O tu paskaityk Vyrai iš Marso - Moterys iš Veneros" Gal padės suprasti
Kažkur šioje temoje yra nuoroda į elektroninę versiją..

QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 08 27, 15:20)
bet tikrai nesuvokiu, kaip taip apsisukti ir iseiti..
Kažkada savo jau ex klausiau, ar jo meilė keičia pasaulį. Nieko nesakė. Po kiek laiko aš apsisukau ir išėjau. Jis man grąžino mano klausimą. Meilės nebuvo, pasaulio nekeitė. Ir išėjau.
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 27, 15:22)
Kažkada savo jau ex klausiau, ar jo meilė keičia pasaulį. Nieko nesakė. Po kiek laiko aš apsisukau ir išėjau. Jis man grąžino mano klausimą. Meilės nebuvo, pasaulio nekeitė. Ir išėjau.
matyt...
viskas paprasta..
o man meile buvo, ir keite pasauli, as spindejau, ziezirbos akyse buvo..
bet vat kaip viskas isejo..
bet bent jau turiu savigarba.

QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2007 08 27, 15:26)
bet bent jau turiu savigarba.
Čia tokia reliatyvi sąvoka, kartais ja dangstomas egoizmas ir kvaili principai. Netaikau konkrečiai tavo atvejui, bet pamąstymui - kiek galima padaryti dėl meilės? Jei tai "baigias" happy endu, be abejo, verta kovoti, paminti principus, nuryti skausmą. Kartais savigarba neleidžia kažko daryti, ir tada nežinai, kas būtų buvę jei būtų buvę... Bet niekad nežinai kuo tai baigsis. Todėl žmonės sau pasilieka bent jau savigarbą...
sveikintina..
aš net ir pastarąją buvau praradusi...
nors kita vertus neatrodė kad paminu save.. atrodė kovoju dėl meilės... na bent jau žinau, kad padariau viską ką galėjau.. 
va va, Drugelis labai teisingai parašė... aš tai spjoviau į viską, kad tik vėliau nesikamuoti dėl to, kas būtų - jei būtų... deja liūdnai baigėsi istorija
ech.. mergytės.. o ar tikrai įmanoma pamilti antrą kartą?

aš net ir pastarąją buvau praradusi...

va va, Drugelis labai teisingai parašė... aš tai spjoviau į viską, kad tik vėliau nesikamuoti dėl to, kas būtų - jei būtų... deja liūdnai baigėsi istorija

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 15:30)
o ar tikrai įmanoma pamilti antrą kartą?
Kažkur kažką dainuojant girdėjau "Ir vėl pirmą kartą aš myliu"

Iki kraujo pažįstama tavo situacija, myliu_Ryga... vėliau jis pats pripažino, kad jeigu būtų labai norėjęs, visada būtų suradęs laiko ir paprastomis dienomis, nepriklausomai nuo darbo kiekio..
Bet žinai ką? Džiaugiuosi, kad užteko drąsos pravyti jį šalin, nors ir buvo praėję metai nuo tokių tampymųsi.. ir dabar jaučiuosi kur kas geriau be tų savaitgalinių pasimatymų
Papildyta:
O kad taip man pasijusti...
Bet žinai ką? Džiaugiuosi, kad užteko drąsos pravyti jį šalin, nors ir buvo praėję metai nuo tokių tampymųsi.. ir dabar jaučiuosi kur kas geriau be tų savaitgalinių pasimatymų

Papildyta:
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 27, 16:33)
O kad taip man pasijusti...

tai vat ir as masciau ilgai, kad gi jei tikrai noretu mane matyti ir tikrai noretu su manimi buti, tai bent jau pamegintu kovoti su savo darbine depresija, ilsetusi su manimi o ne vienas.
o cia gaudavosi, kad situ santykiu pasirodo man labiau nei jam reikejo..
tik zinot ko nesuvokiu- pristate visai savo giminei...
draugus jo irgi pazistu
ka jis sakys man idomu jiems, kur as dingau, nes nei vienos dar nebuvo niekam pristates...
nu cia idomiai, idomiai...
o cia gaudavosi, kad situ santykiu pasirodo man labiau nei jam reikejo..
tik zinot ko nesuvokiu- pristate visai savo giminei...
draugus jo irgi pazistu

ka jis sakys man idomu jiems, kur as dingau, nes nei vienos dar nebuvo niekam pristates...
nu cia idomiai, idomiai...

O tai ilgai išbuvot kartu? na, jei dar labiau ant širdelės nelipu...
QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 15:22)
O tu paskaityk Vyrai iš Marso - Moterys iš Veneros" Gal padės suprasti
Kažkur šioje temoje yra nuoroda į elektroninę versiją..

O kuo si knyga ypatinga?? kazkaip nezavejo niekad tas pavadinimas...ar galima joje rasti kazka idomaus?
Prajuokinai Drugeli
Na gal ir yra tiesos tame.. Juk taip pat neįmanoma pamilti nieko.... Ale tik aš galvoju.. ar tikrai dar taip virpėsiu šalia ko nors, kaip virpėjau šalia jo... Ar tikrai gali dar kažkas sužadinti tai antrą kartą... Su prieš tai buvusiu ilgamečiu vaikinu nieko panašaus nebuvau pajutusi... Todėl kartais taip baisu, kad daugiau to nebepatirsiu.... Tik žinoma negalima įsileisti Prisišaukitų... Tfu tfu tfu... Ale vistiek... Na ar buvo kam nors kada nors kad antras žmogus sukeltų tuos nepakartojamus šiurpuliukus???
Dovyyyle, aš irgi kažkada panašiai pagalvojau.. tįsiau maišus iš prekybos centro po darbo ir galvoju.. o kas gi pasikeitė.. tada irgi darbo dienomis amžinai viena pratūnodavau... nors dabar tūnočiau ir galvos nesukčiau... Ai... Na tiek to.. Einam juk tik į priekį

Na gal ir yra tiesos tame.. Juk taip pat neįmanoma pamilti nieko.... Ale tik aš galvoju.. ar tikrai dar taip virpėsiu šalia ko nors, kaip virpėjau šalia jo... Ar tikrai gali dar kažkas sužadinti tai antrą kartą... Su prieš tai buvusiu ilgamečiu vaikinu nieko panašaus nebuvau pajutusi... Todėl kartais taip baisu, kad daugiau to nebepatirsiu.... Tik žinoma negalima įsileisti Prisišaukitų... Tfu tfu tfu... Ale vistiek... Na ar buvo kam nors kada nors kad antras žmogus sukeltų tuos nepakartojamus šiurpuliukus???

Dovyyyle, aš irgi kažkada panašiai pagalvojau.. tįsiau maišus iš prekybos centro po darbo ir galvoju.. o kas gi pasikeitė.. tada irgi darbo dienomis amžinai viena pratūnodavau... nors dabar tūnočiau ir galvos nesukčiau... Ai... Na tiek to.. Einam juk tik į priekį

QUOTE(abzoryte @ 2007 08 27, 15:30)

[
manau, galima, ir dar stipriau..
nes ci abuvo mano antroji meile

idomu kiek ju dar bus...

o del savigarbos- pamyniau beveik visus savo principus as...
jau ir jam sakiau, kad nu toliau nebegaliu nueiti...
nes jei buciau ejusi toliau, tikrai buciau praradusi savigarba..
man to nereikia..
noriu saves verto zmogaus, kuris demesi rodytu ne per prievarta, ir nedangstytu savo nedemesingumo ir abejingumo man kazkokioms darbinems problemom..