QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 27, 14:40)
Myliu-Rygą, tai kas čia tau nutiko? Išėjo meilė nepažadėjus sugrįžti?
na, nutiko taip, kad ilgai masciusi, jog santykiai manes netenkina, ir ilgai kovojusi del ju, kad butu visaverciai, suvokiau, kad nenoriu tokiu santykiu, kai gerai tik savaitgaliais, nors gyvename 10 minuciu vienas nuo kito. Truko demesio, darbo dienom, kai jam darbas galvoj, kai jis darbe uzsiparines baisiausiais ir pan..
ir kai atsisakiau savaitgali su juo vaizuoti kazkur, nes tai buvo naturali jo visos savaites elgesio pasekme- absoliutu sabejingumas ir pyktis nezinai del ko- jis suprato saviap

tai reiskias, kad viskas baigtas
niu tai ir bandau cia suvokti, kaip taip isejo. iniciatore lyg ir as buvau taip iseinas

o jis tieisog pasinaudojo puikia galimybe pabegti nuo santykiu be atsakomybes, aiskinimu ir pan..
tai as dabar ir bandau sumastyti- nei as jam buvau svarbi, nei jis norejo su manimi buti, o buvo tik del patogumo. nei man jo reikia tokio! velniop!
aisku skauda baisiai, ne smylejau ji labai (ir myliu dar..), bet gi viskas tik i gera manau.. bus tu meiliu.. atsiras vertesnis demesio ir mano jausmu ir mano laiko ir jegu, kurias visada atiduodu jei myliu, kad tik zmogui kitam butu gerai..
bet is tikruju nesuvokiu vyru logikos... kaip taip...
matyt kita kokia gal dar bus pasimaisius, bet gi neplanuotu saviatgali okartu, jei taip...

ai nebezinau....
lai gyvena jis ramybej...