Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė ateis į mano gyvenimą

QUOTE(emmute @ 2007 08 24, 10:16)
turbūt aš čia viena tokia ištroškusi to dėmesio, kad man bet koks gerai blush2.gif

Ai, baik jau, tas grubus pašlemėkiškas flirtas, beeee... schmoll.gif

O aš turiu problemą - diedas kaip ir atėjo į gyvenimą, ale meilė niekaip neateina sad.gif Nejaučiu nieko niekam, taip kad dar reikia išanalizuoti situaciją, kai vyras dar nereiškia meilės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 24, 11:28)
Nejaučiu nieko niekam, taip kad dar reikia išanalizuoti situaciją, kai vyras dar nereiškia meilės  biggrin.gif

Taip. Ne su kiekvienu vyru ateina meilė į mūsų gyvenimą. Ir ne su kiekviena meile ateina vyras pas mus. Sena tiesa...
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 08 24, 10:28)

O aš turiu problemą - diedas kaip ir atėjo į gyvenimą, ale meilė niekaip neateina sad.gif Nejaučiu nieko niekam, taip kad dar reikia išanalizuoti situaciją, kai vyras dar nereiškia meilės  biggrin.gif

Man tas pats g.gif Nezinau ar cia dziaugtis tuo ar jau pradet galvot, kad mylet nebemoku biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pripraskite- su amziumi to demesio bus maziau ir maziau. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 24, 11:46)
Pripraskite- su amziumi to demesio bus maziau ir maziau. :P

Paršelis...
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 24, 11:46)

tik va jūsų dėmesio tai mums netrūksta... va bėda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2007 08 24, 12:03)
tik va jūsų dėmesio tai mums netrūksta... va bėda  doh.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2007 08 24, 10:46)

Nelabai suprantu prie ko cia tas amzius lotuliukas.gif Aisku, vyresnes moterys nesulaukia demesio is jaunuoliu biggrin.gif bet is savo bendraamziu manau dar ir kaip sulaukia ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VILTE20: 24 rugpjūčio 2007 - 11:10
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 24, 12:07)
Nelabai suprantu prie ko cia tas amzius  lotuliukas.gif Aisku,  vyresnes moterys nesulaukia demesio is jaunuoliu biggrin.gif bet is savo bendraamziu manau dar ir kaip sulaukia  ax.gif  ax.gif

manau, kad ir is jaunuoliu irgi sulaukia tongue.gif . pvz., kaip cia http://images.google...ttp...l=lt&sa=N
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 24 rugpjūčio 2007 - 11:16
QUOTE(VILTE20 @ 2007 08 24, 12:07)
bet is savo bendraamziu manau dar ir kaip sulaukia  ax.gif  ax.gif

Taip. Bet jie jau dažnai būna atsikandę šeimyninio gyvenimo džiaugsmų. O sexo partnerių dar ieško.
Atsakyti
GV, eik tu į tą klasės meetą ir pasirodyk kokia esi laiminga!
Bliamba, neleisk kad Patenkintos Sutuoktinės tave paverstų tuščia vieta. Nesąmonė doh.gif
Būti vienam nėra blogai. Jos už poros metų gal irgi jau bus vienos. Nuo to niekas nėra apsaugotas. Dievulėliau, na ateis ta meilė ir į mūsų gyvenimą, ateis.. Kantrybės biggrin.gif

o aš tai vakar visą vakarą prachatinau su gražuoliu, bet nepatiko schmoll.gif
Jumoro jausmo nerasta schmoll.gif

Gyvenimas ir taip per daug rimtas, tai jei dar žmogus nemoka iš visko pasijuokti, gali tikrai kokia maniakine depresija susirgti lotuliukas.gif

Vienu žodžiu, man visada tie kostiumuoti bankininkai atrodydavo keliantys įtarimą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
abzoryte, o tai jis kostiumuotas bankininkas?? bigsmile.gif
jeigu tau netinka, perleisk maaaaan, ką? biggrin.gif blush2.gif
4u.gif
Atsakyti