOTE(someday... @ 2010 07 26, 15:24)
Papildyta:
P.S.: Dar turiu toki klausima apie kalbas.. Gal kas susidure... Mano pirma kalba mokykloj buvo vokieciu (padek dieve)

Manau kad be problemų galėsi pasirinkti anglų, koks jiems skirtumas? Antra tai greičiausiai ir bus rusų...
QUOTE(someday... @ 2010 07 27, 09:56)
Sakau,pries penkis metus buvau neakiv. istojus i VDU. Tai mum reikdavo eit i paskaitas kas koki antra sestad, ir dar sesijos budavo... Kai vykdavo egzai, koliai... O pazystama pries tris metus baige turizma KK, tai eidavo irgi tik per sesijas, jos vykdavo dvi sav ir tada jau ji sededavo ten nuo ryto iki vakaro... Nu sian nesiu dok, pasiklausinesiu ...
tai informuok tada

Sveikos
Įstojau dieniniu į geodeziją
gal kas kokios patirties turit?