Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 24, 15:14)
Bet negi taip gali būti?  biggrin.gif

Gali. Kartais gali. Tiesiog gera su žmogum. Kodėl? Net nežinau... Gal pasikalbėti? Ir šiaip, šniukštinėti tokiais atvejais nereikia. Nereikia bandyti išsiaiškinti jo dosjė iš valdiškų instancijų. Viskas gerai. Tikrai.

Tik įdomu. Iš kur toks požiūris. Ar Jūs Drugeli visada bendraujat su žmogum, dėl kažko?
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2007 08 24, 13:39)
Aš irgi nusprendžiau keistis, todėl ir retai čia beparašau. Nieko nebeieškau ir nieko nebelaukiu. Man net neįdomus būtų toks vaikinas, kuris kasdien galvotų, koks jis nelaimingas, kad neranda tos didžiosios gyvenimo meilės.

Gyvenimas netovi vietoje. Kiekviena diena yra nuostabi. Ir mes nuostabios ir nepakartojamos  wub.gif  Baikim verkšlenti  tongue.gif

oho, Kissa, kažkas naujo bigsmile.gif
džiugu, kad galvoji optimistiškai 4u.gif

aš tai dar paverkšlenu blush2.gif
Atsakyti
emmute, marš pirkti Brigitos Džons 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 24, 17:17)
emmute, marš pirkti Brigitos Džons  4u.gif  thumbup.gif

blush2.gif niu pasižadu nusipirksiu 4u.gif
aš dar ''vyrai iš marso, moterys iš veneros'' kremtu blush2.gif nu bais nepatogu iš kompo skaityt doh.gif
Atsakyti
Beje, vakar rašinėjuos su misteriu bankininku ir tas manęs paklausia ar skaičiau tokią ir tokią knygą. Sakau ne, bet skaičiau seniau kitą to paties autoriaus knygą. Ale mintyse jau būriau kad greičiau baigtųsi tema apie tas knygas, nes nejau aš dabar sakysiu, kad vietoje to, kad skaityčiau knygas apie biznį aš skaitau apie tai, kad jis yra tipiškas Marsietis lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 24, 17:30)
Beje, vakar rašinėjuos su misteriu bankininku ir tas manęs paklausia ar skaičiau tokią ir tokią knygą. Sakau ne, bet skaičiau seniau kitą to paties autoriaus knygą. Ale mintyse jau būriau kad greičiau baigtųsi tema apie tas knygas, nes nejau aš dabar sakysiu, kad vietoje to, kad skaityčiau knygas apie biznį aš skaitau apie tai, kad jis yra tipiškas Marsietis  lotuliukas.gif

nu geras laugh.gif

ale tikrai nedurnas tas misteris, net knygas skaito g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emmute: 24 rugpjūčio 2007 - 16:42
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 24, 17:17)
emmute, marš pirkti Brigitos Džons  4u.gif  thumbup.gif

O ką tokios knygos duoda?
Atsakyti
Nors domėjimasis psichologija nėra blogai smile.gif Gal netgi geriau nei domėjimasis bizniu thumbup.gif Nes kai moki bendrauti su žmonėmis bet koks sandėris bus sėkmingas drinks_cheers.gif
Papildyta:
Tokios knygos tiesiog pakelia ūpą. Tokios knygos pralinksmina ir parodo, kad nesi vienui viena vieniša mergina šioje žemėje. Tai tipiškas vienišiukės gyvenimas. Tipiškas stojimasis ant kojų. Pastangos pasikeisti. O emmute jau senokai užstrigusi savo praeityje. Reikia kad ji už kažko užsikabintų, kad ji suvoktų, jog gyvenimas nesibaigė prieš tris metus ir kad viskas dar tik prieš akis. 4u.gif
Atsakyti
ech ta meile.. ateina, iseina, pareina ir vel iseina... nieko pastovaus, nieko patikimo... kam jos reik?
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 08 24, 19:52)
ech ta meile.. ateina, iseina, pareina ir vel iseina... nieko pastovaus, nieko patikimo... kam jos reik?

kas atsitiko, Naoko? 4u.gif
ar kas nors tavo platoniškai meilei? blush2.gif
Atsakyti
su platoniska meile viskas ok, bet mano berniukas vel mane iskaudino. nu tiek jau to. gavau patarima is protingo zmogaus "privalu nutraukti beviltiskus santykius"
Atsakyti
QUOTE(Dolce&gabanna @ 2007 08 24, 14:37)
Gal dabar tau toks laikotarpis,patikek viskas praeis, paskaityk kaip abzoryte oprimistiskai ziuri i gyvenima gal ir mums reikia pradet taip galvoti? beje mokslai tik i gera, pamatysi nauji zmones,zinios...tobulesi o nesedesi vietoj. I kokia spec istojai?

Optimistė aš ir dar kokia. Man laikotarpis dabar visai neblogas. Ir tikrai aš to ruso negedžiu. lotuliukas.gif Įstojau į socialinius mokslus...ekspromtu. Ėjau pro uniką ir matau vyksta stojimas. Nunešiau dokumentus ir priėmė.
Atsakyti