Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(Naoko @ 2007 08 24, 21:03)
su platoniska meile viskas ok, bet mano berniukas vel mane iskaudino. nu tiek jau to. gavau patarima is protingo zmogaus "privalu nutraukti beviltiskus santykius"

tai nutrauksi? blush2.gif
neliūdėk 4u.gif bent jau paltoniška meilė liks bigsmile.gif
Atsakyti

D&G, tai šiandien jau Kaune? Jau mokslai prasideda?
[/quote]
Jo siandien i kauna atvaziavau ryt 8 val.i paskaitas beveik visa diena,nzn kazka noretusi nuveikt prasmingo po paskaitu...ka gali pasiulyti uzkietejusi kauniete? mirksiukas.gif dziaugiuosi kad jau mokslai, kazkaip gerai jauciuosi po paskaitu...galvoju tyt kokia gera knyga gal reik nusipirkt, nes jau nebelabai tikiu savimi...nzn...gal todel, kad vienisauju g.gif o gal tiesiog pavargau nuo visko... doh.gif doh.gif

O tu saunuole GV, kad viskas gerai tau 4u.gif ka gero savaitgaliui planuojat?
Atsakyti
D&G, nuo kada aš tau užkietėjusi kaunietė??? doh.gif lotuliukas.gif
o ką reikia kad pasiūlyčiau? biggrin.gif galiu pasiūlyti gerą optimizmo lašelį, jei ryt niekas anksti neprikels lotuliukas.gif

GV, tu šaunuolė thumbup.gif

o aš tai ką tik iš baro. nieko gero. schmoll.gif vaiposi visokie, staiposi. net neįdomu. bet geriau pasižiūrėt kaip liaudis nusišneka, vietoje to, nei sėdėt namie ir gailėtis savęs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 25, 02:43)

o aš tai ką tik iš baro. nieko gero.  schmoll.gif  vaiposi visokie, staiposi. net neįdomu. bet geriau pasižiūrėt kaip liaudis nusišneka, vietoje to, nei sėdėt namie ir gailėtis savęs  doh.gif

Aišku, gerai išlėkt kur nors smile.gif
o aš vakar taip smagiai pas tą klientę nuvažiavus pakalbėjom - nereali moteriškė - visą laiką beveik su juoku susitikimas praėjo biggrin.gif

vakarą su draugėm.. smile.gif bet jaučiu, kad reikėjo kažką kito sugalvot.. g.gif fui,kažkokia bambeklė daraus... unsure.gif

reikia tikėtis, kad šiandien bus šauni diena visom 4u.gif
Atsakyti
nu matai kaip gerai gavosi su tuo susitikimu! bigsmile.gif Vistik veikia tas dėsnis, kai labai kur nors nenori važiuoti - būna po to labai faina biggrin.gif

o ką su draugėm? kodėl nepatiko? ax.gif
na šiandien tai ramybės oazė man.. ax.gif nors gal reikėtų išlysti bent pasivaikščioti mastau.gif
Atsakyti
[quote=abzoryte,2007 08 25, 02:43]
D&G, nuo kada aš tau užkietėjusi kaunietė??? doh.gif lotuliukas.gif
o ką reikia kad pasiūlyčiau? biggrin.gif galiu pasiūlyti gerą optimizmo lašelį, jei ryt niekas anksti neprikels lotuliukas.gif

O ka ne kauniete esi? tikrai noreciau gero optimizmo laselio smile.gif drinks_cheers.gif ne ryt nereiks anksti keltis, katik is paskaitu tokia protinga jauciuosi lotuliukas.gif bet miego truksta ziauriai neuzmigau siankat iki 4 val...kazkokios mintys kvailos i galva lindo tai eisiu pora val.pasnausti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 25, 02:43)

o aš tai ką tik iš baro. nieko gero.  schmoll.gif  vaiposi visokie, staiposi. net neįdomu. bet geriau pasižiūrėt kaip liaudis nusišneka, vietoje to, nei sėdėt namie ir gailėtis savęs  doh.gif

O ko tu nori tokia juk liaudis doh.gif ypac kaune, toks ziurejimas,nuziurejimas, kad siaubas, juokinga kartais darosi, atrodo zmones gyvena del kitu doh.gif kur buvai islekus?man grupioke siulo i zepelina nulekt.... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Paskaitos kartais yra visai geras dalykas thumbup.gif
Aš irgi dar iš lovos neišsiropštusi ir netgi galvoju - gal dar numigti biggrin.gif va tada būtų galima ir normaliau mąstyti ką veikti toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 25, 14:07)
nu matai kaip gerai gavosi su tuo susitikimu!  bigsmile.gif  Vistik veikia tas dėsnis, kai labai kur nors nenori važiuoti - būna po to labai faina  biggrin.gif

o ką su draugėm? kodėl nepatiko? ax.gif
na šiandien tai ramybės oazė man..  ax.gif  nors gal reikėtų išlysti bent pasivaikščioti mastau.gif

ahga, turbūt dažniau reikia ko nors nenorėt biggrin.gif

o su draugėm praktiškai pas mane prasėdėjom.. rolleyes.gif o taip norėjau ką nors veikti aktyvesnio..kažkaip nežinau, ko man čia taip..pati save graužiu, kad esu tokia vis kuo nepatenkinta..gal todėl, kad vienintelė iš kompanijos, kuri tiesiai šviesiai pasakau, kas nepatinka... g.gif kažkaip reikia vėl išmokti tylėti - tada visiems gerai bigsmile.gif

agha, ir aš mąstau šiandien ramiai praleist laiką, nors reiktų iškišt nosių.. nors pati nežinau lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes tai vakar į BO galiausiai buvom užsukę.. Kartais ten pasitaiko, kad užsuka ir paprastų žmonių, ne tik užkietėjusi Kauno bohema biggrin.gif
O ape Zepelinus mažai ką žinau, nes buvusi ten esu 2 kartus. Vienas iš tų kartų buvo naujametinė naktis prieš porą metų. Ale man nepatiko.. Tokie jau visi vyrukai saldainiukai ir mergytės pupytės susirinko... Na tokia publika - ne man..
Bet tiesą pasakius senai kokiam klube ir bebuvau, jei ir einu tai į barą o ne klubą. Tai nežinau kur geriausia eiti, negaliu patarti šitoje vietoje rolleyes.gif

CrazySun.. aš irgi labai intensyviai mokiausi, kaip nutylėti ir nepasakyti savo nuomonės biggrin.gif Bet rodos jau pavyksta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 25, 14:33)
Mes tai vakar į BO galiausiai buvom užsukę.. Kartais ten pasitaiko, kad užsuka ir paprastų žmonių, ne tik užkietėjusi Kauno bohema  biggrin.gif
O ape Zepelinus mažai ką žinau, nes buvusi ten esu 2 kartus. Vienas iš tų kartų buvo naujametinė naktis prieš porą metų. Ale man nepatiko.. Tokie jau visi vyrukai saldainiukai ir mergytės pupytės susirinko... Na tokia publika - ne man..
Bet tiesą pasakius senai kokiam klube ir bebuvau, jei ir einu tai į barą o ne klubą. Tai nežinau kur geriausia eiti, negaliu patarti šitoje vietoje  rolleyes.gif

CrazySun.. aš irgi labai intensyviai mokiausi, kaip nutylėti ir nepasakyti savo nuomonės  biggrin.gif  Bet rodos jau pavyksta  bigsmile.gif

geras - vakar vos neįkalbėjau panų į b.o biggrin.gif būtume dar susitikę bigsmile.gif lotuliukas.gif

matai, aš su draugais noriu būt atvira, tik kad pastoviai pasirodo, jog visi tik į akis šypsosi ir galvoja, kokia aš durnė..nors po to tyliai pritaria biggrin.gif ir gaunasi taip, kad taip, kaip pasiūlau - no way, bet jei kas kitas - ok, nors ir nenorim biggrin.gif juokas pro ašaras smile.gif bet kažkaip reikia išmokt gyvent dėl savęs, pamąsčiau...
vienu žodžiu, kažkaip reikia nusiimti rožinius akinius ir nebeidealizuot draugų.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 25 rugpjūčio 2007 - 13:44
būtent.. reikia išmokti gyventi dėl savęs.. o kuo tu labiau (savo supratimu) dėl jų stengies, tuo jie labiau tavęs gali pradėti vengti unsure.gif
kaip sakoma, gerais norais pragaras grįstas lotuliukas.gif
tai va, geriau išmokti pačiai sau laimę susikurti, o ne pasikliauti kad taip bus su draugais.. tuomet bus mažiau nusivylimo.. unsure.gif

beje, matėte?
http://www.eb.lt/lt....e_to=2007-08-26
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 25, 14:54)
būtent.. reikia išmokti gyventi dėl savęs.. o kuo tu labiau (savo supratimu) dėl jų stengies, tuo jie labiau tavęs gali pradėti vengti  unsure.gif
kaip sakoma, gerais norais pragaras grįstas  lotuliukas.gif
tai va, geriau išmokti pačiai sau laimę susikurti, o ne pasikliauti kad taip bus su draugais.. tuomet bus mažiau nusivylimo..  unsure.gif

beje, matėte?
http://www.eb.lt/lt....e_to=2007-08-26

aš vis dar nemoku dėl savęs gyvent..bet pažadu - keičiuos nuo šiandien blush2.gif

nes pabodo būt visad ta, kuria prisimina, kai tik reikia ko nors.. ech smile.gif viskas bus gerai smile.gif 4u.gif

labai ačiū už nuorodą!!! 4u.gif
P.S. o kurioj vietoj vyks, jau pastebėjau lotuliukas.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 25 rugpjūčio 2007 - 14:01