Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

Ale žiūriu visos sukruto dėl darbų! biggrin.gif Na ir teisingai! Aš irgi siųsiu į kelias vieteles! Dar turiu iki 30 d. šiek tiek laiko ax.gif

Ryga, vajee, tai visai dar nedaug smile.gif Kai kas va jau 3 mėn eina iš proto biggrin.gif Žinoma pirštais į save nerodysiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 27, 15:40)
suntea, o kam? Pasikeis forma, turinys liks tas pats. Nematau prasmės jokios tame.

O Jums neatrodo, kad turinys nebeatitinka temos pavadinimo?
Atsakyti
suntea, koks gi skirtumas na. nebūkite smulkmeniška. pakalbam apie meilę, pakalbam ir apie tai ką veikiame jos belaukdamos. žiūrėkime į viską paprasčiau...
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 08 27, 14:42)
O Jums neatrodo, kad turinys nebeatitinka temos pavadinimo?

Nea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 15:45)
suntea, koks gi skirtumas na. nebūkite smulkmeniška. pakalbam apie meilę, pakalbam ir apie tai ką veikiame jos belaukdamos. žiūrėkime į viską paprasčiau...

Aš nesu smulkmeniška. Tikrai ne. Pati atsakinėdama į temą retai kada pataikau jos link. Bet čia jau meile net nekvepia. Tai nėra tema apie meilę ir jos atėjimą. tai temą, ką veikia ir kaip gyvena vienišos merginos. Tik tiek.
Atsakyti
Manau, kad būtent šioje temoje ir buvo bendrai padaryta šiokia tokia išvada, kad meilės nereikia laukti atsisėdus ir vien tik apie ją bevajojant. Tas laikas ir yra duotas, kad atrastumėme savyje kažką naujo ir įdomaus, kad išmoktumėme save mylėti, o ne tik gailėtumėmes to, kas buvo ir galbūt galėjo būti. Va, todėl čia netgi labai į temą naujų darbų paieškos, naujų klubų aplankymų ir pan. aptarimas rolleyes.gif
Atsakyti
na nukrypstame nuo temos ir vėl sugryžtame, o nejaugi kažkam tai kliudo gyventi?
kai aš atėjau pirmą kartą man buvo netgi įdomu kuo užžsiima vienišos merginos, nes tai savotiškai padeda pačiai stotis ant kojų. Taigi viskas čia daugiau ar mažiau į tą pačią temą..

Dovyyyle, visiškai tau pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abzoryte: 27 rugpjūčio 2007 - 14:53
dar smagiau pasipasakot kasdienius rūpesčius ir nuotykius čia visom.. smile.gif juk tarp mūsų mergaičių niekad nebūna paliečiama viena tema.. bigsmile.gif

jei kam nepatinka nukrypimai, tai tegu kalba kitur smile.gif čia visom kol kas gerai taip, kaip yra smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CrazySun: 27 rugpjūčio 2007 - 14:59
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 27, 14:40)

Myliu-Rygą, tai kas čia tau nutiko? Išėjo meilė nepažadėjus sugrįžti? sad.gif

na, nutiko taip, kad ilgai masciusi, jog santykiai manes netenkina, ir ilgai kovojusi del ju, kad butu visaverciai, suvokiau, kad nenoriu tokiu santykiu, kai gerai tik savaitgaliais, nors gyvename 10 minuciu vienas nuo kito. Truko demesio, darbo dienom, kai jam darbas galvoj, kai jis darbe uzsiparines baisiausiais ir pan..
ir kai atsisakiau savaitgali su juo vaizuoti kazkur, nes tai buvo naturali jo visos savaites elgesio pasekme- absoliutu sabejingumas ir pyktis nezinai del ko- jis suprato saviap biggrin.gif tai reiskias, kad viskas baigtas verysad.gif
niu tai ir bandau cia suvokti, kaip taip isejo. iniciatore lyg ir as buvau taip iseinas smile.gif o jis tieisog pasinaudojo puikia galimybe pabegti nuo santykiu be atsakomybes, aiskinimu ir pan..
blink.gif
tai as dabar ir bandau sumastyti- nei as jam buvau svarbi, nei jis norejo su manimi buti, o buvo tik del patogumo. nei man jo reikia tokio! velniop!
aisku skauda baisiai, ne smylejau ji labai (ir myliu dar..), bet gi viskas tik i gera manau.. bus tu meiliu.. atsiras vertesnis demesio ir mano jausmu ir mano laiko ir jegu, kurias visada atiduodu jei myliu, kad tik zmogui kitam butu gerai..
bet is tikruju nesuvokiu vyru logikos... kaip taip...
matyt kita kokia gal dar bus pasimaisius, bet gi neplanuotu saviatgali okartu, jei taip... sad.gif
ai nebezinau....
lai gyvena jis ramybej...
schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
Myliu_Rygą, sveikinu įstojusią į nesuvokiančių vyrų logikos gretas biggrin.gif

O šiaip, manau, kai emocijos nuslugs, dar gausi pabendrauti su savo savuoju, vistiek, gi neina tiesiog taip apsisukti ir išeiti. Nors... g.gif
Atsakyti
Užjaučiu Ryga 4u.gif Labai panašiai ir man buvo... Ale aš visai nenorėjau skirtis... Norėjau tik daugiau laiko leisti kartu.. Taip pat kaip ir tu.. Bet prisikentėjau dėl to oioioi.. Net ir šiąnakt dar jį sapnavau.. doh.gif doh.gif doh.gif Nežinau kada tai baigsis, bet savijauta tikrai gerėja.. O jei tau bus sunku, kaimynystėje turime temą "Skiriuosi" jau trečia dalis.. Tai jei kartais užeitų sunkumas, palandžiok tenai - yra nemažai gerų patarimų, man jie irgi padėjo 4u.gif

Ir viskas kas bloga išeina tik į gerą! Meilė ateis į mūsų gyvenimus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 27, 15:16)
Myliu_Rygą, sveikinu įstojusią į nesuvokiančių vyrų logikos gretas  biggrin.gif

O šiaip, manau, kai emocijos nuslugs, dar gausi pabendrauti su savo savuoju, vistiek, gi neina tiesiog taip apsisukti ir išeiti. Nors...  g.gif

na, niekur jis nepabegs nuo mane stoli biggrin.gif
kartu mokomes, tad priremsiu prie sienos biggrin.gif as drasi biggrin.gif
bet tikrai nesuvokiu, kaip taip apsisukti ir iseiti.. ai, jauciu neverta ir gilintis unsure.gif vis tiek nesuvoksiu..

Papildyta:
aciu mergaites 4u.gif
Atsakyti