Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

ojj, kaip aš pasiilgau pasisėdėjimų draugių kompanijoj... o paskui, kaip dažnai būna, spontaniško sprendimo, tarkim, lėkti kur nors į klubą ar šiaip kur bigsmile.gif
ir... nenoriu vėl į mokslus kažkodėl... taip pripratau dirbti, kad apie mokslus galvot net nebenoriu.

p.s. nekreipkit dėmesio į šitą ne itin blaivos Kailos komentarą visiškai ne į temą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaila: 25 rugpjūčio 2007 - 16:05
Kaila, kas per baliai, kad per progos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 25, 19:11)
Kaila, kas per baliai, kad per progos? smile.gif

biggrin.gif progos absoliučiai jokios biggrin.gif čia šiaip,moteriškas paplepėjimas su mama prie vyno butelio... per dažnai geriu, reikia stabdyti arklius.
Atsakyti
smagu kad su mama galite paplepėti prie vyno smile.gif nesuk sau galvos šiandien, jei vynas raudonas, netgi sveika jo išgerti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 25, 19:18)
smagu kad su mama galite paplepėti prie vyno smile.gif nesuk sau galvos šiandien, jei vynas raudonas, netgi sveika jo išgerti biggrin.gif

baltas doh.gif biggrin.gif o ir šiaip, man apskritai yra uždrausta gerti, o aš to visiškai nepaisau...
Atsakyti
hm. hmmmm...
jei uždrausta, gal reikėtų paisyti? suprantu kad kartais atrodo nesąmoningi visokie uždraudimai, bet juk nori dar gyventi ir patirti gyvenimo džiaugsmą... kad nereikėtų paskui gailėtis dėl to... unsure.gif
Atsakyti
na, aišku, išgėrus nenumirsiu, bet ir sau gero tikrai nedarau.. nu žodžiu, tikrai stabdau arklius smile.gif
ką šeštadienio vakarą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaila @ 2007 08 25, 19:38)
ką šeštadienio vakarą? smile.gif

grynai nieko, mezginys ir filmas smile.gif alternatyva - pazaist su vaiku.
Atsakyti

o tai visiškai nėra blogai. aš mėgaujuosi vakaru namie... taip retai galiu skirti laiko tik sau, niekur nelėkti, neskubėti, o tiesiog būti... smile.gif
Atsakyti
Abzoryte gal nori prisijungt? mes gal kur su drauge vaziuosim pasedet, po to gal i klbeli....nu nzn... g.gif alkoholio visiskai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
D&G ačiū už kvietimą 4u.gif
aš kadangi šią savaitę jau tris vakarus vis iki 3 nakties kur nors bastydavausi, tai šiandien jau nieko nenoriu... ir labai nuotaikos šiandien nerasta.. doh.gif
susimatysim kokią geresnę dienelę, o jūs pasilinksminkit drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kagi merginos, šiandien einu į filmą su misteriu bankininku biggrin.gif
Kodėl sutikau, net pati nežinau lotuliukas.gif Turbūt, kad į filmą norėjau ax.gif

Bet tai pasimatyme nebuvusi 100 metų! O tuo labiau su nepažystamu! (matytu tik kartą!)
Mąstau, aš įpratusi pati susimokėti už save jei bare veiksmas vyksta, o ką daryti einant į filmą? Ar nebus keista jei pati norėsiu susimokėti? biggrin.gif

Nu man tokie durni klausimai kyla šiandien. Ale jaučiuosi lyg kažkokia laukinė. doh.gif
Turbūt svarbiausia būti savimi. Ir galiausiai koks skirtumas, patiksiu ar nepatiksiu, vistiek jis ne mano skonio biggrin.gif Nors turbūt norisi kad patikčiau vien tam kad savimeilę paglostyti ir atstatyti tą nepilnavertiškumo jausmą po skyrybų blink.gif

Tai va tokie reikaliukai, o kas pas kitas gero? Nejau nebeliko vienišų jau? thumbup.gif

Atsakyti